Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οι πληροφορίες συναδέλφων λενε μόνο μασάζ φίλε.

sergio_2004

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο εμενα στην παρεα... Για εμας που κατοικοεδρευουμε στις γυρω πολεις προς ανατολας , υπαρχει καποια καλη προταση προς μοναστηριου για να μην μπαινουμε κεντρο και ταλαιπωρουμαστε? Δεκτα και pm...  :grin:

μασαζοtester

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
  Ορισμένοι εδώ μέσα έχουν ξεπεράσει τα όρια της ανοησίας,και έχουν πλησιάσει αυτά της επικινδυνότητας...Το να ζητάς από κοπέλα του χώρου ακάποτο σεξ προσβάλεις αυτήν(που δε με νοιάζει) τον εαυτό σου(που επίσης δε με νοιάζει),αλλα και τους υπόλοιπους που πάμε σε αυτά τα μαγαζιά.

Ξέρω εγω ρε μπαγλαμά τι τρέλα και τι αρρώστια κουβαλάς???Σε έχουν πετάξει έξω ήδη από μαγαζιά...Τι θέλεις άλλο δηλαδή???Πως θα γίνει,δεν πρέπει να πατάμε το πόδι μας σε μαγαζιά που έχεις πάει γιατί δεν ξέρουμε αν κάποιες ενέδωσαν στις πιέσεις σου???

Και όχι τίποτε άλλο,είσαι και ψεύτης από πάνω...

Υ.Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις ειναι ΑΛΗΘΙΝΗ

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Το θεραπευτήριο της Β. Ολγας το γύρισε σε μόνο για φυναίκες?? μπορεί κανείς να μου συστήσει κάποιο άλλο στέλνοντας μου πληροφορίες με p.m?? ευχαριστώ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
  Ορισμένοι εδώ μέσα έχουν ξεπεράσει τα όρια της ανοησίας,και έχουν πλησιάσει αυτά της επικινδυνότητας...Το να ζητάς από κοπέλα του χώρου ακάποτο σεξ προσβάλεις αυτήν(που δε με νοιάζει) τον εαυτό σου(που επίσης δε με νοιάζει),αλλα και τους υπόλοιπους που πάμε σε αυτά τα μαγαζιά.
  Ξέρω εγω ρε μπαγλαμά τι τρέλα και τι αρρώστια κουβαλάς???Σε έχουν πετάξει έξω ήδη από μαγαζιά...Τι θέλεις άλλο δηλαδή???Πως θα γίνει,δεν πρέπει να πατάμε το πόδι μας σε μαγαζιά που έχεις πάει γιατί δεν ξέρουμε αν κάποιες ενέδωσαν στις πιέσεις σου???
 Και όχι τίποτε άλλο,είσαι και ψεύτης από πάνω...
Υ.Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις ειναι ΑΛΗΘΙΝΗ
Μερικοί δε θα βάλουν ΠΟΤΕ μυαλό φίλε  :)
Προτείνω όπου πέσει,ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,κάτι τέτοιο στην αντίληψή μας ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ.
Ας προσέχουμε για να έχουμε(υγεία) :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Επίσκεψη στο Ρεσόρτ.Ανακαινισμένο και με ένα επιπλέον δωμάτιο πια.
Νέα άφιξη η Αλίκη,καυλόφατσα,ψηλή,λεπτή,ελληνίδα pro milf.Εύα η μελαχρινή ψηλή Ρωσίδα.Η μικρούλα Αλεξία με την κωλάρα της.Χριστίνα με τις βυζάρες της που τιμήθηκε δεόντως στο δωμάτιο.Η κοπέλα τάδωσε για μια ακόμα φορά όλα.
Να περνάτε καλά όλοι όλοι οι παίχτες την καλησπέρα μου.

thetop

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οκ house δεν γνωριζα.ειμαι νεος στο site αλλα παλιος στα καλα massage!μια καλη προσφορα για κυριακη ποιος ειναι ανοιχτος ύπαρχει;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οκ house δεν γνωριζα.ειμαι νεος στο site αλλα παλιος στα καλα massage!μια καλη προσφορα για κυριακη ποιος ειναι ανοιχτος ύπαρχει;
Κυριακή νομίζω η Έφη στην Καλαμαριά αν θυμάμαι καλά,αφού είσαι παλιός για ρίξε και μας τους νέους κανά ίνφο παίχτη μου να μαθαίνουμε τίποτα που δεν ξέρουμε  :).Δε το λέω ειρωνικά,κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.133
Πόντοι
2.356
οχι δεν ειναι η εφη ανοιχτη τη κυριακη αλλα ειναι αυτο στη μαρτιου με καραμανλη αλλα δε θυμαμαι ονομα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οχι δεν ειναι η εφη ανοιχτη τη κυριακη αλλα ειναι αυτο στη μαρτιου με καραμανλη αλλα δε θυμαμαι ονομα
οκ μαν,το καλοκαίρι ήταν,μπερδεύτηκα.Τον Νικόλα λες?

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
  Επίσκεψη σε πολύ γνωστό στούντιο μυοχαλάρωσης. Ήμουν σε καλά κέφια και γούσταρα ντουετάκι και χαλάρωση μετά την "παρέλαση" των κορασίδων. Στράβωσα όταν μου ζήτησαν 300 για το 2ωρο :headbang:. Φόρεσα το καπέλο μου και χαιρέτησα ....αν δεν αλλάξουν δεν πρόκειται να ξαναπατήσω.

alfistas1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
6
Πόντοι
0
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΕΡΡΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ
?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
  Επίσκεψη σε πολύ γνωστό στούντιο μυοχαλάρωσης. Ήμουν σε καλά κέφια και γούσταρα ντουετάκι και χαλάρωση μετά την "παρέλαση" των κορασίδων. Στράβωσα όταν μου ζήτησαν 300 για το 2ωρο :headbang:. Φόρεσα το καπέλο μου και χαιρέτησα ....αν δεν αλλάξουν δεν πρόκειται να ξαναπατήσω.
Μια χαρά ξηγήθηκες παίχτη, τα χουμε ξαναπεί σχεδόν ολα έχουν τη μισή δουλειά από πέρσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom