Να αναφερθω κι εγω -για τελευταια φορα, μετα απο καιρο -και δικαιολογημενη απουσια:
Νασια Παπαφη...κλασικο Μιλφ, με ορεξη για μπλα μπλα και παρεα.Μετα απο τοσες επισκεψεις δεν καταφερα τπτ παραπανω απο απλο φραπεδακι.Μου ειπε μαλιστα οτι βιαζομαι κιολας....αλλοι περιμενουν χρονια για να φανε....οποτε αποφασισα να περιμενει κ αυτη για να φαει τον δικο μου!
Εβιτα: δοκιμασα μια μικρη, ονομα δεν θυμαμαι, χαζοχαρουμενο κοριτσακι.Ειπα να δοκιμασω φραπε μετα καλαμακιου, αλλα καταλαβα οτι υπαρχουν φορες που ακομη και ο φραπες πρεπει να πινεται κατευθειαν απο το ποτηρι.Μαπα το καλαμακι, ευτυχως δεν εδωσα φραγκα για παραπανω.(προσωπικα γουστα θα μου πειτε, αλλα με λιγη εμπειρια που εχω κ εγω, λεω μαπα το καρπουζι).
Το κλου της υποθεσης: ειχα ρωτησει και παλιοτερα, δεν ειχα λαβει απαντηση...εμαθα λοιπον, και απαντω:το εν λογω "αφεντικο" το προσφερει το καλαμακι,χωρις θηκη...και συμφωνα και με αλλες πληροφοριες, ενιοτε παιζει και λεσβιακο!
Τριτη εμπειρια και σταθερη αξια ο Βασιλης στη Μοναστηριου: η μαρια οπως θα συμφωνησει και ο ΑΒ66 ειναι ολα τα λεφτα.Αλλα δεν παει πισω και μια αλλη μιλφ - μαριαννα η μαρινα - η οποια μου αρεσε πολυ στο προγραμμα της και ηταν ανοικτη στις επιθυμιες μου.Για την ευα γιατι δεν γραφει κανενας ρε συναδελφοι?
Αυτα φιλοι μασαζολατρεις, ελπιζω να μου δοθει η ευκαιρια συντομα να ποσταρω με αλλο ονομα πλεον, ετσι για αλλαγη βρε αδελφε....ο νοων νοειτω...Σας διαβαζω καθημερινα και ας μην γραφω, οποτε μην σταματατε...δεν ειστε λιγοι στο φορουμ, απλα λιγοι γραφετε!
ΥΓ. Μην αποπερνετε τους καινουργιους που ρωταν να μαθουν...τεκμηριομενα σας λεω οτι υπαρχουν ατομα με 0 μηνυματα, χρονια εδω μεσα και ξερουν πραγματα κ καταστασεις που δεν εχουν αναφερθει ποτε εδω....Δωστε και στους νεους φως.Αλλωστε πολλοι απο τους τακτικους συγγραφεις του φορουμ μεχρι πριν ενα-δυο χρονια στην ιδια θεση ηταν και ζητουσαν δεξια αριστερα πληροφοριες, χωρις να εχουν πανω απο 10 μηνυματα.
ΥΓ.Το νεο nickname θα ειναι το τριτο που αλλαζω, οποτε μην βιαστει καποιος να πει οτι ειμαι και πολυ φρεσκος.