Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Την καλημέρα μου σε όλους ..

Σκέφτομαι να μυοχαλαρώσω σήμερα και είμαι σε μεγάλο δίλημμα για το που να πάω οι επιλογές που μου έρχονται στο μυαλό με σειρά προτεραιότητας είναι ( Βασίλης Μον. , Λουλούδι, Εβίτα και Smile ) για βοηθήστε ρε συναγωνιστές τι να επιλέξω ?

εάν υπάρχει και καμιά άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη ... :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μένη στο άνθος τα έγραψα και χτες,Μαρία(αρκετά καλή εμφάνιση και πολύ καλό δυναμικό μασάζ) στο βασίλη ή Μαριάννα(γεματούλα μεγαλοκοπέλα) για προχώ σέρβις,για τα υπόλοιπα δεν κατέχω ντιπ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
paidia kapoia stoixeia gia to parapano studio.... ? thlefono h dieuthunsi kai
gia emas pou eimaste ektos thessalonikis? kai proteinete ? mhn kapsoume kai tzampa venzina :)
ta stoixeia fusika pm
euxaristo
Χλωμό φίλε μου.Ειδικά με αύξηση διοδίων και βενζίνης  :2funny:
Πέρα από την πλάκα πολύ δύσκολο φίλε.  :headbang:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
λετε να παω και σημερα και να ζητησω νικι η να επιμηνο σε σονια. το λεο μηπως με τισ συνεχομενες επισκεψεις αλλαξει κατι?

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
λετε να παω και σημερα και να ζητησω νικι η να επιμηνο σε σονια. το λεο μηπως με τισ συνεχομενες επισκεψεις αλλαξει κατι?
Mε τις συνεχόμενες επισκέψεις σίγουρα θα αλλάξει κάτι. συνήθως χρειάζονται 2-3 επισκέψεις ..

καλή επιτυχία. !!!!

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Μένη στο άνθος τα έγραψα και χτες,Μαρία(αρκετά καλή εμφάνιση και πολύ καλό δυναμικό μασάζ) στο βασίλη ή Μαριάννα(γεματούλα μεγαλοκοπέλα) για προχώ σέρβις,για τα υπόλοιπα δεν κατέχω ντιπ
Στον Βασίλη Μοναστηρίου μέχρι τώρα πηγαίνω με την μαρία λόγω του καλόύ μασαζ που κάνει και της συμπεριφοράς της . μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό. Τωρα στο άνθος ειχα πάει πριν 2 βδομάδες και ήμουν ανάμεσα στην Βίκη και σε μια άλλη μικρούλα της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα παρόλο που  την επέλεξα, και πέρασα υπέροχα, καλό μασαζ και αριστη η συμπεριφορά της και οι λοιπές υπηρεσίες της.

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παντως εγω αυτη τη βουλγαρα που δοκιμασα, ελλη μου συστυθηκε, απο κορμι τουμπανο......κωλαρα στηθος σουπερ, αλλα απο εξυπηρετηση........οχι καπως ξεπετα, τελειως ξεπετα θα λεγα.......το μασαζ αστο καλυτερα, πολυ τσιμπιμα ρε παιδι, κ στα περαιτερω βιασινη κ μιδενικη συμμετοχη. η συγκεκριμενη για μενα δεν αξιζει τα 100, υπαρχουν αλλες εκει μεσα που το τιμαν κ με το παραπανω

seven

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
re su house eleos... giati xlomo ? :( mou koveis ta ftera
diladi emeis ths eparxias ton mpoulo? :(
ena pm me ena thlefono epikoinonias den einai kai amarthma

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
παντως εγω αυτη τη βουλγαρα που δοκιμασα, ελλη μου συστυθηκε, απο κορμι τουμπανο......κωλαρα στηθος σουπερ, αλλα απο εξυπηρετηση........οχι καπως ξεπετα, τελειως ξεπετα θα λεγα.......το μασαζ αστο καλυτερα, πολυ τσιμπιμα ρε παιδι, κ στα περαιτερω βιασινη κ μιδενικη συμμετοχη. η συγκεκριμενη για μενα δεν αξιζει τα 100, υπαρχουν αλλες εκει μεσα που το τιμαν κ με το παραπανω
Το έγραψα αν θυμάσαι και χτες,το παραθέτω από κάτω

"Αν θες τη γνώμη μου θα σύστηνα τη Μένη την Ελληνορωσίδα,25άρα αρκετά φιλική και δεκτική,κοντούλα,λίγα κιλάκια,όχι γεμάτη,πάντα πρόθυμη και με αντοχές.Αρκετά gfe(τώρα που μάθαμε και τι είναι   :2funny:
Επίσης τη μελαχρινή με το κοντό μαλλί, Νίκη βουλγάρα   :tits: τούμπανο,φυσικό και κωλάρα αλλά λίγο παραπάνω επαγγελματίας απ΄όσο θα ήθελα προσωπικά.Και το μικρό Βικάκι φυσικά είναι top shelf   :rolleyes:"

