House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σταματήστε κάποιοι να δημιουργείτε κλώνους για ξεκάρφωμα,δεν βγάζει πουθενά
Η Δήμητρα-Ερικα-Τζένη έχει δικό της μαγαζί εκεί που ανέφερες αλλά δεν επιθυμεί νέες γνωριμίες.Αν άλλαξε κάτι,έχω να πάω αρκετό καιρό,δεν ξέρω
παλιός στο μασάζ σημαίνει Μητροπολίτου Γενναδίου(τί θυμήθηκα) και σινεμά Λάουρα!!!!
όχι Εβίτα Π.Συνδίκα,δηλ.πριν 1,5 χρόνο.....
Ομολογώ ότι δεν το γνωρίζω αυτό. Μόνο 1,5 χρόνο έχει η εβίτα συνδίκα. Δεν μου λες μήπως ήταν παλιά κάπου πιο αντολικά παλιά. Έιχα πρωτοπάει σε ένα μαγαζί (κάπου εθν αντιστάσεως αν θυμάμαι καλά ) και πρέπει να ήταν η εβίτα με μια άλλη ή μόνη της.
την εβίτα την πρωτοείδα ως εργαζόμενη στο ρετιρέ στην Ανάληψη,μαγαζί που έκλεισε γρήγορα
μετά πήγε Κηφισιά,μετά Π.Συνδίκα,μετά Καλαβρύτων(τώρα)
Αφού έχει τηλέφωνο πάρε και ρώτα ρε φίλε να σου πουν τι πάιζειΚαλησπερα.
Κυκλοφορει σε διαδικτυακες αγγελιες το 'Studio Relax...μυοχαλαρωση με εχεμυθεια, τηλεφωνο κλπ'. Ειναι το Relax (Μαγκυ) της λιστας; Kαι, γενικως, το συνιστουν οι φιλοι γνώστες του φορουμ;
Σωστά τα λες φίλεκαιρός να κλείσουν αυτά τα "μαγαζιά"....
αν είναι δυνατόν να βγάζει λεφτά κοροιδεύοντας η Μάγκυ και η κάθε Μάγκυ....
οχι ρε συ, και το αλλο αυτο μετα βεβαιοτητας γιατι και στην αθηνα που πηγα χωρις συστασεις δεν ειχα κανενα προβλημα και εφαγα μπριζολα απο την πρωτη φορα και ολα καλα, το ιδιο και στην επαρχια.. δεν θα ελεγα οτι ειμαι και ο πλεον εμεπιρος αλλα εχω κι εγω τις εμπειριες μου αλλα εδω μαλλον δεν ηταν γραφτο...¨(μπας και μοιάζεις με μπάτσο ρε redduck?
Σε ποια πήγες αθήνα και επαρχία φίλε?Για πες εντυπώσειςοχι ρε συ, και το αλλο αυτο μετα βεβαιοτητας γιατι και στην αθηνα που πηγα χωρις συστασεις δεν ειχα κανενα προβλημα και εφαγα μπριζολα απο την πρωτη φορα και ολα καλα, το ιδιο και στην επαρχια.. δεν θα ελεγα οτι ειμαι και ο πλεον εμεπιρος αλλα εχω κι εγω τις εμπειριες μου αλλα εδω μαλλον δεν ηταν γραφτο...¨(
επαρχια επαιξε κατι κομοτηνη (Θρακη) μετα απο αρκετες επισκεψεις στο ελ λογω ινστιτουτο το οποιο ομως εχει κλεισει πλεον. Αθηνα εχω επισκεφτει Σολωμου 56 αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ελεγε με τιποτα.. ομοιως ενα καπου στο κολωνακι αρχες δεν ελεγε, στην αθηνα την εχω βρει με σκουφα εχω γραωψει παλιοτερα οποτε παω εκει, την επομενη επισκεψη λεω να δοκιμασω στουρναρη και κηφησιας θα γραψω σχετικα .. θεσσαλονικη θα ενημερωσω για prive συντομα..Σε ποια πήγες αθήνα και επαρχία φίλε?Για πες εντυπώσεις
οχι ρε συ, και το αλλο αυτο μετα βεβαιοτητας γιατι και στην αθηνα που πηγα χωρις συστασεις δεν ειχα κανενα προβλημα και εφαγα μπριζολα απο την πρωτη φορα και ολα καλα, το ιδιο και στην επαρχια.. δεν θα ελεγα οτι ειμαι και ο πλεον εμεπιρος αλλα εχω κι εγω τις εμπειριες μου αλλα εδω μαλλον δεν ηταν γραφτο...¨(
Πάντα φίλε,οικονομία να κάνουμε,δε λέει αλλιώςΝα πηγαίναμε με ένα αυτοκίνητο να γλυτώναμε τις βενζίνες πάνε έλα
λογω δουλειας καθε εβδομαδα και αλλη πολη!!! αστα βραστα.. 100+ μερες μακρια απο το σπιτι τι να κανεις.. το ριχνεις στο μασαζ και περνας καλα οποτε μπορεισ...Τότε γύρνα εκεί που σε ξέρουνε. Η επόμενη μετάθεση αργεί? Θα κάτσεις καιρό εδώ ?
ωραια θα ηταν μαζι με τον καταλογο του room service να σου ειχανε και ενα καταλογο με μυοχαλαρωτικες επιλογες!!!!λογω δουλειας καθε εβδομαδα και αλλη πολη!!! αστα βραστα.. 100+ μερες μακρια απο το σπιτι τι να κανεις.. το ριχνεις στο μασαζ και περνας καλα οποτε μπορεισ...