Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.453
Πόντοι
3.786
Το μονο που κραταω απ τον τυπο ειναι το οτι πηγε βραδυ και "τελευταιο ραντεβου" ..απ την εμπειρια μου παντα ειναι τα χειροτερα εκει στο τελος της ημερας ειδικα αν η γκομενα δουλεψε,ειτε πολυ ειτε λιγο....την ιδια βαρεμαρα θαχει.. πρωι ή μεσημερακι πιστευω αποδιδουν καλυτερα.

Οσο για το 2ο μερος..
Τα ομορφος ψηλος γυαλισμενος πουτσος ( τι ακουμε)κλπ δειχνεΙ την προτιμηση των κοριτσιων βρε !?!?!?

:2funny::2funny::2funny:
Αν ήταν προμότορας δεν θα ήξερε αυτό ακριβώς,ότι στο τελευταίο ραντεβού οι κοπέλες σκέφτονται την επιστροφή τους στο σπίτι;Τόσο αφελής;Ρε μπας και είναι μυθομανής και θέλει να φλεξάρει το εργαλείο του;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.453
Πόντοι
3.786

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Για αυτό δεν πρέπει να γράφουμε δημόσια πάνω στον ενθουσιασμό μας.Πήγες πρώτη φορά στο εν λόγω κατάστημα,πήρες μια υπηρεσία που δεν περίμενες,φυσικά με έξτρα χρήματα,και βγήκες να το διατυμπανίσεις.Πώς δεν είπες και το όνομα της!Μπράβο κύριε εμφανίσιμε!Υπάρχει και κάτι που λέγεται pm εδώ.Υπάρχουν μασατζίδικα με καλαμάκι και μπριζόλα που μπορείς να πας εξ αρχής,δηλαδή Golden Spa και Elegance.Στη μηχανή αναζήτησης του φόρουμ θα βρεις τα τηλέφωνα τους.Πάνε εκεί καλύτερα,γιατί θα κάνεις ζημιά σε κοπέλες των φραπεδάδικων που θα είναι επιφυλακτικές πλέον.Που παρεξηγήθηκες κιόλας αντί να πεις συγνώμη για το λάθος σου!Δε θα λείψεις στο φόρουμ αφού δεν ξέρεις τι θα πει ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
A έτσι Ε; αλλά όταν θέλετε να μαγαρισετε τα κορίτσια της πιάτσας και των στούντιο τα λέμε όλα ανοιχτά!:cheesy::cheesy::cheesy:
Ένα ένα πρέπει να σας τα βγάζουμε με το τσιγγελι σε πμ για να δώσουμε καμία πίπα.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Μπα,δε νομίζω.Πιο πολύ ζημιά παρά promotion κάνει.Γεμάτο από ραντεβού είναι το Crystal.Αν θέλει κάποιος γκαραντί πίπα,θα πάει στο Elegance.Χτες-προχτές ρωτούσε γενικά για τα μασατζίδικα.Νέοπας είναι που πάνω στον ενθουσιασμό του έγραψε και μάλιστα φλεξάροντας την εμφάνιση του
Τι νεοπας αγαπητε , απο το 2009 μελος;
Απλα το ψυχοσικό σύνδρομο της ωραιοπάθειας υπερτερεί της λογικής ακριβως γιατί ειναι αρχέγονο και ουχι επίκτητο.
Η πτωχή μου αποψη ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να αναγραφονται αυτες οι υπηρεσίες και ας λενε διαφοροι/ες οτι γινεται κακο στις εργαζόμενες.
Το θεμα ειναι λιγο περιπολοκο για να το αναλυσουμε εδω , ωστοσο ενα ειναι σιγουρο, τιποτα δεν απαγορευεται παντου και καμμια δεν παει χαμενη.
Αν αρχισω να γραφω ποσες φορες μπουκωθηκε το 90% των τρεχουσων εργαζομενων αλλα και παρελθοντων ετων , η σελιδα θα φτασει στο 3150.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Οπως μιλούσα με συναγωνιστή αυτές τις μέρες ,δεν λέω για να τον κοροϊδέψω ,ούτε θα πω με ποιον .
Μου λέει γαμαω καλό μουνι καλή τιμή ,του λέω που ?δεν γίνεται να σου πω ...
Ρωτάω για Νικολέτα μασάζ τι παίζει γιατί μπορεί να πάω να δω μου λέει δεν ξέρω καλά αλλά την έχω πάρει και θα ξανά παω ..σήμερα με ρωτάει τελικά πήγες ,πως ήταν;

Αλλά αυτοί είστε ! Μοναχοφαγαδες!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Τι νεοπας αγαπητε , απο το 2009 μελος;
Απλα το ψυχοσικό σύνδρομο της ωραιοπάθειας υπερτερεί της λογικής ακριβως γιατί ειναι αρχέγονο και ουχι επίκτητο.
Η πτωχή μου αποψη ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να αναγραφονται αυτες οι υπηρεσίες και ας λενε διαφοροι/ες οτι γινεται κακο στις εργαζόμενες.
Το θεμα ειναι λιγο περιπολοκο για να το αναλυσουμε εδω , ωστοσο ενα ειναι σιγουρο, τιποτα δεν απαγορευεται παντου και καμμια δεν παει χαμενη.
Αν αρχισω να γραφω ποσες φορες μπουκωθηκε το 90% των τρεχουσων εργαζομενων αλλα και παρελθοντων ετων , η σελιδα θα φτασει στο 3150.
Επειδη δε πολλοι μασαζολάτρες φανεροί και ενιοτε κρυφοί( οπως ειναι οι περισσοτεροι) θα πεσουν με τα μουτρα στις λαδοκορες να γευτουν τον απαγορευμενο καρπό, σας παραπεμπω στο
60.347 ποστ μου για να γλυτώσουν μερικοί εξ υμων, χρόνο και χρήμα.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Επειδη δε πολλοι μασαζολάτρες φανεροί και ενιοτε κρυφοί( οπως ειναι οι περισσοτεροι) θα πεσουν με τα μουτρα στις λαδοκορες να γευτουν τον απαγορευμενο καρπό, σας παραπεμπω στο

Εχω γραψει κι εγω καποια παρομοια..το Krystal λεει εχει δουλεια..οπου σου πιανουν την πουτσα δουλεια εχει....το "IQ" δεν πηγαινε για τους συναγωνιστες ..κι οποιος καταλαβε καταλαβε..

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Τελικά είστε σχεδόν όλοι αχινοί!!!! Χαχαχαχαχα, κλαίω ... ρε μαλακες...πόσες καρπαζιες θέλετε; χαχαχαχαχα, μπήκα να διαβάσω τι γράψατε και από το πρωί ασχολείστε μαζί μου...μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..
Είστε κομπάρσοι του έρωτα..γι αυτό ασχολείστε ακόμη μαζί μου..

Υ.Γ. γυαλισμένος πάντα!!! Γιατί οι κακές οι γλώσσες δεν γλιστράνε στις βρώμικες πουτσες.

Φιλάκια τσογλανοι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Τελικά είστε σχεδόν όλοι αχινοί!!!! Χαχαχαχαχα, κλαίω ... ρε μαλακες...πόσες καρπαζιες θέλετε; χαχαχαχαχα, μπήκα να διαβάσω τι γράψατε και από το πρωί ασχολείστε μαζί μου...μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..

Υ.Γ. γυαλισμένος πάντα!!! Γιατί οι κακές οι γλώσσες δεν γλιστράνε στις βρώμικες πουτσες.

Φιλάκια τσογλανοι.
Απίστευτος !
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Αγάπη μόνο!:kissass:

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201

Φιλάκια τσογλανοι.
Ειναι αδυνατον να εκανες πιπα σε πετσεταδικο..κανεις κακο στην πιατσα μην τους δινεις ετσι !!!
Ο κοσμος τοχει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι ενα πραμα..
Βρε τι παθαμε σημερα..

Αστην και λιγο αγυαλιστη και συ μην στην αρπαζουν αμεσως..:2funny:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς, αν είσαι εμφανίσιμος με μαλλιά και γυαλισμένο εργαλείο αλλάζει το πράγμα

Δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω με τι ακριβώς γυαλίζει το εργαλείο του.Τώρα θα μου κρατάει μούτρα
Έκανε επανεμφάνιση, ρώτα όσο προλαβαίνεις

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Καλά λέω είστε αχινοί. Εσύ γλυκουλι addict40 δεν κατάλαβες καν τι έγραψα στο Υ.Γ.. άντε να το ξαναγράψω...οι κακές οι γλώσσες ..πχ. addict40..δεν γλιστράνε σε βρώμικες πουτσες!!!
Άντε να το πω απλά..έλα να μου πάρεις μια πίπα να δεις γιατί γράφω αυτά που γράφω... μα είναι δυνατόν να έχετε τόσο χαμηλό εγκεφαλικο κέντρο βάρους???

Άντε δεν γράφω άλλο γιατί μιλάω σε κακούς μαθητές...μάλλον τεχνικό λύκειο πήγατε!!

Φιλάκια τσογλανοι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Καλά λέω είστε αχινοί. Εσύ γλυκουλι addict40 δεν κατάλαβες καν τι έγραψα στο Υ.Γ.. άντε να το ξαναγράψω...οι κακές οι γλώσσες ..πχ. addict40..δεν γλιστράνε σε βρώμικες πουτσες!!!
Άντε να το πω απλά..έλα να μου πάρεις μια πίπα να δεις γιατί γράφω αυτά που γράφω... μα είναι δυνατόν να έχετε τόσο χαμηλό εγκεφαλικο κέντρο βάρους???

Άντε δεν γράφω άλλο γιατί μιλάω σε κακούς μαθητές...μάλλον τεχνικό λύκειο πήγατε!!

Φιλάκια τσογλανοι.
Το γυαλίζεις το πόμολο Νίκο;
Το γυαλίζεις ;

Black japan

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Like
28
Πόντοι
0
Έχχει δυο τσέxες φωτιά και μια ολλανδέζα πιο γεμάτη. Τιμές 80 +20 πρωκτός. ΧΧώρος καλούτσικος. Eχtended ωράριο έως τις 22:30, Η χοντρή μετονομάστηκε σε Κατερίνα !
Καλησπέρα φιλε μου η Εβιτα μπορείς να μου πεις που ειναι;;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Πέρα από την πλάκα .
Σταματήστε να γράφετε τέτοιες παπατζες σε όλα τα νήματα εσεις οι πιτσιρικάδες.
Ότι φαντασίωση έχετε στη μαλακία δεν χρειάζεται να την παρουσιάζεται πραγματικότητα.
Άλλωστε οι παλιοί έλεγαν αν πετύχει η μαλακία τύφλα να έχει το γαμησι.
Η άλλη της έχουν φύγει τα πετσακια από τα χέρια να βαράει 10 μαλακίες την ημέρα για να πάρει ένα 100ρικο και πήγες εσύ στο τέλος και είδε την γυαλισμενη σου και την λιγουρευτηκε..δεν κρατιόταν μέχρι να τα καταπιεί.
Αυτά καθίστε να τα λέτε μεταξύ σας εκεί στα 4all που πίνετε τα φρέντο σας ,μην παίζετε με τον πόνο του κόσμου εδώ μέσα ..

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Πέρα από την πλάκα .
Σταματήστε να γράφετε τέτοιες παπατζες σε όλα τα νήματα εσεις οι πιτσιρικάδες.
Ότι φαντασίωση έχετε στη μαλακία δεν χρειάζεται να την παρουσιάζεται πραγματικότητα.
Άλλωστε οι παλιοί έλεγαν αν πετύχει η μαλακία τύφλα να έχει το γαμησι.
Η άλλη της έχουν φύγει τα πετσακια από τα χέρια να βαράει 10 μαλακίες την ημέρα για να πάρει ένα 100ρικο και πήγες εσύ στο τέλος και είδε την γυαλισμενη σου και την λιγουρευτηκε..δεν κρατιόταν μέχρι να τα καταπιεί.
Αυτά καθίστε να τα λέτε μεταξύ σας εκεί στα 4all που πίνετε τα φρέντο σας ,μην παίζετε με τον πόνο του κόσμου εδώ μέσα ..
Γλυκιά μου, ξέρω πραγματακια για σένα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom