Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (11 μέλη και 46 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ε δεν υπάρχεις... κλαίω λέμε...
Άδικη η σύληψη πάντως,από λάθος ήταν αδήλωτη.Στην εφορία αρχαιοτήτων έπρεπε να πάει.
Βρε πατσόγριες μην καθυστερείτε τα έργα του μετρό ρε. :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μεγάλη επιτυχία πάντως της Ασφάλειας....

Αυτοί που τα παίρνουν από φρουτάκια,γραφεία,μασάζ κλπ(αποδεδειγμένα αφού λειτουργούν μπροστά στα μάτια τους),συνέλαβαν 2 ταλαίπωρες....

Ποιος αξιωματικός πρωτοστάτησε,να πάρει προαγωγή στις επόμενες κρίσεις?

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς που δουλεύει μία Μαρία ψηλή λεπτή η οποία το Σεπτεμβριο πέρυσι με Αύγουστο δούλευε στην Καμάρα εκεί στην Μάγκυ?Ψηλή λεπτή με κοντό μαλλί που παλιότερα δούλευε και στην Κασσάνδρου στην χειροπρακτική Νάνσυ

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Καλησπερα συναδελφοι.Κριτικη οπως ειχα υποσχεθει μετα απο σημερινη μεσημβρινη επισκεψη στο Βασιλη στο νεο χωρο.Πηρα φυσικα την καινουρια,Κατια το καλλιτεχνικο της.Ψηλη,γυρω στο 1,75,πολυ μεγαλο φυσικο στηθος,γυρω στα 32 με 34.Εχει τις καμπυλες της οσο πρεπει για μενα τουλαχιστον.Φατσα γλυκια αλλα που σου βγαζει και μια προστυχια για τα περαιτερω.Στο δωματιο,ηταν αρκετα σφιγμενη αρχικα στις πρωτες αναγνωριστικες κουβεντες.Μασαζ υπεροχο που τολμω να το συγκρινω με της Μαριας.Δυνατο οσο πρεπει και οπου πρεπει.Το περασμα της στο αισθησιακο πολυ καυλωτικο,γκομενιστικη φαση.Επαιξε με το πισω μερος πολυ καυλωτικα και στα προφορικα που επιλεγω συνηθως ηταν πολυ καλη.Μου αρεσε που δεν βιαζοταν καθολου.Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη.Επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα καπου Ολγας με Σοφουλη.Ηταν σαν γυμναστηριο ο χωρος.Η πετσα ηρθε οταν ειδα τις 2 ιδιες κοπελες που ειναι και στην κρηνη και ειχα γραψει πριν κανα μηνα.Μου ειπαν οτι εχουν 2 χωρους και ξυσ τ αρχιδια σ.Ενημερωνω για να μην την πατησετε,εχουν αγγελια με 2 διαφορετικα νουμερα.Ασε που ενω σου λενε απ το τηλεφωνο οτι με μια κοπελα ειναι 50 και με τις 2 80,δεν σε αφηνουν να επιλεξεις μονο τη μια αλλα σου λενε οτι μονο μαζι κανουν προγραμμα

Ο Βασιλης συνεχιζει να εχει κρεβάτια διπλά?

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα συντροφοι.Ναι φιλε μου.Διπλα κρεβατια εχει οπως και στο παλιο

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σορρυ.Κατα λαθος το εστειλα εις διπλουν.Εχουμε κανα νεοτερο για το πεσιμο που εγινε?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535

Γιατί το έγραψες διπλό;;; Σαν το κρεβάτι;;; ;-)

Πάντως άπλα... δεν έχω πάει ακόμα αλλά αν είναι έτσι άπλα...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
σ/φε = συντροφε ή συνάδελφε?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Πάντως οχι σύντροφος

:2funny: :2funny: :2funny:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Εγω σημερα ηθελα να παω στο Βασίλη Μοναστηριου και το τηλ. στις 4 ηταν κλειστό, ενω ειχε προηγηθεί μηνυμα πιο νωρις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom