Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
221
Πόντοι
21
GUYS μια ερωτήση στους πιο έμπειρους αγωνιστές, εχω επικοινωνήσει μαζι με Dames masaz και τα είπαμε λιγο στο τηλέφωνο, καλες τιμες μου φάνηκαν αλλα επειδη δεν ξερω πολλα πολλα απο τέτοια μαγαζιά μπορείτε να μου πειτε αν αξιζει τον κοπο απο θεμα κοριτσιων και υπηρεσιων, δεν με νοιαζει τοσο το κομμάτι του μασαζ ας ειναι και κατι μετριο.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
GUYS μια ερωτήση στους πιο έμπειρους αγωνιστές, εχω επικοινωνήσει μαζι με Dames masaz και τα είπαμε λιγο στο τηλέφωνο, καλες τιμες μου φάνηκαν αλλα επειδη δεν ξερω πολλα πολλα απο τέτοια μαγαζιά μπορείτε να μου πειτε αν αξιζει τον κοπο απο θεμα κοριτσιων και υπηρεσιων, δεν με νοιαζει τοσο το κομμάτι του μασαζ ας ειναι και κατι μετριο.
Πάνε πάνε εξαιρετικό μαγαζί ,όλες εκεί μέσα σαν μοντέλα του Playboy είναι...Υπηρεσίες λες και είσαι στο καλύτερο μπουρδέλο της Ολλανδίας

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
418
Πόντοι
21
αν εξαιρεσεις τις βασικες που ειναι μετριες, οι υπολοιπες που φερνει για κανα μηνα ειναι μια χαρα. στις γιορτες ειχα πετυχει μια, δεν θυμαμαι ονομα, Ελληνιδα, μου εκανε τρομερο τσιμπουκι. deepthroat. απλα καθονται πολυ λιγο αυτες

peterpan00

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Αχ η Μαρία... θυμάμαι έφερνε κάτι κουκλαρες όταν ήταν στην Ανθεων μαζί με τον συνεταίρο της τον Θεόδωρο, και μετα στην Θ.Σοφούλη..
Είσαι παλιοσειρά, τι μου θύμισες, από Ανθέων , Σοφούλη και μετά Λαδάδικα! Η Μαρία, λίρα εκατό!!

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Ξέρει κανείς για εδώ τίποτα

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.199
Πόντοι
201
μιλφο-γκιλφ εκ των Αθηνων.....γκουγκλαρε το τηλ και θα κατευθυνθείς αναλογως

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
μιλφο-γκιλφ εκ των Αθηνων.....γκουγκλαρε το τηλ και θα κατευθυνθείς αναλογως
Γνωρίζουμε αν όντως κάνει ΚΑΙ καλό μασάζ; (σοβαρή ερώτηση)
Και επίσης μήπως έχει κάποιος εικόνα εμφανισης;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
Κοίτα να δεις που επειδή δεν πήγα 1 μήνα γυμναστήριο θα μου κοστίσει +10€

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Καλημερα,εαν θέλετε να πετάξετε τα χρηματα σας,παντε.. Μιλφ κοντα στα 60,κοντη αδυνατη απο Πειραιά ,μετριο μασαζ,μιλαει πολυ,και εαν εχετε κανενα κιλο παραπανω ,χρεώνει +10 €...,α δεν εχει πετσετες για να κανεις μπανιο... Ευτυχως φευγει αυριο βραδυ..ουφ!!

nouboulis1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Like
93
Πόντοι
0
Καλημερα,εαν θέλετε να πετάξετε τα χρηματα σας,παντε.. Μιλφ κοντα στα 60,κοντη αδυνατη απο Πειραιά ,μετριο μασαζ,μιλαει πολυ,και εαν εχετε κανενα κιλο παραπανω ,χρεώνει +10 €...,α δεν εχει πετσετες για να κανεις μπανιο... Ευτυχως φευγει αυριο βραδυ..ουφ!!
Μήπως ήταν και η πετσέτα με έξτρα χρέωση;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.184
Πόντοι
3.786
Δηλαδή ένα gilf χαλάει την πιάτσα και ζητάει περισσότερα από ότι οι νέες,με πρόσχημα ότι κάνει διαφορετικό,ιδιαίτερο μασάζ,το οποίο τελικά είναι μούφα.Κάνει διακρίσεις κατά των εύσωμων (λόγω της έξτρα πίεσης που θα βάλει και καλά;),χρεώνοντας επιπλέον,και ούτε σε προειδοποιεί τουλάχιστον να πάρεις μαζί σου πετσέτα,αφού δεν έχει.Έσωσες κόσμο με το κασκαντεριλίκι σου,respect!Αν δεν ήταν το φόρουμ....

Τελευταία τροποποίηση:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.085
Πόντοι
736
Μαριαννα πήγε κανείς πρόσφατα; Ας μου δώσει ένα info σε πμ

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Σε ευχαριστώ πολύ που μου γλύτωσες χρήματα, έλεος με όλες τις ότι να ναι που έρχονται στην Θεσσαλονίκη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom