Εχουμε τηλεφωνο; Αν εχει παει καποιος ας πει την εμπειρια τουΚαλησπερα σε ολους.Ηθελα να ρωτησω εχει παει κανεις στο κεντρο tantric massage μου εστειλε στο Instagram .εχει λεει και τζακουζι και πολλα προγράμματα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Relief massage Center ΚαλαμαριαΑυτό που είναι;;;
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.837
- Πόντοι
- 1.336
Γιατί είχε ξαναγυρίσει;Η ρουμπίνι εξαφανίστηκε από το κρύσταλ ξέρουμε αν έκανε πουθενά μεταγραφή
Ποτε την είδες τελευταία φορά;
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Με ενδιαφέρει και μένα η ρουμπινί καμιά πληροφορία
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.420
- Πόντοι
- 446
Δεν θα γυρίσει σίγουρα, σταμάτησε το επάγγελμα.Η ρουμπίνι εξαφανίστηκε από το κρύσταλ ξέρουμε αν έκανε πουθενά μεταγραφή
Και στο ραντεβού τι λες γιατί θεραπεία θα είναι .αφού δεν μπορείς να πει για μασαζπαρε τηλεφωνο απογευμα περιμενε να το σηκωσει αυτη και βαλε ραντεβου τελευταιο 8 με 9 και μην ρωτας πολλα για μασαζ απο το τηλ.....οταν πας κανε παιχνιδι εκει,αν δεν σε κανει παιχνιδι σημαινει οτι δεν τις το βγαζεις....
Κάτι ξες και δεν μιλαςΔεν θα γυρίσει σίγουρα, σταμάτησε το επάγγελμα.
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Κάτι ξες και δεν μιλας
Μάλλον ξέρει γι αυτό κ λέει ο φίλος ότι σταμάτησε!!
Μας έχουν βγάλει ψυχοσωματικά αυτές οι ξαφνικές αποχωρήσεις δεν μπορείς να δεθείς λίγο ρε παιδί μου με κάποια θεραπεύτρια τσουυυπ αποχωρείΜάλλον ξέρει γι αυτό κ λέει ο φίλος ότι σταμάτησε!!
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.420
- Πόντοι
- 446
Λοιπόν, η Ρούμπινη μετά από 5 μήνες που έκανε αυτήν την δουλειά για πρώτη της φορά, αποχώρησε οριστικά και αμετάκλητα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες απλά ενημερώνω τους συναδέλφους που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απουσία της.Κάτι ξες και δεν μιλας
Black japan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Πω πω φιλε και εγω σε ολα αυτα ειχα παει.τι ωραια χρονιαΕίδα ότι άλλαξε όνομα σε angel hair and body
Και το έχει βάλει στην κατηγορία δερματολόγος (!). Γί αυτό μάλλον αναφέρονται κάποιοι σε αυτήν σα γιατρέσσα (!!!).
Επίσης βλέπω ότι με έσβησε από τους φίλους της (κάποτε βγαίναμε και έξω με αυτήν), μάλλον γιατί άλλαξε ζωή. Έκοψε τα γαμήσια και τα νταβατζιλίκια, σπούδασε ιατρική, σοβαρεύτηκε.
Παλιά, στο πρώτο μαγαζί στην Καλαμαριά (Αγ. Γιάννη, δεν θυμάμαι δρόμο, ίσως στην Βρυούλων;) έφερνε κάτι κομματάρες άλλο πράγμα. Δεν θα ξεχάσω μια Πένυ, που μετά ερχόταν και στο σπίτι.
Μετά, Πανόραμα καλά στην αρχή, μετά άρχισε η πτώση μαζί με την οικονομική κρίση!
Αν κάποιος έχει πρόσφατες πληροφορίες ας μας πει.
Black japan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Τηλέφωνο δεν εχω Αλλα στο Ινσταγκραμ αν εχεις να στειλω την σελιδα.δεν εχω παειΕχουμε τηλεφωνο; Αν εχει παει καποιος ας πει την εμπειρια του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν εχει ορεξη η Μαρια;;θα φαω καλα;;αν εχει ορεξεις η Μαρια ΤΡΩΣ καλαα με 100
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Θυμήθηκε πως είναι και δημοσιογράφοςΛοιπόν, η Ρούμπινη μετά από 5 μήνες που έκανε αυτήν την δουλειά για πρώτη της φορά, αποχώρησε οριστικά και αμετάκλητα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες απλά ενημερώνω τους συναδέλφους που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απουσία της.
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Έχεις τηλέφωνο ;Πέρασμα με Εύα περιοχή One Salonica. Λίγο πολύ ότι έχουν γράψει οι προηγούμενοι. Πληθωρική μιλφ με βυζάρεςκαι παραπανίσια κιλά. Επέλεξα full πρόγραμμα με μασάζ και σεξ. Πρώτο μέρος πολύ καλό, μασάζ με δύναμη, με ίσιωσε στην κυριολεξία. Δεύτερο μέρος ακόμα πιο καλό, μου είπε " Έχεις το ελεύθερο να κάνεις ότι θέλεις εκτός από πρωκτικό ". Πίπα πολύ καλή, ισπανικό στις βυζάρες της και δάχτυλα παντού. Σεξ σε διάφορες στάσεις. Κατάφερα και τελείωσα 2 φορές. Στα αρνητικά η τσιγαρίλα μου μύριζε το στόμα της και το δωμάτιο.
6946393265 αυτή λέμε η κάποια άλλη ?Έχεις τηλέφωνο ;
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.511
- Πόντοι
- 201
Tο κακό είναι τα ζώα που πάνε κ βαράνε ενέσιμα απ' την τρελήΔερματολόγος η ευα, γελάνε και οι γυψοσανίδες στον Φοίνικα...
Σοβαρά μιλάς;;; Αυτή βαράει τα ενέσιμα;;; Μήπως φέρνει κάποιον; Αυτό είναι καρα παράνομο!Tο κακό είναι τα ζώα που πάνε κ βαράνε ενέσιμα απ' την τρελή