Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (12 μέλη και 33 επισκέπτες)

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια!Με τα μασατζιδικα δεν εχω ασχοληθει και πολυ,αλλα θελω να παω πολυ σε καποιο.Θελω μασαζ να εχει εκτονωση βεβαια και οτι παραπανω δε μας χαλαει..εχω στα υποψην μου,χωρις να εχω παει το body relax στη καραμανλη 143,το g.spa στην ολγας 126,ενα στη δραγουμη,το resort στην ολγας 44,αυτο νομιζω ειναι το εντελβαις..και εχω ενα τηλ.ενοσ βασιλη που τελεινει σε 66 δεν ξερω αν ισχυει βεβαια.Που θα ηταν καλυτερα να παω;;Ευχαριστω..

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μετα  απο  πολυ καιρο  επισκεψη σε  Δραγουμη . Τιμες 50 - 80 - 100 .Το  120 εγινε 100 . Η οικονομικη κριση αρχισε να φαινεται. Μια κοπελα η Λενα , καθοσον η αλλη  ηταν αδιαθετη .  Καλη στην  εμφανιση , ψιλη , ξανθια ,  με καλο σωμα και με  τατουαζ στη μεση , εκ Τσεχιας κατα  το  ημισυ .Η κοπελλα με πολυ καλη  διαθεση .  Σχετικα καινουργια στο  χωρο . Καλη στην ολη συμπεριφορα της και σε ολες τις υπηρεσιες της  :pipa1: και :fuck1: η  :pipa1: ομως με  σκουφακι, στα υποψιν . Στο μασαζ , το οποιο ακολουθησε των παραπανω  υπηρεσιων γιατι προχωρησα κατευθειαν στο πραγμα, αρκετα καλη . Μου αρεσε . Θα ξαναπροτιμηθει .           

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μετα  απο  πολυ καιρο  επισκεψη σε  Δραγουμη . Τιμες 50 - 80 - 100 .Το  120 εγινε 100 . Η οικονομικη κριση αρχισε να φαινεται. Μια κοπελα η Λενα , καθοσον η αλλη  ηταν αδιαθετη .   Καλη στην  εμφανιση , ψιλη , ξανθια ,  με καλο σωμα και με  τατουαζ στη μεση , εκ Τσεχιας κατα  το  ημισυ .Η κοπελλα με πολυ καλη  διαθεση .  Σχετικα καινουργια στο  χωρο . Καλη στην ολη συμπεριφορα της και σε ολες τις υπηρεσιες της  :pipa1: και :fuck1: η  :pipa1: ομως με   σκουφακι, στα υποψιν . Στο μασαζ , το οποιο ακολουθησε των παραπανω  υπηρεσιων γιατι προχωρησα κατευθειαν στο πραγμα, αρκετα καλη . Μου αρεσε . Θα ξαναπροτιμηθει .             
Για αυτο γλυτωσες τα 20 Ευρω,απ'ο,τι θυμαμαι αρμεγουν ακομη εκει και συνηθως εχουν κατι μπαζα,τελευταια φορα την εκανα με ελαφρα...

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για αυτο γλυτωσες τα 20 Ευρω,απ'ο,τι θυμαμαι αρμεγουν ακομη εκει και συνηθως εχουν κατι μπαζα,τελευταια φορα την εκανα με ελαφρα...

Λέω να πάω σήμερα εντελβάις. Έχετε να προτείνετε κάποια κορασίδα μια που είναι η πρώτη φορά στο συγκεκριμένο κέντρο μυοχαλάρωσης..
Ευχαριστώ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λέω να πάω σήμερα εντελβάις. Έχετε να προτείνετε κάποια κορασίδα μια που είναι η πρώτη φορά στο συγκεκριμένο κέντρο μυοχαλάρωσης..
Ευχαριστώ
Βίκυ-Μόνικα-Εύα.Αλλά όλο και κάτι θα σου γυαλίσει,έχει πολλά.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Hi μάγκες. Νέος στον χώρο των μασαζ , συγκεκριμένα είχα κανά δύο καλές εμπειρίες    στης Έφη στα Lidl πριν περίπου από 1,5 μήνα . 2 καλές γκόμενες (Λούνα  ) και μια άλλη  ψηλή με τρομερό    που δεν θυμάμαι όμως το όνομα της

"καποιες περισσότερες πληροφορίες??"

thanks
με τρομερο πατο εννοεις
η βικυ πρεπει να ειναι
εχει παιξει και σε ενα βιντεοκλιπ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ευχαριστώ

Aφού θα πας πρώτη φορά,καλύτερα να μην πας....

