Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλημερα μαγκες,κ χρονια πολλα σε ολους.Με τα μασατζιδικα δεν εχω ασχοληθει πολυ,αν κ θελω πολυ,σημερα επεσε στα χερια μου ενα διαφημιστικο,house of smile λεγεται και ειναι πανω στη σοφουλη,ταιλανδεσικη κοπια κ τετοια,με βαση το καταλογο που εγραψε ο τυπος στη σελιδα 514 κ μπραβο του θα ψαχτω λιγο,απλα ζηταω καλουτσικο χωρο,με καλο μασζ και εκτονωση στο τελος,κ η γκομενα να παλευεται,προτεινεται κατι;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλημερα μαγκες,κ χρονια πολλα σε ολους.Με τα μασατζιδικα δεν εχω ασχοληθει πολυ,αν κ θελω πολυ,σημερα επεσε στα χερια μου ενα διαφημιστικο,house of smile λεγεται και ειναι πανω στη σοφουλη,ταιλανδεσικη κοπια κ τετοια,με βαση το καταλογο που εγραψε ο τυπος στη σελιδα 514 κ μπραβο του θα ψαχτω λιγο,απλα ζηταω καλουτσικο χωρο,με καλο μασζ και εκτονωση στο τελος,κ η γκομενα να παλευεται,προτεινεται κατι;
Δηλώνω υπεύθυνα πως καμμία σχέση δεν έχω με το House of Smile :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

εννοεις επι της σοφουλη ?

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
Καλημερα και απο εμενα και Χρονια πολλα
Τελικα η Μαρια απο Μοναστηριου ειναι ΟΛΑ τα λευτα !!!

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχει χαρη που δεν προλαβαινω να αλλαξω.... house of smile δεν παιζει ΤΙΠΟΤΑ!τσαμπα τα φραγκα, εκτος αν θες μασαζακι απο ντυμενη κοπελα σαν κρεμμυδι!εγω παντως εχω και αλεργια στις πετσετες  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Mε τις πετσέτες σκουπιζόμαστε ΔΕΝ ντυνόμαστε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ζείτε? Ή παραχαλαρώσατε?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
εχει χαρη που δεν προλαβαινω να αλλαξω.... house of smile δεν παιζει ΤΙΠΟΤΑ!τσαμπα τα φραγκα, εκτος αν θες μασαζακι απο ντυμενη κοπελα σαν κρεμμυδι!εγω παντως εχω και αλεργια στις πετσετες  :grin:

Εσύ τα ξεφλουδίζεις τα κρεμμύδια δηλαδή. Δεν πιστεύω να κλαις όμως.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εμένα πάντως δε μ αρέσει καθόλου το κρεμμύδι(ούτε το σκόρδο)

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα,χρονια πολλα και απο μενα.Χαλαρωσαμε λιγο και τωρα παλι στον αγωνα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σε ποιό ίδρυμα χαλάρωσες agxxx?

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχα.Χαλαρωσα απο τη δουλεια φιλε μου.Σημερα εχω κλεισει για Μαριαννα.Και ειμαι και φορτωμενος τοσες μερες με γυναικα και πεθερικα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Χαχαχα.Χαλαρωσα απο τη δουλεια φιλε μου.Σημερα εχω κλεισει για Μαριαννα.Και ειμαι και φορτωμενος τοσες μερες με γυναικα και πεθερικα
Στο Βασίλη πιστός να φανταστώ έ? :think:

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου εχω χασει τοσα λεφτα σε μαλακισμενους χωρους και κοπελες που πλεον δεν πολυδοκιμαζω.Αν ξερω οτι καπου θα περασω καλα τα λιγα μου λεφτα τα αφηνω εκει.Μονο αν φιλος που εμπιστευομαι δοκιμασει κατι δυνατο και μου το προτεινει θα παω να δω τι παιζει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φιλε μου εχω χασει τοσα λεφτα σε μαλακισμενους χωρους και κοπελες που πλεον δεν πολυδοκιμαζω.Αν ξερω οτι καπου θα περασω καλα τα λιγα μου λεφτα τα αφηνω εκει.Μονο αν φιλος που εμπιστευομαι δοκιμασει κατι δυνατο και μου το προτεινει θα παω να δω τι παιζει.
πες μας ρε τύπε ποιοι είναι αυτοί οι μαλακισμένοι χώροι να τους αποφεύγουμε κι εμείς.Να σε ρωτήσω κάτι,αυτή στο Βασίλη στην υποδοχή που είναι σαν τραβέλι μασαζώνει κι αυτή?Τη θυμάμαι σε άλλα ιδρύματα παλιότερα σε πλήρη εξάρτηση

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Την Ευα λες?Δεν ρωτησα ποτε αλλα δεν νομιζω γιατι απ οτι βλεπω πλεον μονο αυτη ειναι στο μαγαζι.Για το Βασιλη που ρωτησα μαλλον ειναι Αθηνα μονιμως και ερχεται αραια και που.Οσο για τους χωρους ολοι οσοι εχουν παει και γυριζουν ξερουν την κοροιδια που παιζει σε μερικους απο αυτους.Αλλα εμεις φταιμε θα μου πεις.Αυτοι την δουλεια τους κανουν

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ναι την Εύα-Έφη-Αφροδίτη πρών Βασίλη-Ν.Εγνατία και Ρεσόρτ, εκεί ήταν στο φουλ

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αλλη λεμε φιλε μου.Αυτη που λες δεν την ξερω.Νομιζα οτι ελεγες για την Ευα που ειναι υπευθυνη.Αυτη που λες δεν την εχω πετυχει αν και εχω καιρο να παω.Μηπως τωρα πηγε?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εγώ είχα δοκιμάσει μια μικρή που της λείπαν κάτι δόντια μπροστά,μέτρια πράγματα γενικά,δε θυμάμαι όνομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom