Σωστός! Ποτέ δεν κατάλαβα σε τι ωφελεί η τόση υπεράσπισηΣυναγωνιστη να την πηδηξουμε θελουμε οχι να την παντρευτούμε. Αν ειναι καλη να τη βρουμε ενα καλο παλικαρι αν ειναι. Κάθεστε και υπερασπιζεστε τις κορασιδες και δε σηκώνετε μυγα αν σας πει κανενας κατι. Με το να πεις οτι ειναι καλη τι κερδιζεις ή τι θα κερδίσει αυτη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 25.165
ποια υπερασπιση και κουραφεξαλα? εγω εγραψα αν θελει καποιος να παει αν δεν θελει στην πουτσα μου κιολας. ενημερωτικο σαιτ ειναι εδω μεσα.Σωστός! Ποτέ δεν κατάλαβα σε τι ωφελεί η τόση υπεράσπιση
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.210
- Πόντοι
- 7.095
Με το να πεις ότι είναι καλή, αυτή θα κερδίσει πελατεία.Συναγωνιστη να την πηδηξουμε θελουμε οχι να την παντρευτούμε. Αν ειναι καλη να τη βρουμε ενα καλο παλικαρι αν ειναι. Κάθεστε και υπερασπιζεστε τις κορασιδες και δε σηκώνετε μυγα αν σας πει κανενας κατι. Με το να πεις οτι ειναι καλη τι κερδιζεις ή τι θα κερδίσει αυτη?
Με το να πεις ότι είναι καλή, θα δώσεις σε κάποιους τη δυνατότητα να πάνε κάπου που μάλλον θα περάσουν καλά (γούστα και προτιμήσεις διαφέρουν).
Με το να πεις ότι είναι καλή, ίσως κερδίσεις κάποιο δωρακι, αν και εγώ το θεωρώ αδιάφορο.
Αν λοιπόν θέλεις να ενημερώνεις και να ενημερωνεσαι σε ένα φορουμ καλό είναι να λες που περνάς καλά και που όχι.
Αλλά επειδή εδω μέσα, λίγο πολύ, μπορείς να καταλάβεις ποιοι ενημερώνουν και ποιοι όχι, ποιοι είναι αγαπουληδες ή όχι, ποιοι είναι προμοτορες ή όχι, κινείσαι αντίστοιχα.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.745
- Πόντοι
- 201
Σωστος ρε φιλε. Αλλα το καλο ειναι σχετικο και αοριστο. Η λεπτομερεια μετραει. Σορι για το σπαμ.Με το να πεις ότι είναι καλή, αυτή θα κερδίσει πελατεία.
Με το να πεις ότι είναι καλή, θα δώσεις σε κάποιους τη δυνατότητα να πάνε κάπου που μάλλον θα περάσουν καλά (γούστα και προτιμήσεις διαφέρουν).
Με το να πεις ότι είναι καλή, ίσως κερδίσεις κάποιο δωρακι, αν και εγώ το θεωρώ αδιάφορο.
Αν λοιπόν θέλεις να ενημερώνεις και να ενημερωνεσαι σε ένα φορουμ καλό είναι να λες που περνάς καλά και που όχι.
Αλλά επειδή εδω μέσα, λίγο πολύ, μπορείς να καταλάβεις ποιοι ενημερώνουν και ποιοι όχι, ποιοι είναι αγαπουληδες ή όχι, ποιοι είναι προμοτορες ή όχι, κινείσαι αντίστοιχα.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.210
- Πόντοι
- 7.095
Κι εγώ σου λέω ότι είναι καλή η Νικόλ.Σωστος ρε φιλε. Αλλα το καλο ειναι σχετικο και αοριστο. Η λεπτομερεια μετραει. Σορι για το σπαμ.
Όπως είναι καλή και η Αλεξία.
Όπως και η τσαρίνα που γουστάρει ο φίλος μου ο Βαρβάρας.
Τώρα αν θα τις υπερασπιστώ, όχι.
Μεγάλες γυναίκες είναι.
Πχ και για τη Βίκυ Στεφανία είπα, πως επειδή έχω δει φωτό εγώ δεν θα έδινα πάνω από 20€ κι αυτό μόνο για την εμπειρία.
Μπορείς να δεις το τι γούστα έχω αν δεις μηνύματα και κριτικές.
Μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα και ανάλογα να κρίνεις.
Από εκεί και πέρα, επειδή ειδικά οι πιο παλιοί, λίγο πολύ γνωριζόμαστε, καλό είναι να μη λένε πολλά τύποι που αλλιώς μιλάνε εδώ κι αλλιώς φέρονται στα κορίτσια.
Και όχι, αυτό δεν πάει στον Τετσουο αλλά άλλου.
Καλή συνέχεια σε όλους, με πολλά γαμησια.
Τελευταία τροποποίηση:
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.745
- Πόντοι
- 201
Εγω δεν την ξερω την νικολ. Δεν την εχω δει. Εσυ μου λες οτι ειναι καλη. Ο μπαρμπαρα το ιδιο. Ε στα παπαρια μου ρε φιλε. Αν ειναι να καθομαστε να δουμε πως σκεφτετε ο καθενας και τι γουστα εχει ολη μερα στο μπου θα μελετουσαμε. Για στεφανια καποιοι λενε καλα καποιοι οχι. Αλλα με τις αναλυσεις καποιων συναγωνιστων καταλαβαινεις τι θα συναντησεις. Αυτο εννοω. Τελος παντωνΚι εγώ σου λέω ότι είναι καλή η Νικόλ.
Όπως είναι καλή και η Αλεξία.
Όπως και η τσαρίνα που γουστάρει ο φίλος μου ο Βαρβάρας.
Τώρα αν θα της υπερασπιστώ, όχι.
Μεγάλες γυναίκες είναι.
Πχ και για τη Βίκυ Στεφανία είπα, πως επειδή έχω δει φωτό εγώ δεν θα έδινα πάνω από 20€ κι αυτό μόνο για την εμπειρία.
Μπορείς να δεις το τι γούστα έχω αν δεις μηνύματα και κριτικές.
Μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα και ανάλογα να κρίνεις.
Από εκεί και πέρα, επειδή ειδικά οι πιο παλιοί, λίγο πολύ γνωριζόμαστε, καλό είναι να μη λένε πολλά τύποι που αλλιώς μιλάνε εδώ κι αλλιώς φέρονται στα κορίτσια.
Και όχι, αυτό δεν πάει στον Τετσουο αλλά άλλου.
Καλή συνέχεια σε όλους, με πολλά γαμησια.
Υγειες.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.210
- Πόντοι
- 7.095
Ε τότε ρε φίλε τι κάνεις εδώ μέσα, αν δε θες να μάθεις ποια είναι καλή?Εγω δεν την ξερω την νικολ. Δεν την εχω δει. Εσυ μου λες οτι ειναι καλη. Ο μπαρμπαρα το ιδιο. Ε στα παπαρια μου ρε φιλε. Αν ειναι να καθομαστε να δουμε πως σκεφτετε ο καθενας και τι γουστα εχει ολη μερα στο μπου θα μελετουσαμε. Για στεφανια καποιοι λενε καλα καποιοι οχι. Αλλα με τις αναλυσεις καποιων συναγωνιστων καταλαβαινεις τι θα συναντησεις. Αυτο εννοω. Τελος παντων
Υγειες.
Λάθος θρεντ.
Peskandritsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σας! Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι ένα forum μεταξύ μιας ανδρικής συζήτησης,καθώς και αλληλεγγύης! Δώστε τα φώτα σας στους συναγωνιστές χωρίς να υπάρχουν κοκορομαχίες! Ο καθένας από μας έχει προσωπικό γούστο,αυτό δεν σημαίνει πως δεδομένα κάποιου καταστήματος, κάποιας κοπέλας είναι αρεστά σε κάποιους αγωνιστές εδώ μέσα! Πίστευε και μη,έρευνα! Καλό μηνα σε όλους!!
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
λοιπόν αφήστε τους καυγάδες γιατι σας εχω κατι καινούριο ............
μου εμφανίστηκε στο ινστα μου σήμερα και όσο και αθώο να φαίνεται στο σαιτ δεν το θεωρώ και τοσο .......
Αν τα κορίτσια είναι αυτά πάμε τραίνο ...................................................
Κασκαντέρ της Θεσσαλονίκης ετοιμαστείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
μου εμφανίστηκε στο ινστα μου σήμερα και όσο και αθώο να φαίνεται στο σαιτ δεν το θεωρώ και τοσο .......
Αν τα κορίτσια είναι αυτά πάμε τραίνο ...................................................
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.547
- Πόντοι
- 1.056
Το πιο πιθανό να είναι κραχτες αυτές στις φωτό και πηγαίνοντας να βρεις φωλιά από θείεςλοιπόν αφήστε τους καυγάδες γιατι σας εχω κατι καινούριο ............
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!λοιπόν αφήστε τους καυγάδες γιατι σας εχω κατι καινούριο ............
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Επίσκεψη και σε σκάφος!
Πέρα από την πλάκα, φαίνεται δυνατό!
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.547
- Πόντοι
- 1.056
Τα κλασικά το bou είναι καλό για να διαφημίζονται αλλά προς θεού να μην γράφουν για τα ραντεβού κλπ ....η ίδια έκανε coming out ως ιερόδουλη εδώ μέσα αλλά ναι οι πελάτες πρέπει να σεβαστούν την Ομερτά .....βρε οξωωωωωωωωωωωωωωΔεν χρειάζεται να γράψεις γαργαλιστικές και kinly λεπτομέρειες,σαν περιγραφή του αγώνα.Γράψε αν είναι καλή στο σεξ,στο στοματικό,στην εμφάνιση και στο social.Δεν θα έχει αντίρρηση σε αυτό.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 919
- Πόντοι
- 96
Πέρασμα τις προάλλες από Εβίτα: Παρούσες δυο αλλοδαπές : η μια εκ Τσεχίας, μελαχροινή με ωραίο σώμα ΄γυρω στα 27 και δυνατή στον αγώνα αλλά το πρόσωπο δεν σε ελκύει καθόλου και από συννενόηση χάλια. Η άλλη ειναι ξανθιά με περισσότερα πιασίματα ωραιο πρόσωπο με τσιμποκόχειλα γυρω στα 30. Νομίζω αξίζουν μια δοκιμή.
Άσχετο: Η Νικόλ κάνει πίπες με προφυλακτικό ή χωρίς?
Άσχετο: Η Νικόλ κάνει πίπες με προφυλακτικό ή χωρίς?
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
Εγω το βρήκα και το παραθέτω, τώρα τι ακριβώς είναι θα μάθουμε λίαν σύντομοςΤο πιο πιθανό να είναι κραχτες αυτές στις φωτό και πηγαίνοντας να βρεις φωλιά από θείες
να νε καλά οι κασκαντέρ εδώ μέσα και είναι πολύ ευτυχώς
Πάντως ήταν κάτι που έλειπε απο την συμπρωτεύουσα
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.547
- Πόντοι
- 1.056
Δεν υπάρχει περίπτωση να ναι αυτές οι μασαζοκορες και να έδειχναν φάτσα φόρα τα πρόσωπα τουςΕγω το βρήκα και το παραθέτω, τώρα τι ακριβώς είναι θα μάθουμε λίαν σύντομος
να νε καλά οι κασκαντέρ εδώ μέσα και είναι πολύ ευτυχώς
Πάντως ήταν κάτι που έλειπε απο την συμπρωτεύουσα
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Γνωρίζεις κανείς που μπορώ να βρω την Σάσα ή την Τόκιο. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
και η Αλεξια πιστευαμε οτι ηταν μουφα αλλα ειναι αληθινήΔεν υπάρχει περίπτωση να ναι αυτές οι μασαζοκορες και να έδειχναν φάτσα φόρα τα πρόσωπα τους
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 7.358
- Πόντοι
- 2.046
Μούφα...λοιπόν αφήστε τους καυγάδες γιατι σας εχω κατι καινούριο ............
Login • Instagram
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
ξέρεις κάτι ??? η ετσι το πέταξες ???Μούφα...
όταν λέτε κάτι να το τεκμηριώνεται για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις