καλησπέρα παιδιά
να πω και το δικό μου review από πρόσφατο μασαζο-scauting μου
λοιπόν αν και έχει λεχθεί εδώ και αρκετούς μήνες από συναδέλφους ΜΑΚΡΥΑ από το μαγαζί επί της Καρόλου Ντήλ (κινητό τηλέφωνο σε Αγγελιοφόρο σε ...-805), χάλια οι κοπέλλες, χώρος απαράδεκτος, μόνο η ιδιοκτήτρια η Σάντρα αξίζει - πολύ ωραίο μωρό - αλλά δυστυχώς δεν κάνει συνεδρίες, οπότε
...
από Βασίλη-smile στην Κ.Καραμανλή επέστρεψε μετά από περίπου δύο χρόνια, η ξανθιά milf Ελένη (ούτε κρύο ούτε ζέστη για μένα). Επίσης στο ρόστερ η άλλη milf η ξανθιά λεπτή Βίκυ και μια πιτσιρίκα καστανή μικρόσωμη η Μαρία. Καμία από τις καινούργιες δεν μου έκανε προσωπικά το κλίκ για να δοκιμάσω περαιτέρω άρα πάμε για άλλες πολιτείες και από κει....
στο antistress-Βούλγαρη όπως το λέγαμε και παλιότερα, βρήκα την μελαχρινή Αλεξία, την καστανή Διάνα και την ξανθιά γεματούλα προ-milf Λίνα. Οι δύο πρώτες αλλοδαπές, η τελευταία Ελληνίδα.Παρότι τρελλά φανατικός λάτρης των μελαχρινών προτίμησα την Λίνα.
Σχετικά καλό μασάζ και συμμετοχή στο όλο φούλ πρόγραμμα που πήρα, αλλά πολύ βρωμόλογο ρε παιδί μου κατά την διάρκεια του τρίτου προγράμματος (ούτε σε τσόντα του Γκουζγκούνη να ήμασταν
) σε σημείο που με ξενέρωσε. Δεν τρελλαίνομαι άμεσα να ξαναπάω με την συγκεκριμένη.
Δυστυχώς δεν πέτυχα την Μάργκο για την οποία έχουν γραφτεί τόσο καλά λόγια εδώ, ώστε να κάνω αυτοψία και γώ. Επιφυλάσσομαι μελλοντικά βέβαια...
Καλέ φίλε House (πολύ μου άρεσε το "μασαζοκόρη"
) η Εύα στο Εντελβάϊς που λες είναι η γνωστή Εύα με προϋπηρεσία σε Καλλιδοπούλου, Εβίτα, Βασίλη-smile κλπ;
να'μαστε όλοι καλά