House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ε ρε γλέντια της Αλβανίας γίνεται
Θυμήθηκα το παλιό θεματάκι που ρωτούσε "τελικά οι Αλβανίδες κάνουν καλό κρεβάτι ; Ας μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα ".
Κάτι θα ξερεις εσύ
Δοκιμάζεις και αλλά δηλαδή
Καλά να περνάτε όλοι οι παίχτες .
Oύτε για γλυφομούνιΔεν υπαρχει σαλιοοοοοοοοοοοοο γμτ !!!!!!
κανα 2 φορές που πήγα εγώ πριν καιρό μόνο μασάζ με χαιδεματακια πάνω κάτω και πλαγίως του.. μικρού, αφήνοντας υποσχέσεις αλλά τίποτα. Στην πίεση μου δε, μου είπε το εξείς φοβερό:μπορείς να τον παίξεις στο μπάνιο πριν φύγεις. φεύγοντας λοιπόν δεν ξαναπήγα.Ενημερωση απο Κ.Καραμανλη εκατον πενηντα (περιπου):
αφου εφαγα ολη τη βροχη στη μαπα, για να βρω που ακριβως ειναι το εν λογω ιδρυμα (Ριλαξ για τους εχοντες γνωση) καθοτι δεν ειχα το τηλεφωνο τους (λαθος τηλεφωνο μου δωσςατε μαγκες...και θα την αρπαζα απο το κρυο πηγαινοντας για Β.ολγας) ανεβηκα στον χωρο και με υποδεχτηκε η κα Ελενη (γνωστη κ απο αλλο μαγαζι της πολης με το αυτο ονομα, απ' οπου ξεκινησα κ το σπορ με την Τζενη-Δημητρα-Ερρικα φτου κ βγαινω).
δυο μεγαλο-κοπελες, διαλεγω χωρις πολλα πολλα την ασιατισα, ονοματι γιουνγκ αγνωστων λοιπων στοιχειων.
Μασαζ χαλια, στο κρεβατι λιγη. Διασκεδασα ομως με την προφορα της "τι ωλαιο πουτσο" κοκ...οπου Ρ το εκανε Λ!
Στα καλα οπως εχουμε ξαναπει το 60€ φουλ, αλλα πολυ ξενερωτο να ακους "πελασαν τλιαντα λεπτα" απο το εικοσαλεπτο!
Αν ειχε κανενα καλο κομματι, χαλαλι το μισαωρο....φυσικα επειδη βαρουσαν μυγες κ δεν υπηρχε περιπτωση να σηκωθει απο το μασαζοκρεβατο (ειμαι κ βαρυς ο τυπος) το εληξα στο 45λεπτο.
Το ερωτημα ομως παραμενει κ κανεις δν το εχει απαντησει εδω κ τρια χρονια: στο μποντυ ρελαξ στην ιδια οδο με κατευθυνση προς κεντρο, παιζει τπτ μετα τη φυγη της Δημητρας? Γιατι μονο μασαζ λενε, αλλα η υπευθυνη ειναι η ιδια....
κανα 2 φορές που πήγα εγώ πριν καιρό μόνο μασάζ με χαιδεματακια πάνω κάτω και πλαγίως του.. μικρού, αφήνοντας υποσχέσεις αλλά τίποτα. Στην πίεση μου δε, μου είπε το εξείς φοβερό:μπορείς να τον παίξεις στο μπάνιο πριν φύγεις. φεύγοντας λοιπόν δεν ξαναπήγα.