Ο ορισμός της "γυναικάρας" στην εμφάνιση ,στο δωμάτιο τα τυπικά ...Κασσάνδρα λέει τίποτα ρε παιδιά;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
GUYS μια ερωτήση στους πιο έμπειρους αγωνιστές, εχω επικοινωνήσει μαζι με Dames masaz και τα είπαμε λιγο στο τηλέφωνο, καλες τιμες μου φάνηκαν αλλα επειδη δεν ξερω πολλα πολλα απο τέτοια μαγαζιά μπορείτε να μου πειτε αν αξιζει τον κοπο απο θεμα κοριτσιων και υπηρεσιων, δεν με νοιαζει τοσο το κομμάτι του μασαζ ας ειναι και κατι μετριο.
Πάνε πάνε εξαιρετικό μαγαζί ,όλες εκεί μέσα σαν μοντέλα του Playboy είναι...Υπηρεσίες λες και είσαι στο καλύτερο μπουρδέλο της ΟλλανδίαςGUYS μια ερωτήση στους πιο έμπειρους αγωνιστές, εχω επικοινωνήσει μαζι με Dames masaz και τα είπαμε λιγο στο τηλέφωνο, καλες τιμες μου φάνηκαν αλλα επειδη δεν ξερω πολλα πολλα απο τέτοια μαγαζιά μπορείτε να μου πειτε αν αξιζει τον κοπο απο θεμα κοριτσιων και υπηρεσιων, δεν με νοιαζει τοσο το κομμάτι του μασαζ ας ειναι και κατι μετριο.
αν εξαιρεσεις τις βασικες που ειναι μετριες, οι υπολοιπες που φερνει για κανα μηνα ειναι μια χαρα. στις γιορτες ειχα πετυχει μια, δεν θυμαμαι ονομα, Ελληνιδα, μου εκανε τρομερο τσιμπουκι. deepthroat. απλα καθονται πολυ λιγο αυτεςGUYS μια ερωτήση στους πιο έμπειρους αγωνιστές, εχω επικοινωνήσει μαζι με Dames masaz και τα είπαμε λιγο στο τηλέφωνο, καλες τιμες μου φάνηκαν αλλα επειδη δεν ξερω πολλα πολλα απο τέτοια μαγαζιά μπορείτε να μου πειτε αν αξιζει τον κοπο απο θεμα κοριτσιων και υπηρεσιων, δεν με νοιαζει τοσο το κομμάτι του μασαζ ας ειναι και κατι μετριο.
peterpan00
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2022
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Είσαι παλιοσειρά, τι μου θύμισες, από Ανθέων , Σοφούλη και μετά Λαδάδικα! Η Μαρία, λίρα εκατό!!Αχ η Μαρία... θυμάμαι έφερνε κάτι κουκλαρες όταν ήταν στην Ανθεων μαζί με τον συνεταίρο της τον Θεόδωρο, και μετα στην Θ.Σοφούλη..
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Ξέρει κανείς για εδώ τίποτα
Ρεφλεξολογια
Αισθητικός ώριμη Κυρια Ελληνιδα με πιστοποίηση και εμπειρία η συνεδρια γίνεται σε επαγγελματικό κρεβάτι με γνήσιο Αμυγδαλελαιο. Ξεκούραση στα ακρα με ειδικές χειρομαλαξεις. Ρεφλεξολογια 30 Διάρκεια 40-60 λεπτά της ώρας Thailand style happy ending hand job+20 ευρω Ώρες 9:00 εως 20:00 Υπηρεσίες...
kanesex.com
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
μιλφο-γκιλφ εκ των Αθηνων.....γκουγκλαρε το τηλ και θα κατευθυνθείς αναλογωςΞέρει κανείς για εδώ τίποτα
Ρεφλεξολογια
Αισθητικός ώριμη Κυρια Ελληνιδα με πιστοποίηση και εμπειρία η συνεδρια γίνεται σε επαγγελματικό κρεβάτι με γνήσιο Αμυγδαλελαιο. Ξεκούραση στα ακρα με ειδικές χειρομαλαξεις. Ρεφλεξολογια 30 Διάρκεια 40-60 λεπτά της ώρας Thailand style happy ending hand job+20 ευρω Ώρες 9:00 εως 20:00 Υπηρεσίες...kanesex.com
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Γνωρίζουμε αν όντως κάνει ΚΑΙ καλό μασάζ; (σοβαρή ερώτηση)μιλφο-γκιλφ εκ των Αθηνων.....γκουγκλαρε το τηλ και θα κατευθυνθείς αναλογως
Και επίσης μήπως έχει κάποιος εικόνα εμφανισης;
Κοίτα να δεις που επειδή δεν πήγα 1 μήνα γυμναστήριο θα μου κοστίσει +10€Ξέρει κανείς για εδώ τίποτα
Ρεφλεξολογια
Αισθητικός ώριμη Κυρια Ελληνιδα με πιστοποίηση και εμπειρία η συνεδρια γίνεται σε επαγγελματικό κρεβάτι με γνήσιο Αμυγδαλελαιο. Ξεκούραση στα ακρα με ειδικές χειρομαλαξεις. Ρεφλεξολογια 30 Διάρκεια 40-60 λεπτά της ώρας Thailand style happy ending hand job+20 ευρω Ώρες 9:00 εως 20:00 Υπηρεσίες...kanesex.com
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 401
- Πόντοι
- 36
σε ζυγίζει μόλις μπεις μέσα χαχαχχαΚοίτα να δεις που επειδή δεν πήγα 1 μήνα γυμναστήριο θα μου κοστίσει +10€
nouboulis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2023
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Λες αμα της πω ότι είμαι βαρυκόκκαλος και όχι χοντρός να πιάσει;;;σε ζυγίζει μόλις μπεις μέσα χαχαχχα
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Καλημερα,εαν θέλετε να πετάξετε τα χρηματα σας,παντε.. Μιλφ κοντα στα 60,κοντη αδυνατη απο Πειραιά ,μετριο μασαζ,μιλαει πολυ,και εαν εχετε κανενα κιλο παραπανω ,χρεώνει +10 €...,α δεν εχει πετσετες για να κανεις μπανιο... Ευτυχως φευγει αυριο βραδυ..ουφ!!Ξέρει κανείς για εδώ τίποτα
Ρεφλεξολογια
nouboulis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2023
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Μήπως ήταν και η πετσέτα με έξτρα χρέωση;Καλημερα,εαν θέλετε να πετάξετε τα χρηματα σας,παντε.. Μιλφ κοντα στα 60,κοντη αδυνατη απο Πειραιά ,μετριο μασαζ,μιλαει πολυ,και εαν εχετε κανενα κιλο παραπανω ,χρεώνει +10 €...,α δεν εχει πετσετες για να κανεις μπανιο... Ευτυχως φευγει αυριο βραδυ..ουφ!!
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
οχι,εχει μονο μια για τον εαυτο της μου ειπε..με σκουπισε τα λαδια με χαρτια για να φυγω..Μήπως ήταν και η πετσέτα με έξτρα χρέωση;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.184
- Πόντοι
- 3.786
Δηλαδή ένα gilf χαλάει την πιάτσα και ζητάει περισσότερα από ότι οι νέες,με πρόσχημα ότι κάνει διαφορετικό,ιδιαίτερο μασάζ,το οποίο τελικά είναι μούφα.Κάνει διακρίσεις κατά των εύσωμων (λόγω της έξτρα πίεσης που θα βάλει και καλά;),χρεώνοντας επιπλέον,και ούτε σε προειδοποιεί τουλάχιστον να πάρεις μαζί σου πετσέτα,αφού δεν έχει.Έσωσες κόσμο με το κασκαντεριλίκι σου,respect!Αν δεν ήταν το φόρουμ....Καλημερα,εαν θέλετε να πετάξετε τα χρηματα σας,παντε.. Μιλφ κοντα στα 60,κοντη αδυνατη απο Πειραιά ,μετριο μασαζ,μιλαει πολυ,και εαν εχετε κανενα κιλο παραπανω ,χρεώνει +10 €...,α δεν εχει πετσετες για να κανεις μπανιο... Ευτυχως φευγει αυριο βραδυ..ουφ!!
Τελευταία τροποποίηση:
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.085
- Πόντοι
- 736
Μαριαννα πήγε κανείς πρόσφατα; Ας μου δώσει ένα info σε πμ
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ θα την αγκαλιάζαοχι,εχει μονο μια για τον εαυτο της μου ειπε..με σκουπισε τα λαδια με χαρτια για να φυγω..
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Σε ευχαριστώ πολύ που μου γλύτωσες χρήματα, έλεος με όλες τις ότι να ναι που έρχονται στην Θεσσαλονίκη....Καλημερα,εαν θέλετε να πετάξετε τα χρηματα σας,παντε.. Μιλφ κοντα στα 60,κοντη αδυνατη απο Πειραιά ,μετριο μασαζ,μιλαει πολυ,και εαν εχετε κανενα κιλο παραπανω ,χρεώνει +10 €...,α δεν εχει πετσετες για να κανεις μπανιο... Ευτυχως φευγει αυριο βραδυ..ουφ!!