Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (7 μέλη και 48 επισκέπτες)

Akis420

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.Ηθελα να ρωτησω εχει παει κανεις στο κεντρο tantric massage μου εστειλε στο Instagram .εχει λεει και τζακουζι και πολλα προγράμματα
Εχουμε τηλεφωνο; Αν εχει παει καποιος ας πει την εμπειρια του

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Καινούργια ονόματα είδα στην Βάνα ξέρεις κανένας τι παίζει ?

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Η ρουμπίνι εξαφανίστηκε από το κρύσταλ ξέρουμε αν έκανε πουθενά μεταγραφή

Grkav

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
41
Πόντοι
0
παρε τηλεφωνο απογευμα περιμενε να το σηκωσει αυτη και βαλε ραντεβου τελευταιο 8 με 9 και μην ρωτας πολλα για μασαζ απο το τηλ.....οταν πας κανε παιχνιδι εκει,αν δεν σε κανει παιχνιδι σημαινει οτι δεν τις το βγαζεις....
Και στο ραντεβού τι λες γιατί θεραπεία θα είναι .αφού δεν μπορείς να πει για μασαζ

3lalakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
76
Πόντοι
0
Μάλλον ξέρει γι αυτό κ λέει ο φίλος ότι σταμάτησε!!
Μας έχουν βγάλει ψυχοσωματικά αυτές οι ξαφνικές αποχωρήσεις δεν μπορείς να δεθείς λίγο ρε παιδί μου με κάποια θεραπεύτρια τσουυυπ αποχωρεί

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Κάτι ξες και δεν μιλας
Λοιπόν, η Ρούμπινη μετά από 5 μήνες που έκανε αυτήν την δουλειά για πρώτη της φορά, αποχώρησε οριστικά και αμετάκλητα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες απλά ενημερώνω τους συναδέλφους που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απουσία της.

Black japan

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Like
28
Πόντοι
0
Είδα ότι άλλαξε όνομα σε angel hair and body
Και το έχει βάλει στην κατηγορία δερματολόγος (!). Γί αυτό μάλλον αναφέρονται κάποιοι σε αυτήν σα γιατρέσσα (!!!).
Επίσης βλέπω ότι με έσβησε από τους φίλους της (κάποτε βγαίναμε και έξω με αυτήν), μάλλον γιατί άλλαξε ζωή. Έκοψε τα γαμήσια και τα νταβατζιλίκια, σπούδασε ιατρική, σοβαρεύτηκε. :sopase::sopase::sopase:

Παλιά, στο πρώτο μαγαζί στην Καλαμαριά (Αγ. Γιάννη, δεν θυμάμαι δρόμο, ίσως στην Βρυούλων;) έφερνε κάτι κομματάρες άλλο πράγμα. Δεν θα ξεχάσω μια Πένυ, που μετά ερχόταν και στο σπίτι.
Μετά, Πανόραμα καλά στην αρχή, μετά άρχισε η πτώση μαζί με την οικονομική κρίση!

Αν κάποιος έχει πρόσφατες πληροφορίες ας μας πει.
Πω πω φιλε και εγω σε ολα αυτα ειχα παει.τι ωραια χρονια

Black japan

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Like
28
Πόντοι
0
Εχουμε τηλεφωνο; Αν εχει παει καποιος ας πει την εμπειρια του
Τηλέφωνο δεν εχω Αλλα στο Ινσταγκραμ αν εχεις να στειλω την σελιδα.δεν εχω παει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν εχει ορεξεις η Μαρια ΤΡΩΣ καλαα με 100
αν εχει ορεξη η Μαρια;;θα φαω καλα;;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Λοιπόν, η Ρούμπινη μετά από 5 μήνες που έκανε αυτήν την δουλειά για πρώτη της φορά, αποχώρησε οριστικά και αμετάκλητα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες απλά ενημερώνω τους συναδέλφους που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απουσία της.
Θυμήθηκε πως είναι και δημοσιογράφος

Giannis94551

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Πέρασμα με Εύα περιοχή One Salonica. Λίγο πολύ ότι έχουν γράψει οι προηγούμενοι. Πληθωρική μιλφ με βυζάρες :jade::jade: και παραπανίσια κιλά. Επέλεξα full πρόγραμμα με μασάζ και σεξ. Πρώτο μέρος πολύ καλό, μασάζ με δύναμη, με ίσιωσε στην κυριολεξία. Δεύτερο μέρος ακόμα πιο καλό, μου είπε " Έχεις το ελεύθερο να κάνεις ότι θέλεις εκτός από πρωκτικό ". Πίπα πολύ καλή, ισπανικό στις βυζάρες της και δάχτυλα παντού. Σεξ σε διάφορες στάσεις. Κατάφερα και τελείωσα 2 φορές. Στα αρνητικά η τσιγαρίλα μου μύριζε το στόμα της και το δωμάτιο.
Έχεις τηλέφωνο ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom