Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Ωραία γράψε εντυπώσεις.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
χρειαζεται να παρω κατι μαζι μου ?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Του παιδιού του είπατε ότι τα 3Μ είναι όλα milf?

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
επιστροφη λοιπον απο βασιλη ....γιατι ισως καποιοι περιμενουν ...παρολο που μπορει να διαβαζει και ο ιδιος η κριτικες μου δεν μπορουν παρα να ειναι αδεκαστες

καταρχας μολις παω να χτυπησω κουδουνι βλεπω το χτυπαει αλλος ... ωχ λεω κοσμοσυρροη μεσημεριατικα ...

τεσπα , φιλικη υποδοχη (περιμενα πιο τυπικο κλιμα ) , αρκετη συζητηση αν και η κουβεντουλα δεν ειναι το φορτε μου ..Πολλες ερωτησεις απο τον Βασιλη (λογικο ως ενα σημειο) .πιστευω τον επεισα για τις αγαθες προθεσεις μου ..

διαλεξα μαρια μετα απο υποδειξεις συντροφων αλλα και γενικοτερα επεσε εκει το ματι μου ..(για τις αλλες πειτε μου εσεις )

καταρχας η κριτικη μου δεν εχει μετρο συγκρισης αφου δεν εχω επισκεφτει παρομοιο ιδρυμα ..οστωσο το μασαζ ηταν αρκετα χαλαρωτικο με κουβεντουλα ..εγω απλα αφεθηκα οπως με συμβουλευσατε εξαλου .  δεν ξερω ποση ωρα κρατησε ..μετα γυρισε με καλο τροπο ομολογω σε ενα oral παιχνιδι με εντονο gfe που παντα μαρεσει ...ομολογω οτι δεν περιμενα τοσα πολλα για πρωτη φορα ..περιμενα οτι θα με ξεπεταξουν με μασαζ και θα περιμενει να δει αν ξαναερθω ...

απο εμφανιση η κοπελα πρεπει να πω οτι ειναι 1 κλικ πιο εντυπωσιακη ντυμενη (οχι οτι με χαλασε) αλλα η συμπεριφορα της αναπληρωνει με το παραπανω ειδικα αν σκεφτουμε οτι ειναι ελληνιδα που ποτε δεν ειναι η πρωτη μου επιλογη ...( Γενικο σχολιο:Τωρα μαλλον με την κριση αρχιζουν και η ελληνιδες να καταλαβαινουν τη συμπεριφορα των προσφυγων του ανατολικου μπλοκ ..αντε να δουμε !)

σαν τεχνικη μπορω να πω πολυ καλη , (σε ολα τα επιπεδα) ...οποτε μαλλον θα πινω συχνα το καφεδακι μου στον γειτονα βασιλη .. η τιμη ειναι Must σιγουρα απο το δωσεις 100 για cg που μπορει να ειναι και μεγαλη μουφα ...ακομα και για σκετο μασαζ αξιζει τον κοπο πιστευω ...
στα + οτι δεν  υπηρξε ζητημα χρονου κλπ ...
στα - η μικρη ποικιλια κοριτσιων ...αλλα ελπιζω να αργησω να βαρεθω ...

by the way δοκιμασε κανεις να παρει 2 μαζι ?? λεει ??

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
μετα γυρισε με καλο τροπο ομολογω σε ενα oral παιχνιδι με εντονο gfe?????????????????
δηλαδη???

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Θα αναρτηθεί επεξηγηματικό video

Αυτην την εξυπναδα να μην ειχες ρε fun  ολα μια χαρα θα ηταν.......το οτι εχεις δωσει απειρα ευρο σε συνεδριες δεν σημαινει οτι ολοι τα εχουμε δωσει  και γνωριζουμε τα παντα σε παρακαλουθω απο την πρωτη σελιδα ολο ειρωνια και εξυπναδα εισαι....αν ειναι καποιος να ρωταει κατι και συ να τον πικαρεις ε τοτε δεν υπαρχεις λογος να ονομαζεται φορουμ.......δεν εισαι στο στρατο με παλιους και νεους χαλαρα........φιλικα παντα!

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
μετα γυρισε με καλο τροπο ομολογω σε ενα oral παιχνιδι με εντονο gfe?????????????????
δηλαδη???

Το παραπάνω σημαίνει οτι το μασαζάκι το γύρισε σε στοματικό (κοινώς τσιμπούκι, πίπα, κλαρίνο κ.α) με άριστη συμπεριφορά σαν να είναι γκόμενα σου .. :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτην την εξυπναδα να μην ειχες ρε fun  ολα μια χαρα θα ηταν.......το οτι εχεις δωσει απειρα ευρο σε συνεδριες δεν σημαινει οτι ολοι τα εχουμε δωσει  και γνωριζουμε τα παντα σε παρακαλουθω απο την πρωτη σελιδα ολο ειρωνια και εξυπναδα εισαι....αν ειναι καποιος να ρωταει κατι και συ να τον πικαρεις ε τοτε δεν υπαρχεις λογος να ονομαζεται φορουμ.......δεν εισαι στο στρατο με παλιους και νεους χαλαρα........φιλικα παντα!
Αν παρακολουθούσες όσα γράφω,μαλακίες γράφω φυσικά να περνάει η ώρα βασικά,θα ήξερες ότι πέρα από την καλοπροαίρετη και μεταξύ "κατεργαρέων" πλάκα,το πρώτο που κάνω είναι να δέχομαι πλάκα και να αυτοσαρκάζομαι.
Θέλετε να βάζω εμότικον  :2funny: μετά από τέτοια ποστ για να είναι πιο σωστό και κατανοητό?Οκ κανένα πρόβλημα
Απλά θεωρώ πως εμότικον  :2funny: είναι σαν κονσέρβα γέλια σε αμερικάνικη σαπουνόπερα των 70'ς.
Οι πιο πολλοί ξέρουν πως σέβομαι τους πάντες εδώ,ακόμα και εκείνους που μόνο ρωτάνε συνέχεια.Μη συγχέουμε το "φιλικό" πείραγμα με την ειρωνία,λιγος σαρκασμός και αυτοσαρκασμός δε βλάπτει παίχτες μου.
Φιλικά τα λέω κι εγώ spartans,όλα καλά ελπίζω,καλά να περνάτε όλοι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Να προσθέσω επίσης πως το σχόλιό μου εμπεριείχε μια προτροπή-φιλική συμβουλή(δηκτική σίγουρα το ομολογώ)προς εμπέδωση της διακριτικότητας και της μη παραβίασης κάποιοων κανόνων που φροντίζω να τηρώ πάντα στις κριτικές μου.
Για μένα υπάρχουν κάποιοι κανόνες για το τι γράψω για το σέρβις και τι όχι.Μην μου πείτε για υποκρισία γιατί θα αντιπαραβάλω την ιδιοτοκότητα εργαζομένων και μη.
Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Μια χαρά τα λες φίλε μου.

Και στα δύο ποστ

Εδώ μέσα είσαι από τους καλύτερους, για να μην πω ο καλύτερος

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες.Φιλε μου mandpil εχω δοκιμασει 2 μαζι.Μενια και Μαριαννα.Ηταν και οι 2 πολυ συνεργασιμες και χωρις βιασυνη.2 εκτονωσεις και η μια ωρα γεματη.Απλα πιστευω οτι για μενα προσωπικα ειναι καλυτερα με μια γιατι ερχεσαι πιο κοντα....Καταλαβαινεις πιστευω.Αλλα για την εμπειρια και μονο δοκιμασε το

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Εδώ μέσα είσαι από τους καλύτερους, για να μην πω ο καλύτερος

Νομίζω ότι ο καλύτερος είναι αυτός που γράφει αυτές τις γραμμές... είναι και μετριόφρων! Χάουζ αν το δεις πριν το αύριο... θα σε τηλ να τα πούμε να με πεις... έχω κάτι ευρώ για ξόδεμα!

εχω δοκιμασει 2 μαζι.

Δεν θα σχολιάσω ότι μου χαλάς το νικ... αλλά τεσπά! Τιμή διπλάσια λογικά. Σωστά;

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνωμη φιλε μου,λαθος.Οσο για την τιμη,οχι δεν ειναι διπλη.Οταν οι τιμες ηταν στα 100 το φουλ δεν πληρωσα 200 αλλα 150.Τωρα που ειναι στα 80 δεν ξερω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Συγγνωμη φιλε μου,λαθος.Οσο για την τιμη,οχι δεν ειναι διπλη.Οταν οι τιμες ηταν στα 100 το φουλ δεν πληρωσα 200 αλλα 150.Τωρα που ειναι στα 80 δεν ξερω

Πλάκα κάνω βρε για το νικ μην ψαρώνετε όλοι... πιστεύω κάπου εκεί πάλι θα είναι. Θα το δούμε...

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχα.Και ενημερωστε συναδελφοι να ξερουμε τι γινεται

Stories

Νέο!

Stories