Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σταματήστε κάποιοι να δημιουργείτε κλώνους για ξεκάρφωμα,δεν βγάζει πουθενά

george28_

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Δήμητρα-Ερικα-Τζένη έχει δικό της μαγαζί εκεί που ανέφερες αλλά δεν επιθυμεί νέες γνωριμίες.Αν άλλαξε κάτι,έχω να πάω αρκετό καιρό,δεν ξέρω

ευχαριστώ house για τη γρήγορη απάντηση. Πήγαινα συχνά στον Άγγελο και έκανα με Ντίνα και Έρικα, (αν θυμάμαι καλά ηταν παλιά κάπου προς Αιγαίου ή Κρήνη.Μου έχει μεινεί αυτή και η κλειω  (πλ δημ) από παλιά. Milf βλέπεις. Anyway, θα προσπαθήσω να την βρω κάπως

george28_

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παλιός στο μασάζ σημαίνει Μητροπολίτου Γενναδίου(τί θυμήθηκα) και σινεμά Λάουρα!!!!

όχι Εβίτα Π.Συνδίκα,δηλ.πριν 1,5 χρόνο.....

:rockon: :rockon:

Ομολογώ ότι δεν το γνωρίζω αυτό. Μόνο 1,5 χρόνο έχει η εβίτα συνδίκα. Δεν μου λες μήπως ήταν παλιά κάπου πιο αντολικά παλιά. Έιχα πρωτοπάει σε ένα μαγαζί (κάπου εθν αντιστάσεως αν θυμάμαι καλά ) και πρέπει να ήταν η εβίτα με μια άλλη ή μόνη της.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ομολογώ ότι δεν το γνωρίζω αυτό. Μόνο 1,5 χρόνο έχει η εβίτα συνδίκα. Δεν μου λες μήπως ήταν παλιά κάπου πιο αντολικά παλιά. Έιχα πρωτοπάει σε ένα μαγαζί (κάπου εθν αντιστάσεως αν θυμάμαι καλά ) και πρέπει να ήταν η εβίτα με μια άλλη ή μόνη της.

την εβίτα την πρωτοείδα ως εργαζόμενη στο ρετιρέ στην Ανάληψη,μαγαζί που έκλεισε γρήγορα
μετά πήγε Κηφισιά,μετά Π.Συνδίκα,μετά Καλαβρύτων(τώρα)

george28_

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
την εβίτα την πρωτοείδα ως εργαζόμενη στο ρετιρέ στην Ανάληψη,μαγαζί που έκλεισε γρήγορα
μετά πήγε Κηφισιά,μετά Π.Συνδίκα,μετά Καλαβρύτων(τώρα)

Λογικά Κηφισιά θα ήταν. Μετά στην Συνδίκα ήταν παρασκευοπούλου και δημοκρατίας για λίγο και μετά καλλιδοπούλου

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα.
Κυκλοφορει σε διαδικτυακες αγγελιες το 'Studio Relax...μυοχαλαρωση με εχεμυθεια, τηλεφωνο κλπ'. Ειναι το Relax (Μαγκυ) της λιστας; Kαι, γενικως, το συνιστουν οι φιλοι γνώστες του φορουμ;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλησπερα.
Κυκλοφορει σε διαδικτυακες αγγελιες το 'Studio Relax...μυοχαλαρωση με εχεμυθεια, τηλεφωνο κλπ'. Ειναι το Relax (Μαγκυ) της λιστας; Kαι, γενικως, το συνιστουν οι φιλοι γνώστες του φορουμ;
Αφού έχει τηλέφωνο πάρε και ρώτα ρε φίλε να σου πουν τι πάιζει

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καιρός να κλείσουν αυτά τα "μαγαζιά"....

αν είναι δυνατόν να βγάζει λεφτά κοροιδεύοντας η Μάγκυ και η κάθε Μάγκυ....

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
μπας και μοιάζεις με μπάτσο ρε redduck?
οχι ρε συ, και το αλλο αυτο μετα βεβαιοτητας γιατι και στην αθηνα που πηγα χωρις συστασεις δεν ειχα κανενα προβλημα και εφαγα μπριζολα απο την πρωτη φορα και ολα καλα, το ιδιο και στην επαρχια.. δεν θα ελεγα οτι ειμαι και ο πλεον εμεπιρος αλλα εχω κι εγω τις εμπειριες μου αλλα εδω μαλλον δεν ηταν γραφτο...¨(

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οχι ρε συ, και το αλλο αυτο μετα βεβαιοτητας γιατι και στην αθηνα που πηγα χωρις συστασεις δεν ειχα κανενα προβλημα και εφαγα μπριζολα απο την πρωτη φορα και ολα καλα, το ιδιο και στην επαρχια.. δεν θα ελεγα οτι ειμαι και ο πλεον εμεπιρος αλλα εχω κι εγω τις εμπειριες μου αλλα εδω μαλλον δεν ηταν γραφτο...¨(
Σε ποια πήγες αθήνα και επαρχία φίλε?Για πες εντυπώσεις

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Σε ποια πήγες αθήνα και επαρχία φίλε?Για πες εντυπώσεις
επαρχια επαιξε κατι κομοτηνη (Θρακη) μετα απο αρκετες επισκεψεις στο ελ λογω ινστιτουτο το οποιο ομως εχει κλεισει πλεον. Αθηνα εχω επισκεφτει Σολωμου 56 αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ελεγε με τιποτα.. ομοιως ενα καπου στο κολωνακι αρχες δεν ελεγε, στην αθηνα την εχω βρει με σκουφα  εχω γραωψει παλιοτερα οποτε παω εκει, την επομενη επισκεψη λεω να δοκιμασω στουρναρη και κηφησιας θα γραψω σχετικα .. θεσσαλονικη θα ενημερωσω για prive συντομα..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οκ θα περιμένουμε τύπε

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36

Τότε γύρνα εκεί που σε ξέρουνε. Η επόμενη μετάθεση αργεί? Θα κάτσεις καιρό εδώ ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κομοτηνή έκλεισε? Κρίμα ρε γαμώτο να πηγαίναμε καμιά βόλτα,χειμώνα ιδίως κωλολέει

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Να πηγαίναμε με ένα αυτοκίνητο να γλυτώναμε τις βενζίνες πάνε έλα

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Να μη σου πω να παίρνουμε μια θεραπεύτρια 2 άτομα, για ακόμη καλύτερη τιμή

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Τότε γύρνα εκεί που σε ξέρουνε. Η επόμενη μετάθεση αργεί? Θα κάτσεις καιρό εδώ ?
λογω δουλειας καθε εβδομαδα και αλλη πολη!!! αστα βραστα.. 100+ μερες μακρια απο το σπιτι τι να κανεις.. το ριχνεις στο μασαζ και  περνας καλα οποτε μπορεισ...

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
λογω δουλειας καθε εβδομαδα και αλλη πολη!!! αστα βραστα.. 100+ μερες μακρια απο το σπιτι τι να κανεις.. το ριχνεις στο μασαζ και  περνας καλα οποτε μπορεισ...
ωραια θα ηταν μαζι με τον καταλογο του room service να σου ειχανε και ενα καταλογο με μυοχαλαρωτικες επιλογες!!!! :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom