Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Kαλώς τον, άψογη ενημέρωση
Κι εγώ στο 2ο νικ είμαι και μάλλον πάω για το 3ο, χα χα χα
Του έδωσες και κατάλαβε και καλά έκανες
Δεν αποπαίρνουμε τους νέους απλά έχουμε κάποιους ελυλογους ενδοιασμούς
Αυτή η Μαρίνα στο Βασίλη πως ήταν?Για δώσε τα φώτα σου ακόμη και με πμ

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
879
Πόντοι
4.535
Και γιατί αλλάζουμε ρε παιδιά τα νικ; Μας κυνηγάει κανένας;;;

Εγώ μετά από προτροπή φίλου δοκίμασα μια ανεξάρτητη παρουσία. Πρόσωπο μέτριο, σώμα πολύ ωραίο με 3 προς 4 στήθος. Πολύ χαμογελαστή, ομιλητική όσο πρέπει, καθαρή και εξυπηρετική. Θα την ξανατιμήσω, εγώ προσωπικά... Και ας άργησε και 5 λεπτά να έρθει...

Επί του πρακτέου λοιπόν, το όλο έργο κράτησε μόλις 25 λεπτά... Δεν με είχες προετοιμάσει καλά φίλε! Να τα λες όλα, γιατί μου κρατάς μυστικά;;; Έφαγα γκολ στο μέσο του ημιχρόνου και μετά περιορίστηκα σε ρόλο συνομιλητή. Πολύ χαρωπή παρουσία όμως και δεν μ' έκανε να αισθανθώ και άσχημα...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36

Εγώ μετά από προτροπή φίλου δοκίμασα μια ανεξάρτητη παρουσία. Πρόσωπο μέτριο, σώμα πολύ ωραίο με 3 προς 4 στήθος. Πολύ χαμογελαστή, ομιλητική όσο πρέπει, καθαρή και εξυπηρετική. Θα την ξανατιμήσω, εγώ προσωπικά... Και ας άργησε και 5 λεπτά να έρθει...

Επί του πρακτέου λοιπόν, το όλο έργο κράτησε μόλις 25 λεπτά... Δεν με είχες προετοιμάσει καλά φίλε! Να τα λες όλα, γιατί μου κρατάς μυστικά;;; Έφαγα γκολ στο μέσο του ημιχρόνου και μετά περιορίστηκα σε ρόλο συνομιλητή. Πολύ χαρωπή παρουσία όμως και δεν μ' έκανε να αισθανθώ και άσχημα...

Που όλα αυτά? Αν δεν θες εδώ στείλε πμ.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
καλημερα σας ... εχουμε εξελιξεις ?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Καλημέρα.

Μπααααααααααααααααααα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
879
Πόντοι
4.535
Που όλα αυτά? Αν δεν θες εδώ στείλε πμ.

Στον Πρίαμο... στον οποίο είχαμε κοσμοσυρροή χθες... Ειδικά στον όροφο που ήμουνα εγώ ακουγότανε κραυγές από δίπλα...και να φανταστείς ότι όσο περίμενα έβλεπα και 'Κάτι Ψήνεται'...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Στον Πρίαμο... στον οποίο είχαμε κοσμοσυρροή χθες... Ειδικά στον όροφο που ήμουνα εγώ ακουγότανε κραυγές από δίπλα...και να φανταστείς ότι όσο περίμενα έβλεπα και 'Κάτι Ψήνεται'...
Αυτό αποδεικνύει πωε δεν υπάρχουν call girls στη Θεσσαλονίκη  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Dokimazo τσεκαρε πμ φίλε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

Πέρασες καλά τελικά ή όχι παίχτη?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Οχι ονόματα ρε παιδιά.

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Stories