Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
207
Πόντοι
20

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Απατεώνες δηλαδή.Βάζουν το τρίο ως κράχτη στην αγγελία,επειδή σπανίζει στην πόλη
κ εγω εκεί είχα καταληξει και σταμάτησα να πηγαίνω.
Απλά επειδή το έγραψε ο φίλος πάνω, αναρωτήθηκα μήπως τελικά ήμουν μόνο εγώ ο "άτυχος".

gogos26

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Like
215
Πόντοι
20
Στο Dames 2 φορές που πήγα (στο νέο κατάστημα, δίπλα στην Ιρίνα) έκανα τριο. Για την εμπειρία καλό είναι, αλλά μην περιμένετε τίποτα μπουμπούκια. Μεγαλοκοπέλες είναι όλες και δεν θα τις έλεγες και εντυπωσιακές στην εμφάνιση. Στον δρόμο πάντως δεν θα τους έδινες και ιδιαίτερη σημασία.

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Στο Dames 2 φορές που πήγα (στο νέο κατάστημα, δίπλα στην Ιρίνα) έκανα τριο. Για την εμπειρία καλό είναι, αλλά μην περιμένετε τίποτα μπουμπούκια. Μεγαλοκοπέλες είναι όλες και δεν θα τις έλεγες και εντυπωσιακές στην εμφάνιση. Στον δρόμο πάντως δεν θα τους έδινες και ιδιαίτερη σημασία.
τιμή;

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια, μετα απο ραντεβου με Αρτεμις κρυσταλ εμφανισα ερεθισμο στην βαλανο. Εχει καποιος αλλος παρομοιο εμπειρια? Θα παω για εξετασεις βεβαια να δω τι συμβαινει

• Ουάου
Αντιδράσεις: Dimis

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056
Καλησπερα παιδια, μετα απο ραντεβου με Αρτεμις κρυσταλ εμφανισα ερεθισμο στην βαλανο. Εχει καποιος αλλος παρομοιο εμπειρια? Θα παω για εξετασεις βεβαια να δω τι συμβαινει

Οι λοιμωξιολόγοι του μπου (ξανα)ακονίζουν τα πληκτρολόγια τους

Alexconl

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
358
Πόντοι
21
Μετάβαση στο γνωστό και μη εξαιρετέο Dames. Πάλι σε νέο χώρο στην διπλανή οικοδομή του σπιτιού της Lenka στην σχολή τυφλών. Προτιμήθηκε η Alex μια σαραντάρα λευκορωσσίδα ! Επειδή τα δωμάτια έχουν μόνον μασσαζοκρέβατα, η πράξη έγινε στον καναπέ του σαλονιού ! Τιμή 50 € + 20 € πρωκτός που δεν προτιμήθηκε. Τελείωμα με CIM. Το μαγαζί έχει μια τιμολογιακή πολιτική όπου το τρίο είναι πολύ φθηνό μόλις στα +10 € ή +20 € επειδή έχει πάντα πολλές γυναίκες παρούσες. Στα μειονεκτήματα η επαγγελματική συμπεριφορά της κυρίας και η απαιτούμενη ησυχία επειδή η οικοδομή κατοικείται από οικογενειάρχες, γιαγιάδες κ.λπ.

Μετάβαση στο γνωστό και μη εξαιρετέο Dames. Πάλι σε νέο χώρο στην διπλανή οικοδομή του σπιτιού της Lenka στην σχολή τυφλών. Προτιμήθηκε η Alex μια σαραντάρα λευκορωσσίδα ! Επειδή τα δωμάτια έχουν μόνον μασσαζοκρέβατα, η πράξη έγινε στον καναπέ του σαλονιού ! Τιμή 50 € + 20 € πρωκτός που δεν προτιμήθηκε. Τελείωμα με CIM. Το μαγαζί έχει μια τιμολογιακή πολιτική όπου το τρίο είναι πολύ φθηνό μόλις στα +10 € ή +20 € επειδή έχει πάντα πολλές γυναίκες παρούσες. Στα μειονεκτήματα η επαγγελματική συμπεριφορά της κυρίας και η απαιτούμενη ησυχία επειδή η οικοδομή κατοικείται από οικογενειάρχες, γιαγιάδες κ.λπ.

Καλησπερα φιλε μου .. μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες .. Οδος ? Η ενα Τηλ ?

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
100
Πόντοι
0
Από μαλακια; η από αεροπιπα; άλλαξε πιο συχνά εσώρουχο η δες το μαλακτικό σου αδερφέ

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
100
Πόντοι
0
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
207
Πόντοι
20
Δεν πιστεύω να είναι κάτω από 40 και φάω ξενέρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

6992577796
εγώ σε αυτό καλούσα πάντως.
Στείλε και βιμπερ απαντάνε και εκεί

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
20
Πόντοι
0
Ανάληψη πια είναι φίλε. 50 + ότι δώσεις!!.Μέτρια πράγματα

Clouzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
10
Like
1.932
Πόντοι
491

Όντως μεγάλοκοπελες είναι.Το δίδυμο για τρίο είναι η Σοφία με την Σάσα.Χρειαζεται και η κατάλληλη χημεία φυσικά αλλά και φαντασίωση.Ξες τι είναι να κάθεσαι στην καρέκλα με θεα τον καθρέφτη και να σε παίρνουν πίπα ταυτόχρονα;

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Δεν θέλω να θίξω κανένα...
Αλλά πιστεύω ότι το να πηγαίνεις στο dames πλέον...είναι ότι πιο σιχαμερό και σεξουαλικα ανώμαλο (ίσως φετιχιστικο) ...Ξανά λέω ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΞΩ ...εκφράζω γνώμη...θέλω ειλικρινά να μου πει κάποιος με τι κριτήρια πάει σε αυτό το μαγαζί ....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.487
Πόντοι
3.786
Μόνο με το σάλιο,δύσκολο.Λογικά είναι από το λάδι.Θέλει καλό πλύσιμο με αφρόλουτρο.Εμένα με είχε πιάσει ερεθισμός στη βάλανο μόνο από το λίγο λιπαντικό που έχουν τα προφυλακτικά.Σκέψου τώρα με το λάδι της λαδοκόρης που είναι πολύ περισσότερο

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Μόνο με το σάλιο,δύσκολο.Λογικά είναι από το λάδι.Θέλει καλό πλύσιμο με αφρόλουτρο.Εμένα με είχε πιάσει ερεθισμός στη βάλανο μόνο από το λίγο λιπαντικό που έχουν τα προφυλακτικά.Σκέψου τώρα με το λάδι της λαδοκόρης που είναι πολύ περισσότερο
Ερεθισμό αν εννοείς το τσούξιμο τότε δεν είναι από λιπαντικό. Ακόμα και με το σάλιο μεταφέρονται παθογόνοι μικροοργανισμοι που μπορεί να έχει ο καθένας μας. Κάνε εξετάσεις σπέρματος εχθές και μάλιστα σε καλό μικροβιολογικό εργαστήριο γιατί εγώ την έχω πατήσει με λάθος γνωματεύσεις! Ελπιζω να μην είναι τίποτα το σπουδαίο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom