Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τους ζορίζουν κι οι αρχιπαπάδες....πολύ θέλει ο άνθρωπος;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Μπα... λιάζομαι στη δουλειά... φραπέ, τσιγάρο και έξω για να μαζέψω ήλιο... ειδικά τώρα που λείπουν όλοι!

Καλημέρα συναγωνιστές!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι λιαζόμαστε δε βλέπεις?
Δοικιμαστή τι ώρα σχολάς?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είσαι σήμερα για δοκιμή εκεί που λέγαμε προχτές τελικά?Μάλλον θα πάω μ ένα φίλο το μεσημέρι

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Κανονικά 3... αλλά λόγω ύπνου μάλλον κατά τις 5 με βλέπω... Πάντε και αν είναι μόλις γυρίσεις το κανονίζουμε φίλε!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πηρα σημερα τελικα , στο πριβεσπα

Πολυ μαρεσε σαν χορος , καθαρος αισθησιακος (το δοματιακι) με χαληλο φωτισμο και κερια , απαλη μουσικη και ιατρικο (σεξυ  :2funny:) κρεβατι
Με συνοδεψε η γκομενα στο δωματιο οπου μου εδωσε , παντοφλες μιας χρησης , βρακι μιας χρησης ( πολυ αστειος πρεπει αν ημουν με κεινο το πραγμα  :2funny:) και πετσετα
μου ειπε να κανω ντουζ και να ξαναπαω ετσι και εγινε , ξαπλωσα και αρχισε το μασαζ αφου με σκεπασε με την πετσετα ολοκλρηρο !!
Για να με σκουπισει βρε , τι φανταστηκατε ?  :2funny:
και μετα την αφησε στην μεση μου , ξεκινησε το μασζ στα ποδια , γαμπες πλατη αυχενας ξανα προς τα κατω , μετα γυρισα μπροστα και εκανε τα ποδια παλι και τελος λιγο λαιμο-ομους
Κατα την διαρκεια του μασαζ μιλουσαμε με την συμπαθεστατη νεαρα Ελληνικης καταγωγης  ,με μερωτησε αν εχω ξανακανει μασας , και ειπα αλλαη μια φορα , αλλα αλλου ειδους
(ξεχασα να της δοσω τοι λινκ απο την περιγραφη που εχω ποσταρει καπου εδω σε αυτο το χαοδες θεμα)
καταλαβε και δεν εδωσε συνεχεια , ουτε εγω εριξα τιποτα σποντες αφου δεν νομιζω να γινονται εκτροπα εκει μεσα βαισκα δε πηγα γιαυτο , απλη αναγνωριση εκανα με σκοπο απλο μασαζ , οπως και εγινε.

Σαν μασαζ ηταν πολυ καλο , καταλαβε που εχω παλια κρυωματα , που ποναω , που ειμαι σφιγμενος και με περιποιηθηκε νοιωθω αρκετα χαλαρος τωρα , παροτι πηγα και ταλαιπωρηθηκα πηδωντας ενα κομοδινο μετα
Στην Αντριαννα ημουν ,( εκκλησια ) ρωτησα για πιπα σκετη και ειπε 30 ευρω , εγω περιμενα 20 αλλα ντεν ητελε οποτε την πηρα με 40 , κριμα , επρεπε να τα δωσω για αλλη μια ωρα μασαζ :/
Θα αναρτηθει κριτικη λιαν συντομως για οσους ενδιαφερονται για αντικες ( κομοδινα )

Αυτα ... οτι θελετε ρωτηστε

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστούμε φίλε - πραγματικός πιονέρος (άσχετα αν τη γούσταρες την ιατρική μάλαξη τελικά  ;)).

Th_n_Hrd

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανενας μια αγγελια σιο Αγγελιοφορο "ΚΥΡΙΑ Ελληνίδα γυμνάστρια με ωραία εμφάνιση και κορμί τρυφερή και ευγενικη προσφέρει μασαζ ..." (ακολουθουν τηλ σταθερο και κινητο) περι τινος προκειται?

Salonikos35

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανενας μια αγγελια σιο Αγγελιοφορο "ΚΥΡΙΑ Ελληνίδα γυμνάστρια με ωραία εμφάνιση και κορμί τρυφερή και ευγενικη προσφέρει μασαζ ..." (ακολουθουν τηλ σταθερο και κινητο) περι τινος προκειται?

ΦΙΛΕ ΜΗΝ παρεις τηλεφωνο και ειδικα ΜΗΝ πας σε αυτην την γκομενα !!!
Εκτος απο το οτι ειναι ΜΠΑΖΑΡΑ ειναι και εντελως ΤΡΕΛΗ !!
Ειχα παει σπιτι της πριν 3 χρονια την ειδα Δεν μου αρεσε και φευγωντας μου ζητησε 20Ε-Με κλειδωσε μεσα δεν με αφηνε να φυγω !!
χαχχαχαχαχα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Καλημέρα παιδιά.

Εχθές βλέπω έχασα επεισόδια. Τελικά βγήκε το πόρισμα για Κωλέττη? Παίζει τίποτε ή όχι?

Tίποτα φίλε...τσεκαρισμένο από μένα προσωπικά 2 φορές...την δευτερη μάλιστα που τόλμησα να ψελίσω στην κοπέλα κάτι για....εξτρα υπηρεσίες, κόντεψαν να με διώξουν.

Salonikos35

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Tίποτα φίλε...τσεκαρισμένο από μένα προσωπικά 2 φορές...την δευτερη μάλιστα που τόλμησα να ψελίσω στην κοπέλα κάτι για....εξτρα υπηρεσίες, κόντεψαν να με διώξουν.

ΤΟΤΕ αλλαξαν ΟΛΑ !!
Πριν 2 μηνες που πηγε φιλος με 100Ε εκανες τα παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom