Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ποια ειναι αυτη ;θέλω να γαμησω τν Εύα τν γιατρό τι μου προτείνεται ;no hate
ποια ειναι αυτη ;θέλω να γαμησω τν Εύα τν γιατρό τι μου προτείνεται ;no hate
είναι καλό το μωρό?
Την ξέρουμε κ σαν Εύα τζάμποποια ειναι αυτη ;
Γιατρός είναι. Παθολόγος/ανδρολογοςποια ειναι αυτη ;
Τι εννοείς Τι σου προτείνω; Σε ποια στάση σου προτείνουμε να την πάρεις;θέλω να γαμησω τν Εύα τν γιατρό τι μου προτείνεται ;no hate
σταση Γ.Σχολης 69Τι εννοείς Τι σου προτείνω; Σε ποια στάση σου προτείνουμε να την πάρεις;
καλη ; δηλαδη πας και αντι για εξεταση κανεις Σ@ξ ?Γιατρός είναι. Παθολόγος/ανδρολογος
Ναι πολύ καλή. Να έχεις τον ΑΜΚΑ σου ετοιμοκαλη ; δηλαδη πας και αντι για εξεταση κανεις Σ@ξ ?
και κανα κατομπαλο για τα νεουδιαΝαι πολύ καλή. Να έχεις τον ΑΜΚΑ σου ετοιμο
Κι μ ένα εξηντάρι την φέρνεις βόλτακαι κανα κατομπαλο για τα νεουδια
Τοτε ποιοs o λογοs να υπαρχει το νημα??? ......Αναρωτιεμαι.....δλδ δεν καταλαβα ο συναθλητηs κατεθεσε ''εαν ειναι αλληθινη την εμπειρια του'' ....τι δεν βγαζουμε προs τα εξω δλδ ολα εδω γραφονται και κρινονται....ποιον η ποια προστατευεται δλδ την κορασιδα η το ιδρυμα ? Γιαυτο δεν θα γινουμε ποτε ΑθηναΟλοι σχεδον εχουμε πάρει εξτραυπηρεσιες σε πετσεταδικα, και πιπες και γλυφομουνια και πηδηματα αλλα δε τα βγαζουμε προς τα εξω. μονο σε ατομα εμπιστοσυνης
Λιγο προσοχη
Δουνε και λαβιν .......Αμα ακουμπισει κανα 80-100 να δειs θα του κανουν και τεμεναδεsΚαι όπως είπε είναι και 45 χρόνων, κανονικά κιλά, όχι γυμνασμενος, 1.80. Εμφανίσιμος με μαλλιά!!!
Έτσι για να καταλάβουν και οι άλλες κοπέλες που ήταν στο σαλόνι ποιος είναι.Και φυσικά και οι άλλες που έλειπαν θα πληροφορηθούν ποιος είναι.Καλύτερα να μην ξαναπάει εκεί,γιατί ούτε το σουτιέν δεν θα του βγάζουν στο δωμάτιο
Γιατί θα κάνεις ζημιά σε κοπέλες των φραπεδάδικων......Ναι θα χασουν τον υπνο τουs αμα ρουφιξουν κανα γιαλιστερο παπαρι και παρουν κανα 100αρικο απο κανα κιμπαρι μεσηλικα που δεν λογαριαζει τι θα δωσει αλλα τι θα παρειΓια αυτό δεν πρέπει να γράφουμε δημόσια πάνω στον ενθουσιασμό μας.Πήγες πρώτη φορά στο εν λόγω κατάστημα,πήρες μια υπηρεσία που δεν περίμενες,φυσικά με έξτρα χρήματα,και βγήκες να το διατυμπανίσεις.Πώς δεν είπες και το όνομα της!Μπράβο κύριε εμφανίσιμε!Υπάρχει και κάτι που λέγεται pm εδώ.Υπάρχουν μασατζίδικα με καλαμάκι και μπριζόλα που μπορείς να πας εξ αρχής,δηλαδή Golden Spa και Elegance.Στη μηχανή αναζήτησης του φόρουμ θα βρεις τα τηλέφωνα τους.Πάνε εκεί καλύτερα,γιατί θα κάνεις ζημιά σε κοπέλες των φραπεδάδικων που θα είναι επιφυλακτικές πλέον.Που παρεξηγήθηκες κιόλας αντί να πεις συγνώμη για το λάθος σου!Δε θα λείψεις στο φόρουμ αφού δεν ξέρεις τι θα πει ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
Μην εισαι τοσο σιγουροs ........Στα τελευται ραντεβου πεζονται τα καλυτερα ....... κονε εκει πισω στο δωματιο με θεα .......Για μου-σου-του εκτοs των τυχων του ιδρυματοsΤο μονο που κραταω απ τον τυπο ειναι το οτι πηγε βραδυ και "τελευταιο ραντεβου" ..απ την εμπειρια μου παντα ειναι τα χειροτερα εκει στο τελος της ημερας ειδικα αν η γκομενα δουλεψε,ειτε πολυ ειτε λιγο....την ιδια βαρεμαρα θαχει.. πρωι ή μεσημερακι πιστευω αποδιδουν καλυτερα.
Οσο για το 2ο μερος..
Τα ομορφος ψηλος γυαλισμενος πουτσος ( τι ακουμε)κλπ δειχνεΙ την προτιμηση των κοριτσιων βρε !?!?!?
Σου προτεινω να εχειs διαθεση να δωσειs 80 euro και θα περασειs πολυ καλα εωs τελιαθέλω να γαμησω τν Εύα τν γιατρό τι μου προτείνεται ;no hate
Πεs τα χρυσοστομε γιατι .....Κοιτάξτε, από τη μία είναι η λογική της "εχεμύθειας" για να μην... καταστραφεί το κορίτσι.
Από την άλλη είναι η λογική του "αφού το έκανε - τουλάχιστον - μία, ας ξεκινήσουν να το κάνουν και άλλες, με το όποιο αντίτιμο".
Ο κάθε μαγαζάτορας διαλέγει κι αποφασίζει. Ή το κάθε κορίτσι διαλέγει κι αποφασίζει.
Eινακ όντως ιατρός ??? ή ρεφλεξολόγος ομοιοπαθητικός και λοιπές παπατζες???θέλω να γαμησω τν Εύα τν γιατρό τι μου προτείνεται ;no hate
Και εγώ θελωθέλω να γαμησω τν Εύα τν γιατρό τι μου προτείνεται ;no hate
Eινακ όντως ιατρός ??? ή ρεφλεξολόγος ομοιοπαθητικός και λοιπές παπατζες???
Τρελαθήκατε;;;; Αισθητικός είναι.Και εγώ θελω