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα συναδελφοι.Κριτικη οπως ειχα υποσχεθει μετα απο σημερινη μεσημβρινη επισκεψη στο Βασιλη στο νεο χωρο.Πηρα φυσικα την καινουρια,Κατια το καλλιτεχνικο της.Ψηλη,γυρω στο 1,75,πολυ μεγαλο φυσικο στηθος,γυρω στα 32 με 34.Εχει τις καμπυλες της οσο πρεπει για μενα τουλαχιστον.Φατσα γλυκια αλλα που σου βγαζει και μια προστυχια για τα περαιτερω.Στο δωματιο,ηταν αρκετα σφιγμενη αρχικα στις πρωτες αναγνωριστικες κουβεντες.Μασαζ υπεροχο που τολμω να το συγκρινω με της Μαριας.Δυνατο οσο πρεπει και οπου πρεπει.Το περασμα της στο αισθησιακο πολυ καυλωτικο,γκομενιστικη φαση.Επαιξε με το πισω μερος πολυ καυλωτικα και στα προφορικα που επιλεγω συνηθως ηταν πολυ καλη.Μου αρεσε που δεν βιαζοταν καθολου.Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη.Επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα καπου Ολγας με Σοφουλη.Ηταν σαν γυμναστηριο ο χωρος.Η πετσα ηρθε οταν ειδα τις 2 ιδιες κοπελες που ειναι και στην κρηνη και ειχα γραψει πριν κανα μηνα.Μου ειπαν οτι εχουν 2 χωρους και ξυσ τ αρχιδια σ.Ενημερωνω για να μην την πατησετε,εχουν αγγελια με 2 διαφορετικα νουμερα.Ασε που ενω σου λενε απ το τηλεφωνο οτι με μια κοπελα ειναι 50 και με τις 2 80,δεν σε αφηνουν να επιλεξεις μονο τη μια αλλα σου λενε οτι μονο μαζι κανουν προγραμμα

thess37

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναδελφοι
Αν καποιος συναδελφος εντοπίση την Βαλερια που δουλευε στον Βασιλη και έχει καμια 10αρια μερες που εφυγε , ας κάνει τον κόπο να μας το δώσει.
Κατα τα αλλα , η Εβιτα εχει φερει καλο κοσμο αλλα οχι κατι extreme.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αγάπησε το κορίτσι παίχτη μάλλον.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σύμφωνα και με δικές μου,φρεσκότατες πρωινές,πληροφορίες από μασαζοκόρη όντως η Εβίτα αυτή τη στιγμή δουλεύει πιο καλά απ όλα τα μαγαζιά της πόλης

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα παιδιά

να πω και το δικό μου review από πρόσφατο μασαζο-scauting μου

λοιπόν αν και έχει λεχθεί εδώ και αρκετούς μήνες από συναδέλφους ΜΑΚΡΥΑ από το μαγαζί επί της Καρόλου Ντήλ (κινητό τηλέφωνο σε Αγγελιοφόρο σε ...-805), χάλια οι κοπέλλες, χώρος απαράδεκτος, μόνο η ιδιοκτήτρια η Σάντρα αξίζει - πολύ ωραίο μωρό - αλλά δυστυχώς δεν κάνει συνεδρίες, οπότε  :badair:...

από Βασίλη-smile στην Κ.Καραμανλή επέστρεψε μετά από περίπου δύο χρόνια, η ξανθιά milf Ελένη (ούτε κρύο ούτε ζέστη για μένα). Επίσης στο ρόστερ η άλλη milf η ξανθιά λεπτή Βίκυ και μια πιτσιρίκα καστανή μικρόσωμη η Μαρία. Καμία από τις καινούργιες δεν μου έκανε προσωπικά το κλίκ για να δοκιμάσω περαιτέρω άρα πάμε για άλλες πολιτείες και από κει....

στο antistress-Βούλγαρη όπως το λέγαμε και παλιότερα, βρήκα την μελαχρινή Αλεξία, την καστανή Διάνα και την ξανθιά γεματούλα προ-milf Λίνα. Οι δύο πρώτες αλλοδαπές, η τελευταία Ελληνίδα.Παρότι τρελλά φανατικός λάτρης των μελαχρινών προτίμησα την Λίνα.
Σχετικά καλό μασάζ και  συμμετοχή στο όλο φούλ πρόγραμμα που πήρα, αλλά πολύ βρωμόλογο ρε παιδί μου κατά την διάρκεια του τρίτου προγράμματος (ούτε σε τσόντα του Γκουζγκούνη να ήμασταν  :cheesy:) σε σημείο που με ξενέρωσε. Δεν τρελλαίνομαι άμεσα να ξαναπάω με την συγκεκριμένη.

Δυστυχώς δεν πέτυχα την Μάργκο για την οποία έχουν γραφτεί τόσο καλά λόγια εδώ, ώστε να κάνω αυτοψία και γώ. Επιφυλάσσομαι μελλοντικά βέβαια...

Καλέ φίλε House (πολύ μου άρεσε το "μασαζοκόρη"  :2funny:) η Εύα στο Εντελβάϊς που λες είναι η γνωστή Εύα με προϋπηρεσία σε Καλλιδοπούλου, Εβίτα, Βασίλη-smile κλπ;

να'μαστε όλοι καλά

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτή είναι φίλε μου απλά έβαλες μόνο τα μισά απ τα μαγαζιά που έχει περάσει  :2funny:
Τον καφέ τον χρωστάω ακόμα αλλά δε τον ξέχασα απλά είμαι στο τρέξιμο για πολλά τελευταία.
Θα τα πούμε Φίλε  :)

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
πάντως η Εύα είναι από τα πιο εμφανίσιμα κορίτσια στον χώρο και αν βελτίωνε λίγο περισσότερο το μασάζ της θα ανέβαινε ακόμα παραπάνω επίπεδο, εκτός βέβαια αν έχω χάσει επεισόδια εγώ

να΄σαι πάντα καλά φίλε house, ξέρω ότι τρέχεις με σοβαρότερα θέματα και καλά κάνεις φυσικά

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
πάντως η Εύα είναι από τα πιο εμφανίσιμα κορίτσια στον χώρο και αν βελτίωνε λίγο περισσότερο το μασάζ της θα ανέβαινε ακόμα παραπάνω επίπεδο, εκτός βέβαια αν έχω χάσει επεισόδια εγώ
Στα ίδια είναι ακόμα νομίζω αλλά βαμμένη και ντυμένη παραμένει εντυπωσιακή.

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
299
Πόντοι
21
Μετα  απο  πολυ καιρο  επισκεψη σε  Δραγουμη . Τιμες 50 - 80 - 100 .Το  120 εγινε 100 . Η οικονομικη κριση αρχισε να φαινεται. Μια κοπελα η Λενα , καθοσον η αλλη  ηταν αδιαθετη .   Καλη στην  εμφανιση , ψιλη , ξανθια ,  με καλο σωμα και με  τατουαζ στη μεση , εκ Τσεχιας κατα  το  ημισυ .Η κοπελλα με πολυ καλη  διαθεση .  Σχετικα καινουργια στο  χωρο . Καλη στην ολη συμπεριφορα της και σε ολες τις υπηρεσιες της  :pipa1: και :fuck1: η  :pipa1: ομως με   σκουφακι, στα υποψιν . Στο μασαζ , το οποιο ακολουθησε των παραπανω  υπηρεσιων γιατι προχωρησα κατευθειαν στο πραγμα, αρκετα καλη . Μου αρεσε . Θα ξαναπροτιμηθει .            
Εγω την Κυριακη εφαγα πετσετα απο την Λενα που μου συστησε ο Αγγελος μαλλον θα κανω πλαστικη στη μουρη να ασχημαίνω λιγο μπας και παρω φουλ την αλλη φορα   >:(  εκτος αν εχει κανεις κανενα διαρκειας να με βοηθήσει ........

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγω την Κυριακη εφαγα πετσετα απο την Λενα που μου συστησε ο Αγγελος μαλλον θα κανω πλαστικη στη μουρη να ασχημαίνω λιγο μπας και παρω φουλ την αλλη φορα   >:(  εκτος αν εχει κανεις κανενα διαρκειας να με βοηθήσει ........
Φιλε τι να  σου πω , δεν ξερω πως σε  εκοψε ο Αγγελος . Δεν ειναι απο τα δυσκολα μαγαζια για να φας .  Εγω παντως αν και ειχα να παω απο  την εποχη της  μεγαλης Δημητρας , καπου τελη  2008 , αν  θυμαμαι  καλα δεν ειχα προβλημα . Αλλα και την πρωτη φορα που  ειχα παει  με  Ντινα , αληθεια ξερει κανεις  που  βρισκεται , προχωρησε σε  καλαμακι με  την  πρωτη .

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Φιλε τι να  σου πω , δεν ξερω πως σε  εκοψε ο Αγγελος . Δεν ειναι απο τα δυσκολα μαγαζια για να φας .  Εγω παντως αν και ειχα να παω απο  την εποχη της  μεγαλης Δημητρας , καπου τελη  2008 , αν  θυμαμαι  καλα δεν ειχα προβλημα . Αλλα και την πρωτη φορα που  ειχα παει  με  Ντινα , αληθεια ξερει κανεις  που  βρισκεται , προχωρησε σε  καλαμακι με  την  πρωτη .
τι παει να πει εφαγε πετσετα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom