Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Spa Prive? Ωραίο ξεπιάσιμο κάνεις εκεί...

Καλησπέρα συμπαίχτες... Θέλω να πάω από βδομάδα και εγώ αλλά να δω πως θα το βολέψω με το οικονομικό μέρος γιατί οι γυμνόστηθες Βουλγάρες της Χαλκιδικής μου τα φάγαν τα ευρώ!!!
εκει κανουν αποκλειστηκα  μασαζ
καπου αλλου λεει ο φιλος

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
κ αυτος για μασαζ μιλησε μονο οποτε εκει θα πηγε μαλλον

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
419
Πόντοι
36
Μια καλησπέρα και απο εμένα!
Παρακολουθώ την συζήτηση αρκετό καιρό και πρώτη φορά γράφω.
Ειμαι φαν του μασαζ γενικά του καλού και καποες φορες πολυτελούς !
Στα ιδρύματα που λετε δεν εχω παει ποτε, αλλα σκοπευω.

1η εμπειρία. Επίσκεψη σε γνωστό μέρος δυτικά(Κωλλέτη) με μέτριες εντυπώσεις.
Ο χώρος απλά αποδεκτός, η δεσποινίδα μέτρια , το μασαζ της μάλλον καλό, οι τιμές ακριβές(60).

Ούτε υπόνοια βέβαια για κάτι παραπάνω και απο τις δυο πλευρες, αλλα στα hilight ωραία μασαζ στους γλουτούς!!

Ισως αν πας μερικές φορές και σε μάθουνε κάτι να γίνει (για φραπεδάκι εννοώ). Κάποιος παλιότερα ανέφερε κάτι.

dorita

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Pε παιδια δωστε καμια διευθυνση.
Δεν θα σας φαμε τις γκομενες ελεος δηλαδη τι αλλο να πω..
Καποια ατομα μπορουν να βοηθησουν αλλα κανουν τις παπιες ,η ουσια ειναι να λεμε καποια πραγματα εδω μεσα ωστε να μαθαινουμε ολοι κατι παραπανω .

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
Παντως κυριακη χθες που περασα απο σπα πριβε. μου εκανε εντυπωση γιατι ηταν ανοιχτα.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
419
Πόντοι
36
Είναι ανοιχτά και τις Κυριακές κανονικά

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
761
Πόντοι
4.535
Pε παιδια δωστε καμια διευθυνση.
Δεν θα σας φαμε τις γκομενες ελεος δηλαδη τι αλλο να πω..

Εμείς λέμε... εδώ ταιριάζει το άλλο σύνθημα...

"Φοράμε κράνη γιατί είσαστε ρουφιάνοι"... Nothing personal.

Αλλά θέμα είναι φίλε μου φώτη να στρώσεις λίγο κώλο στη δουλειά. Αν δεν έχεις κώλο από κρανιά άστο. Άνοιξε Αγγελιοφόρο και δες αγγελίες. Γιατί να μην πάρεις ένα τηλέφωνο; Να σου πουν; Να πας; Μπορεί να φας μπορεί και να μην φας. Έτσι πάει η δουλειά... Μετά έρχεσαι εδώ και λες. Πήγα στο τάδε και δεν. Και σου λέμε... μπορεί να χρειαστεί να πας 3 φορές πχ... ή στο συγκεκριμένο όσες και να πας θα ευχαριστηθείς μασάζ... Αλλά μπαίνει κόσμος εδώ που "κλείνει" μαγαζιά. Σκέψου να σου πω εγώ πάνε στο τάδε και τυχαία να κλείσει το τάδε την επόμενη μέρα από "πέσιμο"... Πως να αισθανθώ εγώ μετά;;;

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
419
Πόντοι
36
Αμάν ρε παιδιά έλεος. Καθε μέρα τα ίδια λέμε. ΦΤΑΝΕΙ

Dokimazo, αστους να ζητάνε

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα.Και για να συνδραμω σε αυτο που λεει ο φιλος dokimazo να σας ενημερωσω οτι οταν εκλεισαν μαγαζι,οι τυποι που πηγαν χρησιμοποιησαν ονομα γνωστου πελατη οτι τους συστησε και καλα,με τα γνωστα αποτελεσματα.Οι τυποι προφανως μεσω του site εμαθαν πληροφοριες.Οποτε το οτι ειμαστε διστακτικοι να δωσουμε πληροφοριες ειναι προς οφελος ολων μας

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
419
Πόντοι
36
Ξαφνικά πολλοί νέοι δεν πλακώσανε?

(παλιός δεν είμαι πάντως εγώ)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
761
Πόντοι
4.535
Τυχαίο το γεγονός; Δεν νομίζω...

Απλά ήθελα να το πω... κάθε μέρα τα ίδια διαβάζουμε. Να μπει ρε παιδί μου ένας και να πει: "Πήρα τον Αγγελιοφόρο/το Βήμα/τα Νέα και πήρα το τάδε τηλ και βγήκε η τάδε κοπέλα και μου είπε αυτό και αυτό και αυτό τόσο. Και πήγα στην τάδε οδό και έκανα αυτό και αυτό και αυτό και γενικά μου άρεσε/δεν μου άρεσε!" Απλά πράγματα... λες και όλοι ξεκινήσαμε στο τσακ μπαμ...

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θυμαμαι την πρωτη μου εξορμηση(Ανθεων),που ο εν λογω ιδιοκτητης ζητουσε να δει ταυτοτητα και αριθμο κινητου και σε επαιρνε επιτοπου.Αθανατες εποχες.Οπως επισης και τις πολλες πετσετες που εχω φαει.Κι εκεινη η προσμονη οταν τελειωνε η κοπελα με το πισω μερος,αν θα προχωρουσε και παραπανω.Χαχαχα...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
419
Πόντοι
36
Το ίδιο νιώθω και γω όταν πάω κάπου για πρώτη φορά

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Θυμαμαι την πρωτη μου εξορμηση(Ανθεων),που ο εν λογω ιδιοκτητης ζητουσε να δει ταυτοτητα και αριθμο κινητου και σε επαιρνε επιτοπου.Αθανατες εποχες.Οπως επισης και τις πολλες πετσετες που εχω φαει.Κι εκεινη η προσμονη οταν τελειωνε η κοπελα με το πισω μερος,αν θα προχωρουσε και παραπανω.Χαχαχα...

Αχ βρε Θεοδωρε....
Αξεχαστες εποχες.... ;) ;) ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
761
Πόντοι
4.535
Μα στην τελική αυτή είναι η χαρά στο συγκεκριμένο "άθλημα"... όχι να πας και τέλος. Να το κυνηγήσεις και λίγο μόνος σου...

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχα.Ετσι ακριβως.Κι εγω οφειλω να ομολογησω οτι αυτο το σασπενς μου αρεσε κι εμενα.Κια ναι φιλε μου.Ο Θοδωρας.Γραφικη μορφη...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
419
Πόντοι
36
Ετσι θέλει και λίγο κυνήγι, λίγα υπονοούμενα, να δεις πως θα αντιδράσει

dorita

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια δεν σας ζητησα ουτε να παω συστημενος απο καποιους απο εσας ουτε να να με παρετε απο το χερι και να  παμε  μαζι.Εγω ζητησα να πειτε καποια καλα μαγαζια ωστε να μην παμε εγω και καποια αλλα ατομα που δεν γνωριζουμε  και φαμε φολα και φαγωθουμε  εκτος αν και αυτο το θεωρητε κακο.Το να λεμε καποια πραγματα εδω μεσα ωστε να αποφευγουμε οσο ειναι δυνατον  καποιες πατατες δεν νομιζω οτι ειναι κακο,απεναντιας ειναι για το καλο ολων μας.Αλλα μαλον το βλεπω μονο εγω απο αυτην την πλευρα οποτε συγνωμη για την ενοχληση και το χρονο που σας σπαταλησα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παιδια δεν σας ζητησα ουτε να παω συστημενος απο καποιους απο εσας ουτε να να με παρετε απο το χερι και να  παμε  μαζι.Εγω ζητησα να πειτε καποια καλα μαγαζια ωστε να μην παμε εγω και καποια αλλα ατομα που δεν γνωριζουμε  και φαμε φολα και φαγωθουμε  εκτος αν και αυτο το θεωρητε κακο.Το να λεμε καποια πραγματα εδω μεσα ωστε να αποφευγουμε οσο ειναι δυνατον  καποιες πατατες δεν νομιζω οτι ειναι κακο,απεναντιας ειναι για το καλο ολων μας.Αλλα μαλον το βλεπω μονο εγω απο αυτην την πλευρα οποτε συγνωμη για την ενοχληση και το χρονο που σας σπαταλησα.
5 σελίδες πίσω είναι αυτό που θες.Τι γκρινιάζεις?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλώς τον

λόγω του γνωστού λόγου έλειπες και ήσουν και κλειστός στο ένα σήμερα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom