AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εσυ ποτε θα πας να μας τα πεις?Θελουμε αναλυτικη ενημερωση απο πρωτο χερι για το προγραμμα.ΤΟΤΕ αλλαξαν ΟΛΑ !!
Πριν 2 μηνες που πηγε φιλος με 100Ε εκανες τα παντα.
Εσυ ποτε θα πας να μας τα πεις?Θελουμε αναλυτικη ενημερωση απο πρωτο χερι για το προγραμμα.ΤΟΤΕ αλλαξαν ΟΛΑ !!
Πριν 2 μηνες που πηγε φιλος με 100Ε εκανες τα παντα.
Εσυ ποτε θα πας να μας τα πεις?Θελουμε αναλυτικη ενημερωση απο πρωτο χερι για το προγραμμα.
Ασε τα γενικα και τις μαγκιες,στο συγκεκριμενο θα πας να μας πεις?Με το ονομα και της κοπελλας που θα σε "σερβιρει?Εκει σε θελω,ολα τα αλλα δεν μου λενε τιποτα...Εγω αδερφε οπου και να παω θα φαω
Στανταρ !!
Ασε τα γενικα και τις μαγκιες,στο συγκεκριμενο θα πας να μας πεις?Με το ονομα και της κοπελλας που θα σε "σερβιρει?Εκει σε θελω,ολα τα αλλα δεν μου λενε τιποτα...
Εγω αδερφε οπου και να παω θα φαω
Στανταρ !!
Οχι ρε φιλε,τι βιντεο?Απλα θα μας πεις τι κανατε,απλη ενημερωση...και ποσο σου κοστισε η ολη φαση να ξερουμε κι εμεις.Μηπως θες και βιντεο την ωρα που θα ρουφαει ?
κατσε καλα ρε φιλος.
Οχι ρε φιλε,τι βιντεο?Απλα θα μας πεις τι κανατε,απλη ενημερωση...και ποσο σου κοστισε η ολη φαση να ξερουμε κι εμεις.
Πριν ειπες οπου πας τρως,τωρα δεν ξερεις αν θα παιξει κατι...σα να μην μας τα λες καλα...Νταξει. Πριν 2 μηνες επαιξε φαση ειπα με 100
Τωρα σε εμενα δεν ξερω εαν παιξει.
θα σας ενημερωσω
Πριν ειπες οπου πας τρως,τωρα δεν ξερεις αν θα παιξει κατι...σα να μην μας τα λες καλα...
Εσυ μας κουρασες ρε φιλε,πανε και πες μας,αν δεν πας μην εισαι τοσο απολυτος οτανβ γραφεις για κατι που δεν ξερεις.Τεσπα,δεν ασχολουμαι αλλο,ας ασχοληθουν αλλοι...Ρε φιλε κουραζεις.. Ειπαμε θα ενημερωσω.
Αν βιαζεσαι πηγαινε να δεις.
Εσυ μας κουρασες ρε φιλε,πανε και πες μας,αν δεν πας μην εισαι τοσο απολυτος οτανβ γραφεις για κατι που δεν ξερεις.Τεσπα,δεν ασχολουμαι αλλο,ας ασχοληθουν αλλοι...
παντως για σπα πριβε κατι ειπε και ο τζο διπλα οτι εφυγε φαγωμενος (φραπε....)
εμενα αν με ρωταγε παντως θα της ελεγα να παραγγειλουμε και καναν γυρο απο το σιτιγκειτ.....ρε παιδια γιατι να σας πω ψεμματα ? ΕΛΕΟΣ δηλαδη...
απλα τυχαια διαβασα τι εχει γραψει πιο παλια καποιος για στα ΣΠΑ και ειπα να πω και εγω.
Σας λεω ΕΦΑΓΕ ο τυπος
ΚΑΙ μαλιστα Η γκομενα τον Ρωτησε εαν θελει να φαει !!!!
εμενα αν με ρωταγε παντως θα της ελεγα να παραγγειλουμε και καναν γυρο απο το σιτιγκειτ.....
Εσύ παίχτη geo σε ποια μαγαζιά πας σαν παλιός που είσαι?
Πραγματικά θα πήγαινα αν δεν είχα γυρίσει πριν λίγο από κάπου αλλού ;)Πηγαινε μια βολτα να τις δεις και μετα πες ΜΕ !