thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Οπως η στεφανια αλλο πραγμα μας θεωρεί χωριάτες !!!!Το ότι μας θεωρούνε ιθαγενείς κι έρχονται με τα καθρεφτάκια , πραγματικά με εξοργίζει .
Οπως η στεφανια αλλο πραγμα μας θεωρεί χωριάτες !!!!Το ότι μας θεωρούνε ιθαγενείς κι έρχονται με τα καθρεφτάκια , πραγματικά με εξοργίζει .
Έτσι έχει πει;Οπως η στεφανια αλλο πραγμα μας θεωρεί χωριάτες !!!!
Στο ρεφλεξολογία σταμάτησα να διαβάσω .....εφόσον επικαλείται ψευδοεπιστημη =φόλα ολκήςΚαλημερα,εαν θέλετε να πετάξετε τα χρηματα σας,παντε.. Μιλφ κοντα στα 60,κοντη αδυνατη απο Πειραιά ,μετριο μασαζ,μιλαει πολυ,και εαν εχετε κανενα κιλο παραπανω ,χρεώνει +10 €...,α δεν εχει πετσετες για να κανεις μπανιο... Ευτυχως φευγει αυριο βραδυ..ουφ!!
Πες αυτό που έλεγε και ο κυρ Παντελής στην ταινία με το Ζήκο......! Μην κοιτάς που φαίνομαι μεγάλος, είναι επειδή είμαι χοντροκόκκαλος.......!Λες αμα της πω ότι είμαι βαρυκόκκαλος και όχι χοντρός να πιάσει;;;
Ξέρει κανείς για εδώ τίποτα
Ρεφλεξολογια
Αισθητικός ώριμη Κυρια Ελληνιδα με πιστοποίηση και εμπειρία η συνεδρια γίνεται σε επαγγελματικό κρεβάτι με γνήσιο Αμυγδαλελαιο. Ξεκούραση στα ακρα με ειδικές χειρομαλαξεις. Ρεφλεξολογια 30 Διάρκεια 40-60 λεπτά της ώρας Thailand style happy ending hand job+20 ευρω Ώρες 9:00 εως 20:00 Υπηρεσίες...kanesex.com
Βρε φιλε δες τι γράφουμε πισω διαβάστε λιγο ολα ετοιμα τα θελετε !!!!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΒΑΝΑ ΣΠΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ,
διαβασα αλλα δεν ειδα κατι στις τελευταιες σελιδες,μονο ερωτηση για αλικη και φαιηΒρε φιλε δες τι γράφουμε πισω διαβάστε λιγο ολα ετοιμα τα θελετε !!!!
Γιατί δεν είμαστε??Οπως η στεφανια αλλο πραγμα μας θεωρεί χωριάτες !!!!
Μήπως πρόκειται για την κωλασμένη Αλεξάνδρα της Μαριάννας ;Κάνεις πληροφορίες για Φαίη από Βάνα
Δεν την επαιρνες συχνα οπως φαινεται.....Παίδες καλησπέρα...ήθελα να ρωτήσω αν επερνε κανένας από εσάς την δαναη που ήταν στο aqua νυν golden spa εκτός μαγαζιού?? Εγώ την επερνα συχνά αλλά έχω χάσει τα ίχνη της?? Συνεχίζει να το ασκεί το επάγγελμα?? Θα ήθελα μια βοήθεια..ευχαριστώ
Δώσε πληροφορίες μπας και βγει λευκός καπνόςΔεν την επαιρνες συχνα οπως φαινεται.....
Έχεις καμιά πληροφορία ή όχι συνάδελφε?Δεν την επαιρνες συχνα οπως φαινεται.....
εχωω κανει καλα ειναι νιωθεις ελαφρυτεροςςςςςςςςςςςΚαλημέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω για την κοπέλα στην Αγ.Δημητρίου που κάνει nuru. Στο site γράφει και για μασάζ προστάτη στα 50€. Έχει κάνει κάποιος να μας πει την εμπειρία?
Πας κ χαλαρώνεις σε στρωμα κατω και μετα την χυνεις !!!εχωω κανει καλα ειναι νιωθεις ελαφρυτεροςςςςςςςςςςς
πρωτη φορα την εβλεπες την Alex? εγω συνεχεια μονο 2 βρισκω οταν παω και σε υψηλοτερη τιμηΜετάβαση στο γνωστό και μη εξαιρετέο Dames. Πάλι σε νέο χώρο στην διπλανή οικοδομή του σπιτιού της Lenka στην σχολή τυφλών. Προτιμήθηκε η Alex μια σαραντάρα λευκορωσσίδα ! Επειδή τα δωμάτια έχουν μόνον μασσαζοκρέβατα, η πράξη έγινε στον καναπέ του σαλονιού ! Τιμή 50 € + 20 € πρωκτός που δεν προτιμήθηκε. Τελείωμα με CIM. Το μαγαζί έχει μια τιμολογιακή πολιτική όπου το τρίο είναι πολύ φθηνό μόλις στα +10 € ή +20 € επειδή έχει πάντα πολλές γυναίκες παρούσες. Στα μειονεκτήματα η επαγγελματική συμπεριφορά της κυρίας και η απαιτούμενη ησυχία επειδή η οικοδομή κατοικείται από οικογενειάρχες, γιαγιάδες κ.λπ.
Ο @καρδιναλιος προφανώς εννοεί πως αν κάποιος την έπαιρνε συχνά εκτός μαγαζιού τότε θα είχε και στοιχεία επικοινωνίας ωστέ να μην τη χάσειΈχεις καμιά πληροφορία ή όχι συνάδελφε?