Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
χαχαχαχα.... :2funny: :2funny: βρε βρε βρε ... :think: :think:  καλως τους ολους τους ξενιτεμένους... :rockon: :rockon:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
επιστρεψαμε στον τοπο του εγκληματος  :grin:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
ναι,φευγω και αφηνω πισω μου συντριμια......παω στην μερκελ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Γερμανία ρε θηρίο;;; Μια χαρά θα περάσεις εκεί... θα έχεις και λεφτά για τα γούστα!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κρατα τα φραγκα και πανε κανα ΦΚΚ  :rockon: , τι μασατζιδικα και μπουρδελα και Ελληνικες μαλακιες
καλη τυχη αδερφε , χαιρετισματα

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
ημουν ασια 1 μηνα διακοπουλεσ και τωρα θα την κανω γερμανια για παντα....και φθηνα ποτα και φθηνεσ πουτανες  :grin:...ευχαριστο για της ευχες..σε 6 μερες φευγω και λεω να παω σε κανα μαγαζι για αποχαιρετιστηριο μασαζακι..οποιος εχει κανα καμια προτασι δεχτει μαγκες...αλλα να μην ξοδευτο πολυ,τα χρειαζομαι για τασ ευροπας τα λεφτα  ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Κράτα τα για εκεί τότε...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σοφία,Γιώτα,Έμιλυ,Μελίτα αποχώρησαν απο το Ρεσόρτ.
Καλημέρα σ όλους  :)

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σοφία,Γιώτα,Έμιλυ,Μελίτα αποχώρησαν απο το Ρεσόρτ.
Καλημέρα σ όλους  :)
Έπεται και συνέχεια …
Πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές αλλαγές σε κοπέλες και μαγαζιά το επόμενο διάστημα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έπεται και συνέχεια …
Πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές αλλαγές σε κοπέλες και μαγαζιά το επόμενο διάστημα.
:thumbsup: Και αρκετά κλεισίματα έρχονται.
Το Σοφάκι  είναι πια στην Εβίτα.

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
526
Πόντοι
81
η Γιωτα ειναι η ξανθια ? κριμα που εφυγε....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
η Γιωτα ειναι η ξανθια ? κριμα που εφυγε....
Nαι η Αλβανίδα που είχε συνήθως μαζεμένο το μαλλί
Θα της είχες αδυναμία παίχτη για να ποστάρεις το 1ο και μοναδικό σου ποστ γι αυτή μετά από έναμισι χρόνο εδώ μέσα  :grin:

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
526
Πόντοι
81
χεχε, σωστος !! γενικα δεν μπαινω συχνα στο forum. Η Γιωτα αλβανιδα ειναι σιγουρα? γιατι μου πε οτι ειναι απο Λαμια......

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
χεχε, σωστος !! γενικα δεν μπαινω συχνα στο forum. Η Γιωτα αλβανιδα ειναι σιγουρα? γιατι μου πε οτι ειναι απο Λαμια......
Σε πειράζω παίχτη μου μη μασάς,απλά ρίχνε που και που καμία ενημέρωση.
Στην Εύα το έπαιζε Τσέχα,στην Ελένη Ελληνίδα γεννημένη στην Αυστραλία.
Έχει Λαμία η Αυστραλία? Θα σε γελάσω  :grin:
Ναι Αλβανίδα αλλά φωτιά η κυρία,την έχω τιμήσει αρκετές φορές.
Κάπου θα εμφανιστεί ξανά δε βιαζόμαστε,επιλογές υπάρχουν πολλές εξάλου,την καλημέρα μου  :)

creep61

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερες....

μετα απο διλπη επισκεψη αυτη τη βδομαδα στο εντελβαϊς απογοητευτικα... το περισοτερο διαστημα ζω μακρυα απο τη πολη (αν και ειμαι απο εδω) οποτε ερχομαι κανω την καταθεση μου κυριως στο ανθος γιατι με βολευει η περιοχη παλιοτερα πηγαινα και στου Βασιλη στη Μοναστηριου...
στο θεμα τωρα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ περαν της Νοελ γνωστη σε ολους ολα τα νεα θεματα ειναι χαλια η μια χειροτερη απο την αλλη!!! πολλεςμεν αλλα μαπα! το διδυμο Βικυ και Μονικα επρεπε να εχει αποσυρθει εχει κανει τα χιλιομετρα του βαριουνται απελπιστηκα τοσο που δεν σου κανει αισθηση να τις παρεις... μια Αγγελικη 100+++ κιλων, μια νεφελη αν δεν κανω λαθος με λουκ σαν τις γιαγιας μου, μια Σοφια ψηλη αδυνατη (επελεγη αυτη) και αλλες δυο επισης κατω του μετριου...
την πρωτη πηρα Μονικα ανυπαρκτο μασαζ στο κυριοσ πιατο σταθερη αξια περιεμνουμε να κανει μια προσθετικη  :tits2: αλλιως δεν εχει μελλον... τη δευτερη ειπα να δοκιμασω τη Σοφια καλη προσπαθεια στο μασαζ και φιλοτημη προσπαθεια μετα αλλα πολλα τα απαγορευτηκα και ξενερωσα κανει υπερπροσπαθεια αλλα δεν της βγαινει...
γενικα το μαγαζι προσπαθει με τις αννανεωσεις και πριν κανα μηνα περιπου που εκανα μια γρηγορη περασια ειχε κατι νεες απο τσεχια κατεθεσα σε ενα μικρο με ωραιο βυζακι κοντουλα ονομα δεν θυμαμαι δεν  ηξερε γρι Ελληνικα και στο προγαραμμα εντελως αρχαρια και καθολου δεκτικη..
κατι δεν παει καλα στο μαγαζι, ενταξει το επιπεδο εχει πεσει ποτε δεν ειχε ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ αυτο που με χαλαει ειναι οτι στο δωματιο επεσαν τα στανταρ, τυχαιο?
εκανα και ενα περασμα απο Νασια στη παπαφη εχει χτικιασει πως εγινε ετσι! και το ελλατωμα να μιλαει πολυ δεν το εχει κοψει μονο οταν τον εχει στο στομα στααταει!  :pipa1:
επειδη θα μεινω καιρο στη πολη λεω να δοκιμασω κανα αλλο μαγαζι στα ανατολικα βρισκω το 2310---756 πηρα τηλ  Ολγας ειναι σταση Γεωργιου τα γνωστα περι μυοχαλαρωσεις κλεισε ραντεβου κ.λ.π. ξερεις κανεις τιποτα???
αν μπορει να βοηθησει κανεις.

