Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ε ρε γλέντια της Αλβανίας γίνεται  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Θυμήθηκα το παλιό θεματάκι που ρωτούσε "τελικά οι Αλβανίδες κάνουν καλό κρεβάτι ; Ας μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα ".  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση λίγο παλιότερα που την είχα δει η Βίκυ η Ρουμανα του Ρεσόρτ. Τιμήθηκε πριν από λίγες μέρες για να μη μου μείνει κι απωθημένο. Το πρόσωπο από κοντά δε με τρέλανε. Μελαχρινη με μπλε μάτια, άσχημη δε τη λες, καυλοφατσα είναι παρά όμορφη. Το σώμα όμως είναι παρά πολύ καλό. Όχι σκινυ αλλά γυμνασμενο και πολύ σφιχτό. Για το σέρβις ένα θα πω. Φερθείτε  της με ενδιαφέρον και θα ανταμειφθειτε πλουσιοπάροχα. Η κοπέλα είναι 22 κατα δηλωσή της. Αν και ποτέ δε συμπάθησα τις ταληροφονιάρες ρουμάνες τη Βίκυ τη γουσταρα. Η κοπέλα ΤΟΧΕΙ. Το ματσάκι έληξε τελικά 2-1. Καλά να περνάτε όλοι οι παίχτες .

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.752
Πόντοι
3.487
Nτροπη παιδια δε βοηθαει κανεις. θα πεσω στην αναγκη του αγγελιοφορου και αντε παλι πεταμενα λεφτα στα test drive

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
871
Πόντοι
4.535
Θυμήθηκα το παλιό θεματάκι που ρωτούσε "τελικά οι Αλβανίδες κάνουν καλό κρεβάτι ; Ας μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα ".  :2funny:

Για κρεβάτι δεν ξέρω... μασαζοκρέβατο κάνουν τέλειο!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
451
Πόντοι
36
Δοκιμάζεις και αλλά δηλαδή

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι νέος στο σπορ και θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για μασατζίδικα

Διευθύνσεις.. και ότι εσείς νομίζετε καλοδεχούμενο

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Ενημερωση απο Κ.Καραμανλη εκατον πενηντα (περιπου):
αφου εφαγα ολη τη βροχη στη μαπα, για να βρω που ακριβως ειναι το εν λογω ιδρυμα (Ριλαξ για τους εχοντες γνωση) καθοτι δεν ειχα το τηλεφωνο τους (λαθος τηλεφωνο μου δωσςατε μαγκες...και θα την αρπαζα απο το κρυο πηγαινοντας για Β.ολγας) ανεβηκα στον χωρο και με υποδεχτηκε η κα Ελενη (γνωστη κ απο αλλο μαγαζι της πολης με το αυτο ονομα, απ' οπου ξεκινησα κ το σπορ με την Τζενη-Δημητρα-Ερρικα φτου κ βγαινω).
δυο μεγαλο-κοπελες, διαλεγω χωρις πολλα πολλα την ασιατισα, ονοματι γιουνγκ αγνωστων λοιπων στοιχειων.
Μασαζ χαλια, στο κρεβατι λιγη. Διασκεδασα ομως με την προφορα της "τι ωλαιο πουτσο" κοκ...οπου Ρ το εκανε Λ!
Στα καλα οπως εχουμε ξαναπει το 60€ φουλ, αλλα πολυ ξενερωτο να ακους "πελασαν τλιαντα λεπτα" απο το εικοσαλεπτο!
Αν ειχε κανενα καλο κομματι, χαλαλι το μισαωρο....φυσικα επειδη βαρουσαν μυγες κ δεν υπηρχε περιπτωση να σηκωθει απο το μασαζοκρεβατο (ειμαι κ βαρυς ο τυπος) το εληξα στο 45λεπτο.
Το ερωτημα ομως παραμενει κ κανεις δν το εχει απαντησει εδω κ τρια χρονια: στο μποντυ ρελαξ στην ιδια οδο με κατευθυνση προς κεντρο, παιζει τπτ μετα τη φυγη της Δημητρας? Γιατι μονο μασαζ λενε, αλλα η υπευθυνη ειναι η ιδια....

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Καμία κριτική για την ΑΛεξία στο Resort υπάρχει? Γιατί μου κίνησε την περιέργια για να την δοκιμάσω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
H Aλεξία αν πάρει μπρος είναι πολύ καλή,αν βέβαια δε σε ενοχλεί το προφορικό σκουφάκι.
Την καλημέρα μου.

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα House! Έχεις δίκιο, είναι ένα θέμα αυτό! Αλλά μου έχουν καλές κριτικές και σκέφτομαι να δοκιμάσω, οπότε μετά θα μεταφέρω εντυπώσεις.

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλημερα στουσ συναδερφους!!!ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για μια αγγελια σε μασαζ κατ οικον απο τον αγγελιοφορο.το τηλ τελειωνει σε 550 και η αγγελια λεει: εμφανισιμη ελληνιδα.γνωριζετε κατι?αν και γνωριζω αρκετα για μασατζιδικα δεν ξερω τιποτα για κατ οικον..μεχρι που φτανει η κοπελα και πως ειναι εμφανισιακα?thanks!

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ενημερωση απο Κ.Καραμανλη εκατον πενηντα (περιπου):
αφου εφαγα ολη τη βροχη στη μαπα, για να βρω που ακριβως ειναι το εν λογω ιδρυμα (Ριλαξ για τους εχοντες γνωση) καθοτι δεν ειχα το τηλεφωνο τους (λαθος τηλεφωνο μου δωσςατε μαγκες...και θα την αρπαζα απο το κρυο πηγαινοντας για Β.ολγας) ανεβηκα στον χωρο και με υποδεχτηκε η κα Ελενη (γνωστη κ απο αλλο μαγαζι της πολης με το αυτο ονομα, απ' οπου ξεκινησα κ το σπορ με την Τζενη-Δημητρα-Ερρικα φτου κ βγαινω).
δυο μεγαλο-κοπελες, διαλεγω χωρις πολλα πολλα την ασιατισα, ονοματι γιουνγκ αγνωστων λοιπων στοιχειων.
Μασαζ χαλια, στο κρεβατι λιγη. Διασκεδασα ομως με την προφορα της "τι ωλαιο πουτσο" κοκ...οπου Ρ το εκανε Λ!
Στα καλα οπως εχουμε ξαναπει το 60€ φουλ, αλλα πολυ ξενερωτο να ακους "πελασαν τλιαντα λεπτα" απο το εικοσαλεπτο!
Αν ειχε κανενα καλο κομματι, χαλαλι το μισαωρο....φυσικα επειδη βαρουσαν μυγες κ δεν υπηρχε περιπτωση να σηκωθει απο το μασαζοκρεβατο (ειμαι κ βαρυς ο τυπος) το εληξα στο 45λεπτο.
Το ερωτημα ομως παραμενει κ κανεις δν το εχει απαντησει εδω κ τρια χρονια: στο μποντυ ρελαξ στην ιδια οδο με κατευθυνση προς κεντρο, παιζει τπτ μετα τη φυγη της Δημητρας? Γιατι μονο μασαζ λενε, αλλα η υπευθυνη ειναι η ιδια....
κανα 2 φορές που πήγα εγώ πριν καιρό μόνο μασάζ με χαιδεματακια πάνω κάτω και πλαγίως του.. μικρού, αφήνοντας υποσχέσεις αλλά τίποτα. Στην πίεση μου δε, μου είπε το εξείς φοβερό:μπορείς να τον παίξεις στο μπάνιο πριν φύγεις. φεύγοντας λοιπόν δεν ξαναπήγα.

lefty1

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κανα 2 φορές που πήγα εγώ πριν καιρό μόνο μασάζ με χαιδεματακια πάνω κάτω και πλαγίως του.. μικρού, αφήνοντας υποσχέσεις αλλά τίποτα. Στην πίεση μου δε, μου είπε το εξείς φοβερό:μπορείς να τον παίξεις στο μπάνιο πριν φύγεις. φεύγοντας λοιπόν δεν ξαναπήγα.

καλημερα σε ολους  επειδη ειμαι νεος στο σπορ θα ηθελα να μαθω αν καποιος ξερει  τι παιζει με ενα μασατζιδικο στη ν κρηνη  ειναι μονο μασαζ η εχει και φαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom