House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
ήρθε ή θα έρθει?Την είδε ο φίλος σου?
Ρε παίχτη,σε απλά ελληνικά ρωτάω,σου είπε ο δικός σου τι ηλικία έχει η καινούργια?Αυτό ρώτησα.Αφού την είδε πάνω κάτω θα ξέρει και την ηλικία της.Τα υπόλοιπα που γράφεις τ ακούω βερεσέ.Ρε φιλε λες να βλεπει οραματα ο εν λογω?Ημαρτον δηλαδη.Η μηπως να λεει οτι του κατεβει?Σε παρακαλω.Και για να το τελειωνουμε σου ξαναλεω.Πηγαινε και πες και σε εμας τους υπολοιπους
Δεν σου μίλησε κανένας υποτιμητικά.Σε ρώτησα κάτι.Ξέρεις,θέλεις να απαντήσεις?Ο τροπος που αναφερεσαι στο προσωπο μου χωρις να με ξερις να σταματησει εδω φιλε μου.Τα βερεσε και τα τζαμπα αλλου.Και παππου εκτιμω το οτι προσπαθεις να κατευνασεις τα πνευματα αλλα δεν το ξεκινησα εγω.Να σαι καλα παντως
Αυτό ζητούσα τόση ώρα ρε παίχτη.Όλα οκ θα δοκιμαστεί με την πρώτη ευκαιρία. ;)Φιλε μου απ οτι μου ειπε πρεπει να παιζει γυρω στα 26 με 27.
Έχουμε καιρό να πάμε για χαλάρωση και γίναμε γκρινιάρηδες.Για μένα πρωτίστως το λέωΗρεμία.............
Για το κοινό καλό είμαστε όλοι εδώ
Χαχαχα.Ολα καλα παιδια
22-23 αφού ξες τ αγαπάω τα μικρά,μην ψήνεσαι μετριότατο σέρβις μόνο η τιμή το ζώζει.Για τα χοντρά είναι μόνο.Τώρα γιατί μας τα λες αυτά, για να μας ανοίξεις την όρεξη? Μικρούλα είναι?
Για πες.Βλέπω το ότι τον αναβοκατεβάζαμε μιλφομάγαζο έπιασε τόπο.Γειά σου Billy άρχοντα,ξέρω πως παρακολουθείς το θρεντ συχνά ;)Ο Βασίλης θα φέρει κι άλλες πάντως
δωσε και το νικ του να το ξερουμε....Για πες.Βλέπω το ότι τον αναβοκατεβάζαμε μιλφομάγαζο έπιασε τόπο.Γειά σου Billy άρχοντα,ξέρω πως παρακολουθείς το θρεντ συχνά ;)