dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 877
- Πόντοι
- 4.535
όταν μπήκα ένας παππούς έπινε καφεδάκι έξω και μετά μπήκε με Ευα και για άλλο καφέ
House για σένα λένε;;;
όταν μπήκα ένας παππούς έπινε καφεδάκι έξω και μετά μπήκε με Ευα και για άλλο καφέ
Μιλάς εσύ που ξέρεις τι μανάρι είμαι?House για σένα λένε;;;
Μιλάς εσύ που ξέρεις τι μανάρι είμαι?
Τώρα τα λες όμορφαΑγόραρε...
χθες που ετυχε νανε ο δρομος μου απο κειΞανθιά δεν είναι αυτή ρε συ?Άλλη Χριστίνα είδα εγω?
Είναι;;
κορμαρα μουναρα αλλα το πουτανιλικι δε ξεχνιεται πως να το κανουμεέχουμε πει για νοελ, μουνάρα-επαγγελματίας
Φιλε house για αυτο και ποσταρα την ερωτηση μηπως καποιος ηξερε κατι να με νοηθησει η να με κατευθυνει περισσοτερο. Οντως ακουγεται δυσκολο εως απιθανο αλλα δεν χανω τιποτε να ρωτησω.. θα περιμενω και απο το CG thread αλλιως θα καταθεσω προφανως σε καποιο οικο μυοχαλαρωσης καλσικα .. απλως ειπα να δοκιμασω ακτι διαφορετικοα υτη την φορα..Aυτές δουλεύουν απ το πρωί ως αργά το βράδυ ρε παίχτη,πότε να προλάβουν
Α θες και δύο και νεαρές και για 2-3 ώρες
Ρε παίχτη,με το συμπάθειο κιόλας,αλλά εσένα όλο κάποιος σου λέει.Ειδικά για τον Βασίλη Μοναστηρίου.Φιλε μου αν λες για το Βασιλη στη Μοναστηριου εχει ριξει εδω και καιρο τις τιμες.Και νεα αφιξη ψηλη ξανθια εντυπωσιακη,οποιος δοκιμασε ας ενημερωσει.
Ο συναδελφος που με ενημερωσε απλα ειδε κι εγω απο εβδομαδα θα δοκιμασω.Αν προλαβει καποιος νωριτερα ασ πει εντυπωσεις