You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Και το άλλο το κοπρόσκυλο μέσα κρυμμένος στο Ρελιεφ να κάνει τον επιχειρηματία με τα λεφτά του ποδομασαζ της ξανθιάς
Στα φρουτάκια 6 ώρες καθοταν
φίλε μου με το εσώρουχο είχες μείνει; γιατί και εγώ πριν 'κανα ενάμιση μήνα που είχα πάει ακριβώς το ίδιο με εσέναΚαι το άλλο το κοπρόσκυλο μέσα κρυμμένος στο Ρελιεφ να κάνει τον επιχειρηματία με τα λεφτά του ποδομασαζ της ξανθιάς
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Ποιον λες ;Και το άλλο το κοπρόσκυλο μέσα κρυμμένος στο Ρελιεφ να κάνει τον επιχειρηματία με τα λεφτά του ποδομασαζ της ξανθιάς
driverthess
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.666
- Πόντοι
- 201
Νταβάς ή σύζυγος ή μπορεί και τα δυοΠοιον λες ;
Αυτό με χαλάει εμένα. Ενώ μου αρέσει πολυ το μασαζ με Νικολ και ο τροπος που σε καυλωνει, ξενερωνω να σκεφτομαι οτι εχει εναν παπαρα σε διπλανο χωρο να το παιζει νταβας.Νταβάς ή σύζυγος ή μπορεί και τα δυο
Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 286
- Πόντοι
- 20
Μάγκες τι θα γίνει θα γράψει κάποιος καμία εμπειρία; Εγώ οπότε έχω γράψει που κλαιν μαιν όσο μπαίνω γράφω ότι ζω,έχω βοηθήσει και παιδιά με ερωτήσεις στα πμ εδώ το μόνο που βλέπω είναι να μαλώνουν μεταξύ τους να βρίζουν το ρελιφ ενώ τρώνε τα λεφτά τους και οι παλιοί τα τζοβενα να το παίζουν ιστορία και ειρωνεία ενώ δεν προσφέρουν πλέον τίποτα. Άντε γραφτε δεν θα χει νόημα το thread
Η Αρτεμις ειναι η παλια Αρτεμις με τις βυζαρες ή καποια καινουρια κοπελα?
Δεν ξέρω αν είχε καμια άλλη αλλα την ίδια λέμε νομίζω .Η Αρτεμις ειναι η παλια Αρτεμις με τις βυζαρες ή καποια καινουρια κοπελα?
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
δυο μερες παιρνω τηλεφωνο massagio για αννυ και δεν μπορω να βρω ραντεβου....παει το δωρο πασχα
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ρε μαγκιτη αλλιως το λεει ο φιλος-πας μεχρι εκει και στα τρωει στην ουσια ο ΔημητρακηςΡε φίλε ντετέκτιβ της προσωπικής τους ζωής είσαι;
Επίσκεψη σήμερα μεσημέρι περί τις 13:00 στο Τζέσυ σπα μοναστηριού 52 βρήκα ένα ψηλό μελαχρινό μωρό μόλις είχε πάει για δουλειά! Ολγα με είπε ελληνίδα! 60€ έκανα ντουλάπι και είχαμε δυνατό χειρογλυκανο γύρω στα 20 λεπτά τα δούλεψε καλά τίμια βέβαια ήταν κάινουρια και κάπως ντροπαλή αλλά καλούτσικα τα ρούφηξε όλα και έφυγε καλημέρα κακός στο μπάνιο να τα ξεπλύνει! Για φουλ με είπε 80€
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Εκτός το στρινγκ με.αλλα 20€ όλαΗ Μαρια κανει τα παντα απο το 2002 που την ξερω-χρημα ομως θελει-σου πινει το αιμα κ αυτη και ο Δημητρακης της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημερα φιλε-στο 30+20 τα βγαζουν ολα ;
Όχι φίλε, άλλη δυστυχώς!Η Αρτεμις ειναι η παλια Αρτεμις με τις βυζαρες ή καποια καινουρια κοπελα?
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.690
- Πόντοι
- 5.595
Είδα άνοιξε το Luxury της Θεσσαλoνικης παραρτημα στις Σέρρες. Ξέρουμε τι κοριτσια δουλεύουν εχει παει κανεις?
Κανουν βαρδια κοριτσια απ'το καταστημα της Θεσσαλονικης εκει?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
καλημερα φιλος-το τηλεφωνο σε παρακαλω πριβε μπορεις;Επίσκεψη σήμερα μεσημέρι περί τις 13:00 στο Τζέσυ σπα μοναστηριού 52 βρήκα ένα ψηλό μελαχρινό μωρό μόλις είχε πάει για δουλειά! Ολγα με είπε ελληνίδα! 60€ έκανα ντουλάπι και είχαμε δυνατό χειρογλυκανο γύρω στα 20 λεπτά τα δούλεψε καλά τίμια βέβαια ήταν κάινουρια και κάπως ντροπαλή αλλά καλούτσικα τα ρούφηξε όλα και έφυγε καλημέρα κακός στο μπάνιο να τα ξεπλύνει! Για φουλ με είπε 80€
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι έχουν κάνει μεταγραφές από Θεσσαλονίκη σε Σέρρες για να το υποστηρίξουν.Είδα άνοιξε το Luxury της Θεσσαλoνικης παραρτημα στις Σέρρες. Ξέρουμε τι κοριτσια δουλεύουν εχει παει κανεις?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
o Μητσος ειναι αυτος της Μαριας ;Πίσω από τη θεα του ποδομασαζ, ο τεμπέλης με το ρολόι στο χέρι και 6 ώρες φρουτάκια καζίνο