Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

GREEK_M

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο εμενα συνδελφοι ... νεος εδω αλλα οχι και στο σπορ τοθ μασσαζ ... για νεα εγνατια 120 smile ηρθε πολυ καλο ρωσσακι οντως μπουκι με προφυλαξη αλλα πολυ καλο μωρο ... το τηλ τελειωνει σε ... 066
καμια πληροφορια για το μαγαζι στην μποτσαρη παιζει κατι ?

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
π.συνδικα: ταυλανδεζα-μικρουλα-αδυνατη με καλο βυζι για το σωμα της-και πολυ καλο μασαζ για τα τα συγκεκριμενα μαγαζια!!!!!
Καλα πως περασε αυτο το μηνυμα ασχολιαστο? Δεν υπαρχει αλλος asian lover εδω? Μπορει καποιος συναγωνιστης να επιβαιβεωσει την πληροφορια η να δωσει λεπτομεριες των υπηρεσιων της συγκεκριμενης?

GREEK_M

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστη ... εναι σωστη η πλροφορια ενα πολυ γλυκο κοριτσακι απο ταυλανδη ... ευγενικη ... χαμογελαστη ... κοντουλα με ωραιο στηθος 3-4 ... και εχει και  full  προγραμα ... :dancing:
ελπιζω να σε βοηθησα ... εγω την δοκιμασα παρασκευη μεσημερι !!!

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Επιβεβαιώνω και εγώ περί Ταυλανδέζας στο μασατζίδικο τηε Συνδίκα. Νεαρή, όνομα Μασάγια, πολύ γλυκιά, καλό στήθος και ευγενική, καλό και το φουλ πρόγραμμά της.
Κοιτάξτε να της φερθείτε καλά...δεν βρίσκεις τέτοιο κομμάτι σε μασατζίδικο. Βέβαια εγώ προτιμώ τη νταρντάνα τη Δάφνη αλλά και η μικρή είναι απόλαυση.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
πράγματι ρε παιδιά, κι εγώ που γενικά έχω ξενερώσει με την κατάσταση στην Θεσσαλονίκη, για ταϋλανδέζα θα ενδιαφερόμουν!!! Από που το βρήκατε αυτό το μασατζίδικο? Από αγγελία εφημερίδας? Τι τιμές έχει? Θα είχε κανείς την καλοσύνη να δώσει πληροφορίες και το τηλέφωνο?

OP
OP
T

TSONTAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Π.Συνδήκα όπως ανεβαίνεις από Βασ.όλγας για Ν.εγνατία έχει ενα πρατηριο jet oil . δεξιά στο παράδρομο τραπεζούντος 14 ή 16 , είσοδος με υαλότουβλα , κουδούνι αντιστρες.
Θα πρεπει ομως να καταθεσεις παραπανω απο μια φορα για να παιξεις ελευθερα...

Επισκέπτης
Λοιπόν παίδες έχουμε και λέμε . εγνατίας 120 ημιόροφος χθές βράδυ ξανθια ρωσίδα γύρω στα 28-30 και 1,75 περίπου , φούλ πρόγραμμα αλλά για μένα ενα μικρό κουσούρι .... με καπότα ακόμα και το στομ....κό γιατί λέει είναι καινούργια και θέλει να φύλαγεται.... 

εγω παιδια δεν θα ξεχασω ποτε τα στουντιο που ειχε πριν 6-8 χρονια στο κεντρο,νομιζω επι της εγνατιας 67 απεναντι σχεδον απο την πλ.αριστοτελους.........στον 1ο οροφο σε μια παλια πολυκατοικια που απο κατω ακριβως ειχε περιπτερο.......περσα παλι περσι το καλοκαιρι απο σαλονικα και δεν υπηρχε τιποτε............αντιθετα ειχα βρει κατι τραβελοπουστες σε αλλη πολυκατοικια επι της τσιμισκη......προς λευκο πυργο μερια........χαλια μαυρα......θυμαται κανεις εκεινο το στουντιο στην εγνατιας 67 αν δεν κανω λαθος?ειχε 2 πολυ καλα μουνια αναμεσα στα 5-6 που ειχε..........τα εκαναν ολα..........μεχρι και καταποση................υπηρχε και ενα σε ενα στενακι της μοναστηριου μετα τον σιδηριδρομικο σταθμο προς αθηνα κοντα σε ενα βενζιναδικο.....παλια πολυκατοικια νομιζω διοροφη και επαιζαν μεσα 3 μουνακια με κορυφαιο ενα μιγαδακι ασιατικο........καταποση και εκει..................αν θυμαται κανεις σαλονικιος κατι απο αυτα ας μοιραστει μαζι μας αυτες τις αξεχαστες εμπειριες.....

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλισπερα σε ολους
θα μπορουσε καπιος που εχει επισκευθει το εν λογο καταστιμα
στη συνδικα να δωσει περισοτερες πληροφοριες
οπως επισεις και το τηλ. αν ειναι ευκολο
ευχαριστω

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
καλισπερα σε ολους θα μπορουσε καπιος που εχει επισκευθει το εν λογο καταστιμα στη συνδικα να δωσει περισοτερες πληροφοριες οπως επισεις και το τηλ. αν ειναι ευκολο ευχαριστω

Aν ανύξης των αγκαιλιωφώρο ήνε πωλί εφκολω να το βροις γιατύ ύνε αφτώ που λαίη για αγκαιλάκια κε χριστουγενιατηκα κσοτικά.

Ανοίξτε και μια εφημερίδα ρε παιδιά! Και αγγελία καλή να μην βρείτε... τουλάχιστον θα μάθετε να γράφετε. Ήμαρτον! Έχουν πονέσει τα ματάκια μας εδώ μέσα προσπαθώντας να διαβάσουμε.

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
ενταξη κυριε καθηγητα εγω δεν εβγαλα το ληκειο τι να κανω να πε8ανω δηλαδη ?
συγνωμη αν ενοχλισα τα μορφομενα ματια σας

npp

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χωρίς να θέλω να μειώσω κανένα, αυτό είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ post που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Bullet73 μην μασάς!

ενταξη κυριε καθηγητα εγω δεν εβγαλα το ληκειο τι να κανω να πε8ανω δηλαδη ?
συγνωμη αν ενοχλισα τα μορφομενα ματια σας

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
γιατι φιλε μοθ αδικο εχω ?
επιδη καπιος ειναι πιο μορφομενος απο μενα μπορει και να μου τη λεει ?
και σε τελικη μουνακια ψαχνουμαι η δινοθμε εξετασεις ?
ΑΥΤΑ

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
γιατι φιλε μοθ αδικο εχω ? επιδη καπιος ειναι πιο μορφομενος απο μενα μπορει και να μου τη λεει ? και σε τελικη μουνακια ψαχνουμαι η δινοθμε εξετασεις ? ΑΥΤΑ

Mην αρπάζεσαι! Κανείς δεν σε είπε αγράμματο, μην αυτο-θάβεσαι. Απλά σου είπα να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Αφού ΜΠΟΡΕΙΣ να χειρίζεσαι ΗΥ και να καταλαβαίνεις άνετα όρους όπως OWO/CG/CT/CIM/COB κλπ, ΜΠΟΡΕΙΣ και να γραφεις σωστά ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ!

Το οτι το παρον forum έχει θέμα τις πουτάνες/CG/CT κλπ δεν σημαινει πως ο καθε ενας από εμάς θα γραφει ΟΤΙ θέλει, ΟΠΩΣ το θελει και οι υπόλοιποι να του λένε "μπράβο μεγάλε εισαι κι ο πρώτος".

Μυν τραιλαιναισε λιπων επίδυ αικανα σχώληα για τειν ωρθογραφεία σου. Απλα να ησε πιω πρωσαικτικως

gnffilos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
το τηλεφωνο ρε παιδια...ειμαι σαλονικη για 2 μερες...σε Pm στειλτε κανα τηλ

sds

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο εμενα συνδελφοι ... νεος εδω αλλα οχι και στο σπορ τοθ μασσαζ ... για νεα εγνατια 120 smile ηρθε πολυ καλο ρωσσακι οντως μπουκι με προφυλαξη αλλα πολυ καλο μωρο ... το τηλ τελειωνει σε ... 066
καμια πληροφορια για το μαγαζι στην μποτσαρη παιζει κατι ?

ρε παιδια
καλα ολ' αυτα αλλα.. τα τηλεφωνα που τα βλεπετε??!!
εχω φαει τον αγγελιοφορο και πουθενα δεν βρησκω τις καταληξεις τηλεφωνων που κατα καιρους λετε..
ειναι στην σελιδα "μασαζ" ή στην σελιδα "γνωριμιες" ??
αλλαζουν τα τηλ. καθε βδομαδα??
τι παιζει τελικα??

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Φίλε μου ψάξε στο Υγεία για μασαζ και στο προσωπικα για CG οσο αφορά τον Αγγελιοφόρο

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
Mην αρπάζεσαι! Κανείς δεν σε είπε αγράμματο, μην αυτο-θάβεσαι. Απλά σου είπα να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Αφού ΜΠΟΡΕΙΣ να χειρίζεσαι ΗΥ και να καταλαβαίνεις άνετα όρους όπως OWO/CG/CT/CIM/COB κλπ, ΜΠΟΡΕΙΣ και να γραφεις σωστά ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ!

Το οτι το παρον forum έχει θέμα τις πουτάνες/CG/CT κλπ δεν σημαινει πως ο καθε ενας από εμάς θα γραφει ΟΤΙ θέλει, ΟΠΩΣ το θελει και οι υπόλοιποι να του λένε "μπράβο μεγάλε εισαι κι ο πρώτος".

Μυν τραιλαιναισε λιπων επίδυ αικανα σχώληα για τειν ωρθογραφεία σου. Απλα να ησε πιω πρωσαικτικως

καλησπέρα

γενικά δεν είμαι άνθρωπος που τρελαίνετε εύκολα
και για λόγους ανωτερότητας και μονό θα δώσω τόπο στην οργή

απλά έχω να παρατηρήσω κάτι

έχεις πολύ χιούμορ και φαίνεσαι και πανέξυπνος άνθρωπος
βάζω στοίχημα ότι είσαι το επίκεντρο της παρέας σου
και όταν μιλάς όλοι κρέμονται από τα χείλια σου
και γελάν μαζί σου

με την καλή την έννοια

φιλικά

bullet73

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
γενικά δεν είμαι άνθρωπος που τρελαίνετε εύκολα και για λόγους ανωτερότητας και μονό θα δώσω τόπο στην οργή απλά έχω να παρατηρήσω κάτι.

έχεις πολύ χιούμορ και φαίνεσαι και πανέξυπνος άνθρωπος βάζω στοίχημα ότι είσαι το επίκεντρο της παρέας σου και όταν μιλάς όλοι κρέμονται από τα χείλια σου και γελάν μαζί σου

με την καλή την έννοια

φιλικά
bullet73

Nα χαρώ εγώ το φίλο μου! No problem bullet73!... no problem!

:)  :)  :)

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Μάγκες ήμουνα αρχές εβδομάδας το απόγευμα στο μαγαζί στην Καλαμαριά, οδός Αργοναυτών. Πήγα με την Στέλλα, γεματούλα καστανομάλλα, η οποία από ότι θυμήθηκα πιο ύστερα ήτανε παλιότερα στο μαγαζί πάνω από το video club seven στην Όλγας (πάχυνε περισσότερο πάντως από ότι την θυμόμουνα από παλιότερα). Πήρα το πρόγραμμα με το στοματικό στα ? 80 και έμεινα ευχαριστημένος. Επίσης βρήκα εκεί και την Γιούλη, αν συγκράτησα καλά το όνομα, ξανθιά, ωραίο σώμα, αλλά με μέτρια φάτσα. Προσέχώς νεότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom