Fityoungman98
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Έλα λίγο πμ
Φίλε έλα pm λίγοΔεν εχει ονομα αγαπητε μου και δεν ειναι προσβασιμο σε ανοιχτο κοινο.
Οποιος γνωριζει πληροφοριες μονο σε πμ.
Έλα λίγο πμ
Φίλε έλα pm λίγοΔεν εχει ονομα αγαπητε μου και δεν ειναι προσβασιμο σε ανοιχτο κοινο.
Οποιος γνωριζει πληροφοριες μονο σε πμ.
αρα λες 30+20+το Εξτρα ; για φραπε ;;;;Αναλόγως την κοπέλα οι περισσότερες μένουν με το εσώρουχο το κάτω για όλα θα ζητήσουν έξτρα
30 masaz +20 frappe + το οτι ζητησει να βγάλει και το κάτωαρα λες 30+20+το Εξτρα ; για φραπε ;;;;
δεν συμφερει-στη Βανα δινεις 50 και προσκυνανε30 masaz +20 frappe + το οτι ζητησει να βγάλει και το κάτω
+20Η Μαρια κανει τα παντα απο το 2002 που την ξερω-χρημα ομως θελει-σου πινει το αιμα κ αυτη και ο Δημητρακης της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημερα φιλε-στο 30+20 τα βγαζουν ολα ;
Όχι. 70 είναι σε μερικές. Δεν ξέρω αν το κάνουν όλεςΗ Μαρια κανει τα παντα απο το 2002 που την ξερω-χρημα ομως θελει-σου πινει το αιμα κ αυτη και ο Δημητρακης της
καλημερα φιλε-στο 30+20 τα βγαζουν ολα ;
Λάθος. Σε άλλη απάντηση πήγαινε για το crystalΌχι. 70 είναι σε μερικές. Δεν ξέρω αν το κάνουν όλες
Τι θα θέλατε παρακαλώ;Φίλε έλα pm λίγο
50 δινω εγω και πολλα ειναιΌχι. 70 είναι σε μερικές. Δεν ξέρω αν το κάνουν όλες
Μείνε μακριά φουλ fakeΚαλησπέρα μάγκες. Από περιέργεια επικοινώνησα με το more massage μέσω εφαρμογής. Μου έστειλαν σε φωτο τις κοπέλες, μουναρες.. και μόνοι τους μου είπαν για έξτρα υπηρεσίες....κάποιες πανε μέχρι φουλ...δεν ξέρω μου φάνηκε πολυ καλο για να είναι αληθινό. Δεν ξερω αν κάποιος φίλος πήρε καμία από εκεί?
Μείνε μακριά φουλ fake
Ρε μάγκες κάποιος να ξέρει κάτι για την Λένα την ψηλή αδύνατη που ήταν στο royal massage έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να την βρω
Ναι φίλε μην κάνεις το λάθοςΔμε φίλε άλλες φωτο στέλνουν αλλες γυναίκες σου έρχονται?
Ωραία ευχαριστώ φίλε μου!!!!!!!!!!!!!!! κοροιδεύουν με λίγα λογιαΝαι φίλε μην κάνεις το λάθος
Που την βρίσκουμε την συγκεκριμένη;Με πιασιματα αλλα οχι χοντρη,καβλοφατσα κατ εμε ,καλουτσικο "μασαζ" ,δυνατη στην πιπα..κανει και καποια guest ανατολικα.
Η Αρτεμις ειναι η παλια Αρτεμις με τις βυζαρες ή καποια καινουρια κοπελα?Επίσκεψη σε Crystal.
Παρούσες : Κασσανδρα , Ολίβια , Νεφέλη , Ραφαέλα , Αρτεμις .
Προτιμήθηκε η Αρτεμις . Ευγενική και ησυχη από άποψη ομιλίας στο δωματιο , στα γούστα μου από άποψη εμφάνισης οποτε ήμουν οκ. Πρώτο μέρος σχετικά καλό , θα ήθελα λίγο καλύτερο αλλα δεν ήταν κάτι που με χάλασε, πίεσε παραπάνω εκεί που χρειάστηκα . Δεύτερο μέρος εξαιρετικό , το πήγε παρα πολύ καλά και το απόλαυσα. Σύνοψη . Έφυγα ευχαριστημένος . Αν θα προτιμηθεί ξανά ; Ναι
Κόστος 30€+20€=50€