Γουστάρω θείες
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Και μάτι θα περνούν και θα γαμάς σε καλτ χώρο. I likeΈχει μια κουζίνα όπου βρίσκονταν αυτές. Και μάπα μπάνιο να προσθέσω. Ένα εντελώς 70's διαμέρισμα ...
Και μάτι θα περνούν και θα γαμάς σε καλτ χώρο. I likeΈχει μια κουζίνα όπου βρίσκονταν αυτές. Και μάπα μπάνιο να προσθέσω. Ένα εντελώς 70's διαμέρισμα ...
Και άμα γαμάς και καμιά θεία,ακόμα καλύτερα,ε;Στα γούστα σουΚαι μάτι θα περνούν και θα γαμάς σε καλτ χώρο. I like
κ εγω εκεί είχα καταληξει και σταμάτησα να πηγαίνω.Απατεώνες δηλαδή.Βάζουν το τρίο ως κράχτη στην αγγελία,επειδή σπανίζει στην πόλη
Θείες μόνο αγάπηΚαι άμα γαμάς και καμιά θεία,ακόμα καλύτερα,ε;Στα γούστα σου
τιμή;Στο Dames 2 φορές που πήγα (στο νέο κατάστημα, δίπλα στην Ιρίνα) έκανα τριο. Για την εμπειρία καλό είναι, αλλά μην περιμένετε τίποτα μπουμπούκια. Μεγαλοκοπέλες είναι όλες και δεν θα τις έλεγες και εντυπωσιακές στην εμφάνιση. Στον δρόμο πάντως δεν θα τους έδινες και ιδιαίτερη σημασία.
€150 για μια ώρα (δυο πιστολιές) με δυο κοπέλες.
Καλησπερα παιδια, μετα απο ραντεβου με Αρτεμις κρυσταλ εμφανισα ερεθισμο στην βαλανο. Εχει καποιος αλλος παρομοιο εμπειρια? Θα παω για εξετασεις βεβαια να δω τι συμβαινει
Μετάβαση στο γνωστό και μη εξαιρετέο Dames. Πάλι σε νέο χώρο στην διπλανή οικοδομή του σπιτιού της Lenka στην σχολή τυφλών. Προτιμήθηκε η Alex μια σαραντάρα λευκορωσσίδα ! Επειδή τα δωμάτια έχουν μόνον μασσαζοκρέβατα, η πράξη έγινε στον καναπέ του σαλονιού ! Τιμή 50 € + 20 € πρωκτός που δεν προτιμήθηκε. Τελείωμα με CIM. Το μαγαζί έχει μια τιμολογιακή πολιτική όπου το τρίο είναι πολύ φθηνό μόλις στα +10 € ή +20 € επειδή έχει πάντα πολλές γυναίκες παρούσες. Στα μειονεκτήματα η επαγγελματική συμπεριφορά της κυρίας και η απαιτούμενη ησυχία επειδή η οικοδομή κατοικείται από οικογενειάρχες, γιαγιάδες κ.λπ.
Μετάβαση στο γνωστό και μη εξαιρετέο Dames. Πάλι σε νέο χώρο στην διπλανή οικοδομή του σπιτιού της Lenka στην σχολή τυφλών. Προτιμήθηκε η Alex μια σαραντάρα λευκορωσσίδα ! Επειδή τα δωμάτια έχουν μόνον μασσαζοκρέβατα, η πράξη έγινε στον καναπέ του σαλονιού ! Τιμή 50 € + 20 € πρωκτός που δεν προτιμήθηκε. Τελείωμα με CIM. Το μαγαζί έχει μια τιμολογιακή πολιτική όπου το τρίο είναι πολύ φθηνό μόλις στα +10 € ή +20 € επειδή έχει πάντα πολλές γυναίκες παρούσες. Στα μειονεκτήματα η επαγγελματική συμπεριφορά της κυρίας και η απαιτούμενη ησυχία επειδή η οικοδομή κατοικείται από οικογενειάρχες, γιαγιάδες κ.λπ.
Από μαλακια; η από αεροπιπα; άλλαξε πιο συχνά εσώρουχο η δες το μαλακτικό σου αδερφέΚαλησπερα παιδια, μετα απο ραντεβου με Αρτεμις κρυσταλ εμφανισα ερεθισμο στην βαλανο. Εχει καποιος αλλος παρομοιο εμπειρια? Θα παω για εξετασεις βεβαια να δω τι συμβαινει
μονο απο το φτυσιμο που κανει φιλε καμια αλλη επαφηΑπό μαλακια; η από αεροπιπα; άλλαξε πιο συχνά εσώρουχο η δες το μαλακτικό σου αδερφέ
μονο απο το φτυσιμο που κανει φιλε καμια αλλη επαφη
Μπορεί να σε ερέθισε κάποιο έλαιο αν όχι και το σάλιο. Εγώ όταν πάω δεν αφήνω λάδι στην ευαίσθητη περιοχή προτιμώ να μου το φτύνουν
6992577796Καλησπερα φιλε μου .. μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες .. Οδος ? Η ενα Τηλ ?
Δεν πιστεύω να είναι κάτω από 40 και φάω ξενέρα.Στο Dames 2 φορές που πήγα (στο νέο κατάστημα, δίπλα στην Ιρίνα) έκανα τριο. Για την εμπειρία καλό είναι, αλλά μην περιμένετε τίποτα μπουμπούκια. Μεγαλοκοπέλες είναι όλες και δεν θα τις έλεγες και εντυπωσιακές στην εμφάνιση. Στον δρόμο πάντως δεν θα τους έδινες και ιδιαίτερη σημασία.
Στείλε και βιμπερ απαντάνε και εκεί6992577796
εγώ σε αυτό καλούσα πάντως.
Στο Dames 2 φορές που πήγα (στο νέο κατάστημα, δίπλα στην Ιρίνα) έκανα τριο. Για την εμπειρία καλό είναι, αλλά μην περιμένετε τίποτα μπουμπούκια. Μεγαλοκοπέλες είναι όλες και δεν θα τις έλεγες και εντυπωσιακές στην εμφάνιση. Στον δρόμο πάντως δεν θα τους έδινες και ιδιαίτερη σημασία.
Μόνο με το σάλιο,δύσκολο.Λογικά είναι από το λάδι.Θέλει καλό πλύσιμο με αφρόλουτρο.Εμένα με είχε πιάσει ερεθισμός στη βάλανο μόνο από το λίγο λιπαντικό που έχουν τα προφυλακτικά.Σκέψου τώρα με το λάδι της λαδοκόρης που είναι πολύ περισσότεροΚαλησπερα παιδια, μετα απο ραντεβου με Αρτεμις κρυσταλ εμφανισα ερεθισμο στην βαλανο. Εχει καποιος αλλος παρομοιο εμπειρια? Θα παω για εξετασεις βεβαια να δω τι συμβαινει
Ερεθισμό αν εννοείς το τσούξιμο τότε δεν είναι από λιπαντικό. Ακόμα και με το σάλιο μεταφέρονται παθογόνοι μικροοργανισμοι που μπορεί να έχει ο καθένας μας. Κάνε εξετάσεις σπέρματος εχθές και μάλιστα σε καλό μικροβιολογικό εργαστήριο γιατί εγώ την έχω πατήσει με λάθος γνωματεύσεις! Ελπιζω να μην είναι τίποτα το σπουδαίο!Μόνο με το σάλιο,δύσκολο.Λογικά είναι από το λάδι.Θέλει καλό πλύσιμο με αφρόλουτρο.Εμένα με είχε πιάσει ερεθισμός στη βάλανο μόνο από το λίγο λιπαντικό που έχουν τα προφυλακτικά.Σκέψου τώρα με το λάδι της λαδοκόρης που είναι πολύ περισσότερο