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
re su house eleos... giati xlomo ? :( mou koveis ta ftera
diladi emeis ths eparxias ton mpoulo? :(
ena pm me ena thlefono epikoinonias den einai kai amarthma
Φίλε μου,δεν αρκούν συστάσεις τηλεφωνικές  πια,αυτό είναι το πρόβλημα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στον Βασίλη Μοναστηρίου μέχρι τώρα πηγαίνω με την μαρία λόγω του καλόύ μασαζ που κάνει και της συμπεριφοράς της . μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό. Τωρα στο άνθος ειχα πάει πριν 2 βδομάδες και ήμουν ανάμεσα στην Βίκη και σε μια άλλη μικρούλα της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα παρόλο που  την επέλεξα, και πέρασα υπέροχα, καλό μασαζ και αριστη η συμπεριφορά της και οι λοιπές υπηρεσίες της.
Μένη και Βίκυ είπαμε,τα τιμάνε τα στρινγκ τους

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
ας μου στειλει καποιος την εμπειρεια του που ειχε με την μαριαννα και μενια ντουετο σε πμ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλησπερα συναγωνιστες.Φιλε μου mandpil εχω δοκιμασει 2 μαζι.Μενια και Μαριαννα.Ηταν και οι 2 πολυ συνεργασιμες και χωρις βιασυνη.2 εκτονωσεις και η μια ωρα γεματη.Απλα πιστευω οτι για μενα προσωπικα ειναι καλυτερα με μια γιατι ερχεσαι πιο κοντα....Καταλαβαινεις πιστευω.Αλλα για την εμπειρια και μονο δοκιμασε το
Εδώ Kiri77,τα είπε όλα ο φίλτατος agxxx

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
του εστειλα πμ για περαιτερω

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Καλησπερα συναγωνιστες.Φιλε μου mandpil εχω δοκιμασει 2 μαζι.Μενια και Μαριαννα.Ηταν και οι 2 πολυ συνεργασιμες και χωρις βιασυνη.2 εκτονωσεις και η μια ωρα γεματη.Απλα πιστευω οτι για μενα προσωπικα ειναι καλυτερα με μια γιατι ερχεσαι πιο κοντα....Καταλαβαινεις πιστευω.Αλλα για την εμπειρια και μονο δοκιμασε το

πηρες φουλ προγραμμα ?? ποσο σου βγηκε ?? απο τις 2 πιο πιστευεις ειναι καλυτερη ?

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το έγραψα αν θυμάσαι και χτες,το παραθέτω από κάτω

"Αν θες τη γνώμη μου θα σύστηνα τη Μένη την Ελληνορωσίδα,25άρα αρκετά φιλική και δεκτική,κοντούλα,λίγα κιλάκια,όχι γεμάτη,πάντα πρόθυμη και με αντοχές.Αρκετά gfe(τώρα που μάθαμε και τι είναι   :2funny:
Επίσης τη μελαχρινή με το κοντό μαλλί, Νίκη βουλγάρα   :tits: τούμπανο,φυσικό και κωλάρα αλλά λίγο παραπάνω επαγγελματίας απ΄όσο θα ήθελα προσωπικά.Και το μικρό Βικάκι φυσικά είναι top shelf   :rolleyes:"
ναι φιλος, το ειδα, αλλα η δοκιμη ειχε γεινει πιο παλια....απλα λογω περιορισμενου χρονου δεν μπορεσα να καταθεσω την εμπειρια νωριτερα. για μενα η βικη και η μονικα ειναι οι καλυτερες σε αποδοση. την αλλη δεν την εχω δοκιμασει αλλα για να το λες εσυ θα την παρω. επισης η μαρια η ψηλη ειναι πολυ καλη για μενα απο παλια δοκιμη οταν ηταν ακομα καλιδοπουλου. βεβαια το σκουφι ειναι στα μειον της

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η Μόνικα απ ότι άκουσα την έκανε,δεν είμαι και σίγουρος(ούτε και πολύ φίλος στο σέρβις της)
Αυτή που σου είπα η Βουλγάρα μια βδομάδα περίπου έχει που πήγε εκεί,για την ίδια λέμε?

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Η Μόνικα απ ότι άκουσα την έκανε,δεν είμαι και σίγουρος(ούτε και πολύ φίλος στο σέρβις της)
Αυτή που σου είπα η Βουλγάρα μια βδομάδα περίπου έχει που πήγε εκεί,για την ίδια λέμε?

Μπράβο ρε παιδιά την Μόνικα είχα πάρει(πριν 2 βδομάδες εκεί ήταν). Οι εντυπώσεις που μου είχε αφήσει ήταν άριστες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom