Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χαρά, ψιλομίλφ πολύ όμορφη κατά τη γνώμη μου,νέα άφιξη(νέα στα μαγαζιά γενικώς) στην Εύα
Περισσότερα όταν δοκιμαστεί(αν προλάβω και δε φύγει  :2funny: )

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Την καλημέρα μου σε όλους.

Τελικά δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση οτι τα TOP 2 μαγαζιά αυτή τη στιγμή στην πόλη μας είναι η Εύα και ο Βασίλης (Μοναστ.)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο Βασίλης καλός αλλά πολύ λίγες επιλογές οι 3 κι όλες milf

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρεσόρτ και Εύα είναι οι δικές μου προτιμήσεις,μεγάλη ποικιλία σε ηλικίες και εμφάνιση,άψογοι σαν χώροι,σωστοί επαγγελματίες

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Ο Βασίλης καλός αλλά πολύ λίγες επιλογές οι 3 κι όλες milf

θα συμφωνήσω μαζί σου όσο αφορά το Μιλφ. Αλλα αν υπολογίσεις τα χρήματα που δίνεις με τις υπηρεσίες που σου παρέχει είναι πράγματι το καλύτερο σε value for money. Μου θυμίζει ελαφρώς το μαγαζί που ήταν παλιά στην Μαρτιού . Βγάζαμε υπέροχα γούστα με την Φωτεινούλα. Άραγε τι να κάνει το μωρό ????

Εμένα οι επιλογές μου αυτή τη στιγμή είναι οι 2 που προείπα. Παλιότερα πήγαινα τακτικά και ΕΒΙΤΑ  αλλά εχω να πατήσω κανα χρόνο και δεν έχω ιδέα τι γίνετε εκει πέρα και ούτε γράφει και κανείς για ενημέρωση...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
θα συμφωνήσω μαζί σου όσο αφορά το Μιλφ. Αλλα αν υπολογίσεις τα χρήματα που δίνεις με τις υπηρεσίες που σου παρέχει είναι πράγματι το καλύτερο σε value for money. Μου θυμίζει ελαφρώς το μαγαζί που ήταν παλιά στην Μαρτιού . Βγάζαμε υπέροχα γούστα με την Φωτεινούλα. Άραγε τι να κάνει το μωρό ????
τι είπες ρε μάστορα τώρα?????????????????????????????????????

τι μου θύμισες??????????????????????

Φωτεινή και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Να ναι καλά το κορίτσι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
θα συμφωνήσω μαζί σου όσο αφορά το Μιλφ. Αλλα αν υπολογίσεις τα χρήματα που δίνεις με τις υπηρεσίες που σου παρέχει είναι πράγματι το καλύτερο σε value for money.
Για το μιλφ δεν τίθεται θέμα συμφωνίας διαφωνίας και οι 3 είναι από 35-40
Για το vfm που λες τα περισσότερα μαγαζιά,αυτά που πάω και ξέρω,το ίδιο είναι,κυρίως στους καλούς πελάτες τους(σε θέμα χρόνου-υπηρεσιών)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Εμένα οι επιλογές μου αυτή τη στιγμή είναι οι 2 που προείπα. Παλιότερα πήγαινα τακτικά και ΕΒΙΤΑ  αλλά εχω να πατήσω κανα χρόνο και δεν έχω ιδέα τι γίνετε εκει πέρα και ούτε γράφει και κανείς για ενημέρωση...

Μαρτίου???!!!!

εννοείς Πυροσβεστική?

αυτό ήταν παράρτημα της Σπιναλόγκα....μιλάμε για γκόμενες βγαλμένες από θρίλερ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
palermo εδώ μέσα έχει κόσμο που έχει 3-4 κριτικές απογοητευτικές αλλά επαναλαμβανόμενες παρ όλα αυτά
Δεν βγαίνει άκρη φίλε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στη Μαρτίου άξιζε μόνο η Φωτεινούλα και όχι από φάτσα. Ηταν λίγο στραβοχυμένο το καλό μου αλλά μέσα ήταν καταπλίκτικους

Επισκέπτης
5 είναι σίγουρα. Δεν ξέρω μήπως ξεχνάω καμιά ρε πούστη. Πάντως είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να χύνεις ένα τόσο γλυκό προσωπάκι
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Υ.Γ.Ευτυχώς δεν το φίλησα αυτό το τόσο γλυκό προσωπάκι δηλαδή κ ούτε πρόκειται!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom