You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 433
- Πόντοι
- 36
ρε παιδια τιποτα απο Εscape ξερουμε λεω να κανω μια επισκεψει και προς τα εκει. καμια πληρωφορια
Γιατί θες να πας εκεί? Εχει καλές πετσέτες? Με ωραία σχέδια?
Καλησπερα συναγωνιστες.Ελπιζω να ειστε καλα γιατι εδω πολυ τρεξιμο και ουτε χρονος για μυοχαλαρωση.Κυριακες που μπορω ολα κλειστα.Για τους νεους συναδελφους απλα να πω οτι εχουν εν μερει δικιο για την ενημερωση αλλα πρεπει να σκεφτουν οτι δεν δινει κανενας ελαφρα την καρδια τηλ και συστασεις γιατι δεν σας ξερουμε.Επισης το να πηγαινουμε σε μαγαζια και να χρησιμοποιουμε το site ως μεσο γνωριμιας και συατασης μερικες φορες εχει το αντιθετο απο το επιθυμητο αποτελεσμα
καλησπερα παιδια,κανω συλογη ρε παιδια να μην εχω και μια απο εκει?
προσφατη επισκεψη για πρωτη φορα να επισημανω στο edelweiss, αφου επικοινωνησα με ευα τηλεφωνικα και μου κανονισε το ραντεβου..
ως εδω ολα καλα, μολις εφτασα η ευα φιλικη να με οδηγησει σε δωματιο.. μικρο με ενα μπανιο δεν ελεγα πολλα.. ωστοσο μου λεει κανε ντουζακι και θα σου στειλω την κοπελα.. λεω οκ.. ετοιμαζομαι και ερχεται μια αδυνατη εν ονοματι Αννα μου συστηθηκε.. ξαπλωνω και αφου αρχιζει να με λαδωνει και μιλαμε λιγο ενδιαμεσα να σπασει ο παγος.. παω να την αγγιξω το ποδι.. οχιμ ου λεει και τραβιεται!.. μου λεει βιαστικος εισαι.. οκ λεω.. τηςε λεω να βγαλουμε την πετσετα? και μου λεει οχι.. εν κατακλειδι πηγαινα για πετσετα κοινως!! οποτε της λεω μπορω να μιλησω με την ευα? ( της λεω σου μου του κλπ. και μου λεει οτι δεχει μονο μασαζ.. την ρωταω για την βικυ μου λεει εφυγε..) οποτε της λεω οκ με συγχωρειτε μαλλον καταλαβα εγω λαθος..) σηκοωνομαι ντυνομαι και φευγω και μου λεει οκ γεια με ενα χαμογελο..! Δεν ειχα εμπειρια στο εν λογω οικο μυοχαλαρωσης και προφανως για αυτο οδευα προς πετσετα!! εφοσον ομως δεν ειμαι απειρος σε αντιστοιχα σεναρια εκτος πολης της θεσσαλονικης το θεωρησα δυσχωνευτο να καθησω να την φαω σιωπηλα την πετσετα!! εφοσον γνωριζα ηδη απο κριτικες οτι παιζει κατι.. συν η αμφιεση της κοπελας περαν της λευκης μπλουζας..που ηταν για ξεκαρφωμα δεν προδιεθετε οτι προκειται απλα για φυσικοθεραπευτηριο!! οποτε χαιρετηθηκαμε και εφυγα .. ουτε εγω εκλαιγα τα λεφτα μου ουτε και μετανιωσα..απλα θα το σκεφτω πολυ πτιν δοκιμασω ξανα το συγκεκριμενο μυοχαλαρωτικο οικο.. προφανως πρεπει να παω με γνωστο?.. αυτα απο εμενα.. απλα ως ενημερωση.. καλο απογευμα
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Aααααχχχχχ έκανα κι εγώ ένα μασαζάκι προ ολίγου στάνιαρα μιλάμε. Είχα πιαστεί μάλλον από τα κωλο air condition
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Με άγιο βασίλη μάλλον θα μοιάζει(red)μπας και μοιάζεις με μπάτσο ρε redduck?
Καλησπέρα και από μένα. Νέος στο φόρουμ αλλά αρκετά παλιός στο μασάζ. Από εποχή εβίτας στην συνδίκα για όσους θυμούνται. Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο ρεσορτ. Κλασικά μαγαζί, έκανα με σοφία. Έχει αναφερθεί πολλές φορές οπότε δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες. Για τον φίλο redduck που έφαγε πετσέτα. Και αυτό στο παιχνίδι είναι. Λίγο πολύ όλοι έχουμε φάει. Μπορεί να χρειαστεί να πας κανα 2-3 φορές ακόμα αλλά αν της κάνεις για μπάτσος δύσκολα τα πράγματα. Συμφωνώ με τα μαγαζιά που ρίχνουν πετσέτες. Πρέπει να προσέχουν για να έχουμε.
Μία ερώτηση μόνο θέλω να κάνω. Η έρικα που ήταν στον Άγγελο παλιά (δραγ) ξέρετε που είναι? Κάτι διάβσα για γαλλικό ινστιτούτο κοντά αλλά δεν ξέρω κανένα εκεί. Το μόνο που ήξερα κοντά ήταν Βασ Γεωργ (μάγκυ ένα φεγγάρι εκεί).
Καλή συνέχεια και καλή χαλάρωση
Μία ερώτηση μόνο θέλω να κάνω. Η έρικα που ήταν στον Άγγελο παλιά (δραγ) ξέρετε που είναι? Κάτι διάβσα για γαλλικό ινστιτούτο κοντά αλλά δεν ξέρω κανένα εκεί. Το μόνο που ήξερα κοντά ήταν Βασ Γεωργ (μάγκυ ένα φεγγάρι εκεί).
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Η Δήμητρα-Ερικα-Τζένη έχει δικό της μαγαζί εκεί που ανέφερες αλλά δεν επιθυμεί νέες γνωριμίες.Αν άλλαξε κάτι,έχω να πάω αρκετό καιρό,δεν ξέρωΚαλησπέρα και από μένα. Νέος στο φόρουμ αλλά αρκετά παλιός στο μασάζ. Από εποχή εβίτας στην συνδίκα για όσους θυμούνται. Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο ρεσορτ. Κλασικά μαγαζί, έκανα με σοφία. Έχει αναφερθεί πολλές φορές οπότε δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες. Για τον φίλο redduck που έφαγε πετσέτα. Και αυτό στο παιχνίδι είναι. Λίγο πολύ όλοι έχουμε φάει. Μπορεί να χρειαστεί να πας κανα 2-3 φορές ακόμα αλλά αν της κάνεις για μπάτσος δύσκολα τα πράγματα. Συμφωνώ με τα μαγαζιά που ρίχνουν πετσέτες. Πρέπει να προσέχουν για να έχουμε.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Β.Ολγαςρε πολι πετσετα πεφτει house που χαλαρωσες??
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Το είδα φίλε,δεν μπορώ να βοηθήσω,σόρρυτο p.m μου το ειδες επιασε τοπο?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
παλιός στο μασάζ σημαίνει Μητροπολίτου Γενναδίου(τί θυμήθηκα) και σινεμά Λάουρα!!!!