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερες....

μετα απο διλπη επισκεψη αυτη τη βδομαδα στο εντελβαϊς απογοητευτικα... το περισοτερο διαστημα ζω μακρυα απο τη πολη (αν και ειμαι απο εδω) οποτε ερχομαι κανω την καταθεση μου κυριως στο ανθος γιατι με βολευει η περιοχη παλιοτερα πηγαινα και στου Βασιλη στη Μοναστηριου...
στο θεμα τωρα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ περαν της Νοελ γνωστη σε ολους ολα τα νεα θεματα ειναι χαλια η μια χειροτερη απο την αλλη!!! πολλεςμεν αλλα μαπα! το διδυμο Βικυ και Μονικα επρεπε να εχει αποσυρθει εχει κανει τα χιλιομετρα του βαριουνται απελπιστηκα τοσο που δεν σου κανει αισθηση να τις παρεις... μια Αγγελικη 100+++ κιλων, μια νεφελη αν δεν κανω λαθος με λουκ σαν τις γιαγιας μου, μια Σοφια ψηλη αδυνατη (επελεγη αυτη) και αλλες δυο επισης κατω του μετριου...
την πρωτη πηρα Μονικα ανυπαρκτο μασαζ στο κυριοσ πιατο σταθερη αξια περιεμνουμε να κανει μια προσθετικη  :tits2: αλλιως δεν εχει μελλον... τη δευτερη ειπα να δοκιμασω τη Σοφια καλη προσπαθεια στο μασαζ και φιλοτημη προσπαθεια μετα αλλα πολλα τα απαγορευτηκα και ξενερωσα κανει υπερπροσπαθεια αλλα δεν της βγαινει...
γενικα το μαγαζι προσπαθει με τις αννανεωσεις και πριν κανα μηνα περιπου που εκανα μια γρηγορη περασια ειχε κατι νεες απο τσεχια κατεθεσα σε ενα μικρο με ωραιο βυζακι κοντουλα ονομα δεν θυμαμαι δεν  ηξερε γρι Ελληνικα και στο προγαραμμα εντελως αρχαρια και καθολου δεκτικη..
κατι δεν παει καλα στο μαγαζι, ενταξει το επιπεδο εχει πεσει ποτε δεν ειχε ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ αυτο που με χαλαει ειναι οτι στο δωματιο επεσαν τα στανταρ, τυχαιο?
εκανα και ενα περασμα απο Νασια στη παπαφη εχει χτικιασει πως εγινε ετσι! και το ελλατωμα να μιλαει πολυ δεν το εχει κοψει μονο οταν τον εχει στο στομα στααταει!  :pipa1:
επειδη θα μεινω καιρο στη πολη λεω να δοκιμασω κανα αλλο μαγαζι στα ανατολικα βρισκω το 2310---756 πηρα τηλ  Ολγας ειναι σταση Γεωργιου τα γνωστα περι μυοχαλαρωσεις κλεισε ραντεβου κ.λ.π. ξερεις κανεις τιποτα???
αν μπορει να βοηθησει κανεις.

Παμπ θυμίζει το Εντελβάις πλέον,Αλβανο-Ρωσοπόντιο-Βουλγάρες έχει,μια Πακιστανή-μαύρη λείπει
Τη Σοφία την έχω πάρει από γραφείο πιο παλιά,ψηλή,καστανόξανθη,καλό πρόγραμμα,σώμα με πιασίματα έτσι κι ετσι που το χαλάνε τα έντονα σημάδια από γέννα
Σαν απόδοση καλή αρκετά θα έλεγα
Εθνικότητα?Η φάτσα της φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΑΛΒΑΝΕΖΑ!!!!" :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom