Επισκέπτης
Kαι αυτή την έχυσες υποθέτω!!!άντε σύνελθε τώρα και δοκίμασε και καμιά άλλη. Μόνικα θα έλεγα ανεπιφύλακτα
Ρε κερατά δεν έχεις αφήσει καμία στην πιάτσα άχυστη;;;
Kαι αυτή την έχυσες υποθέτω!!!άντε σύνελθε τώρα και δοκίμασε και καμιά άλλη. Μόνικα θα έλεγα ανεπιφύλακτα
ναι και αυτήKαι αυτή την έχυσες υποθέτω!!!
Ρε κερατά δεν έχεις αφήσει καμία στην πιάτσα άχυστη;;;
Είσαι ΠετροσυναισθηματίαςΠάντως είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να χύνεις ένα τόσο γλυκό προσωπάκι
τι είπες ρε μάστορα τώρα?????????????????????????????????????
τι μου θύμισες??????????????????????
Φωτεινή και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Να ναι καλά το κορίτσι
Merci!!!ναι και αυτή
άχυστες πολλές. Πάνε οι παλιές καλές μέρες. Έχω παραδώσει τη σκυτάλη στη νέα γενιά
άντε σύνελθε τώρα και δοκίμασε και καμιά άλλη. Μόνικα θα έλεγα ανεπιφύλακτα
για ποιά φωτεινή μιλάτε συναθλητά;;;;
Η πούτσα μουMerci!!!
Για πες καμία άχυστη γιατί σιχαίνομαι!!!
Για μένα λες το κατάλαβαΈχω παραδώσει τη σκυτάλη στη νέα γενιά
μαρτιου, πυροσβεστική. μελαχροινή, αδύνατη, ασχημούλα αλλά από υπηρεσίες ανεκτίμιτη κατά την ταπεινή μουγια ποιά φωτεινή μιλάτε συναθλητά;;;;
Νέος τώρα το 2010 εννοεί,όχι το 1960!!!Για μένα λες το κατάλαβα
Nα μην την έχει αγγίξει ούτε ο άνεμος ε!!!
τι μου θυμισες τωρα ρε κολητε ετσι ηταν κ η ιωαννα απο angelμαρτιου, πυροσβεστική. μελαχροινή,αδύνατη, ασχημούλα αλλά από υπηρεσίες ανεκτίμιτη κατά την ταπεινή μου
Για τις άσχημες έχω καλά νέα : δονητές κυρίες μου
Δικαιοσύνη φίλε μουΝτροπή Χάουζ... ντροπή...
Πράγματι ωραίο μωρό η χορεύτρια ...Τώρα ,αν δεν κάνω λάθος,δικό της μαγαζί δεν έχει κάπου στην Αιγαίου ;τι μου θυμισες τωρα ρε κολητε ετσι ηταν κ η ιωαννα απο angel
αλλα μεσα ηταν πυ... πυ... πυραυλος
Την Άννα μελαχροινή ΜΙΛΦ από Σμάιλ την πήρε κανείς?
Εμφάνιση κανονική-μέτρια....από σέρβις?
ΥΓ το μωρό με τα γυαλάκια κορυφή....σωματάρα και πρόγραμμα καλό...ίσως Νο1 αυτή τη στιγμή σε όλα τα μαγαζιά
αν ο χώρος ήταν καλός-και όχι σαν σταθμός ΚΤΕΛ-θα την επισκεπτόμουνα 2 φορές την μέρα....