Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.547
- Πόντοι
- 1.056
Δεν ανέβασε ποτέ φωτό με την φάτσα της η Αλεξίακαι η Αλεξια πιστευαμε οτι ηταν μουφα αλλα ειναι αληθινή
Δεν ανέβασε ποτέ φωτό με την φάτσα της η Αλεξίακαι η Αλεξια πιστευαμε οτι ηταν μουφα αλλα ειναι αληθινή
Ναι γιατι φοβάται μην την δεις και γίνεις ερωτικός μετανάστηςΔεν ανέβασε ποτέ φωτό με την φάτσα της η Αλεξία
Aν δεις την σελίδα της είμαι απο τους πρώτους που έκανα κριτική έφαγα πολλά άκυρα μέχρι να την βρωΔεν ανέβασε ποτέ φωτό με την φάτσα της η Αλεξία
Άλλο ζήτημα το αν ήταν / είναι ακριβοθωρητηAν δεις την σελίδα της είμαι απο τους πρώτους που έκανα κριτική έφαγα πολλά άκυρα μέχρι να την βρω
ο επιμένων νικα λεει ο λαος
Σήμερα ειναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν και το ποιο σημαντικό δεν κλαις τα λεφτα σου
Δεν είσαι ο πρώτος το χει ποστάρει κι άλλος παραπίσω .και να είναι fake η φωτογραφίες απλά βαλτές όπως είναι στο Google lens και θα καταλάβεις .λοιπόν αφήστε τους καυγάδες γιατι σας εχω κατι καινούριο ............
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
μου εμφανίστηκε στο ινστα μου σήμερα και όσο και αθώο να φαίνεται στο σαιτ δεν το θεωρώ και τοσο .......
Αν τα κορίτσια είναι αυτά πάμε τραίνο ...................................................
Κασκαντέρ της Θεσσαλονίκης ετοιμαστείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρόπους επικοινωνίας με Nicole;Καλησπερα Νικολ καλησπερα και στο νημα Πραγματικα για οσουs δεν την εχουν γνωρισει την Nikole ασχετοs με την εμφανιση και τιs yπηρεσιεs που προσφερει αυτο ειναι
"αδιαμφισβήτητα"
αλήθεια
παιζει να κανει αυτη μασαζ ; Αυτες πανε σαν σκυλια πολυτελειας συνηθως χωρις αγκαριες κλπΔεν είσαι ο πρώτος το χει ποστάρει κι άλλος παραπίσω .και να είναι fake η φωτογραφίες απλά βαλτές όπως είναι στο Google lens και θα καταλάβεις .
Έχει και στο κάνε σεξ αγγελία..αλλά μουφα σίγουρα..λοιπόν αφήστε τους καυγάδες γιατι σας εχω κατι καινούριο ............
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
μου εμφανίστηκε στο ινστα μου σήμερα και όσο και αθώο να φαίνεται στο σαιτ δεν το θεωρώ και τοσο .......
Αν τα κορίτσια είναι αυτά πάμε τραίνο ...................................................
Η ανωμαλία δεν έχει όρια και ξεπερνάει κάθε φαντασία.Δεν τη γλιτώνει τη φυλακή ο μαλάκας.Θεσσαλονίκη: 54χρονος φέρεται να επισκεπτόταν χώρους ερωτικού μασάζ με τη 10χρονη κόρη του
Ο 54χρονος φέρεται ακόμα να είχε συνδέσει το e-mail του με το κινητό της ανήλικης με αποτέλεσμα να είναι ορατά σε αυτήν βίντεο και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένουwww.voria.gr
Αλλος τρομπας εδω.
Τα βοηθάνε και στα μαθήματα...κάνουν και φύλαξη παιδιών τα μασατζίδικα;
Έκανα εγώ τον κασκαντέρ 60 € το μασάζ σε χώρο δικό σου και από εκεί και πέρα ότι κανονίσεις με την κοπέλα ....μια Ελίνα που διάλεξα εγώ από αυτές που μου στείλανε δεν ήταν η ίδια και την έδιωξαλοιπόν αφήστε τους καυγάδες γιατι σας εχω κατι καινούριο ............
Login • Instagram
Να διορθώσω εδώ , το όνομα της είναι Ελίνα και όχι Κορίνα.Πέρασμα από Massagio.
Δοκίμασα και Κορίνα , τσουπωτο 20χρονο με ωραίο προσωπο. Μασάζ 6/10 και φραπές 6/10. Συμμετέχει αλλά ζητάει εξτραδάκια και την απέφυγα εξυπνα.
poia einai auti;Έχει extra υπηρεσίες, τίς δίνει απλόχερα.ειναι καλό κορίτσι όμως όντως λίγο σαλεμενη.. εγώ έκοψα γιατί φοβήθηκα σέ θέματα υγιεινής..