House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Nίκη ο νέος βυζούβιος στην Εύα
Nίκη ο νέος βυζούβιος στην Εύα
1.Κάποιοι πάνε και για μασάζ,όχι πολλοί1.ποιος πάει εκεί για μασάζ?
2.πότε είχαμε κουκλάρες σε μαγαζιά της πόλης???...τώρα έχουν καλυτερέψει πολύ τα πράγματα....πριν 2 χρόνια θυμίζω η κορυφαία ήταν η Δήμητρα-Έρικα.....
ΥΓ γιατί γράφεις σαν ποίημα?
να ρωτησω κατι οντας ασχετος απο μασατζιδικα (μεχρι τωρα ειμαι φαν μονο των κοκκινων σπιτιων , κολωμπαρων κλπ)
τι τιμες παιζουν ? δλδ μπορει να δωσω τα ιδια και να παρω απλο μασαζ ενω αλλος με τα ιδια εχει φουλ προγραμμα ?? υπαρχουν διαβαθμισεις ??
σκεφτομαι να επισκεφτω βασιλη επειδη ειναι κοντα στο σπιτι μου ...πρεπει να τηλεφωνησω πρωτα η παω κατευθειαν ??
σορρυ αν οι ερωτησεις ειναι ασχετες
κ αν δε φαει πορτα θα φαει πετσετα αν δεν ειναι γνωστοςΚανονικά πριν την επίσκεψη πρέπει να πέσει τηλέφωνο. Διαφορετικά το πιο πιθανό είναι να φας πόρτα , εκτος και αν είσαι γνωστός.
Την καλησπέρα μου στον ποιητή Stofos . Τι κάνεις φίλε μου ? χαθήκαμε τελείως.ταπεινά προσωπική μου γνώμη συνάδελφε palermo για ότι γράφω πριν
όσο για το "ποιητικό" είπα να μην κρατάω μακρυές τις γραμμές για να μην κουράζει στο μάτι
Ετσι έχουν τα πράγματα ...κ αν δε φαει πορτα θα φαει πετσετα αν δεν ειναι γνωστος
και μερικες ακομα ερωτησεις ...ποση ωρα κραταει το "μασαζ" ??
ο Βασιλης σε πιο υψος της μοναστηριου ειναι ?? (αν δεν μπορειτε να πειτε στειλτε κανα πμ)
ποσες κοπελες εχει ανα πασα στιγμη ?? μια η περισσοτερες ??
σορρυ και παλι για την ασχετοσυνη