Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους.

Να βοηθήσω και γώ το φόρουμ.

Αρχικά για Βαρδάρη - Καλλιδοπούλου που κάποιοι φίλοι ζητάνε τηλέφωνα αβίαστα, να διευκρινίσω ότι προ 1,5 χρόνο περίπου έγινε στα δύο αυτά μαγαζιά διπλό ταυτόχρονο πέσιμο από κρυφό ....νόμο ο οποίος πήγε μαζί με "πελάτη" που είχε ήδη κάνει τα κονέ του και στα 2 μαγαζιά του resort.

Για το μαγαζί στους αμπελόκηπους, δεν έχω πρόσφατη ιδία εμπειρία, αλλά ξέρω ότι για το δεύτερο και τρίτο πρόγραμμα σίγουρα θέλει σύσταση. Το τηλέφωνο του μαγαζιού είναι κινητό και τελειώνει σε ...164. Αγγελία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια μόνιμα στον Αγγελιοφόρο και στην Metrosport στην οποία είναι συνήθως στις τρείς τελευταίες αγγελίες της σχετικής κατηγορίας.

Για το καινούργιο ίδρυμα της Εύας πρώην υπεύθυνης σε Καλλιδοπούλου και εξ ολοκλήρου αφεντικό τώρα, βρίσκεται επίσης επί της Β.Όλγας σε ζυγό νούμερο λίγο πριν την διασταύρωση με την Καλλιδοπούλου (κοντά κοντά μιας και υπάρχει συνεργασία μεταξύ τους  :cheesy:) προς κατεύθυνση το κέντρο. Εκει παίζει η Αφροδίτη (από Βασίλη-smile) ή Λένα (από Καλλιδοπούλου και Εβίτα), η Ντίνα (από Καλλιδοπούλου), η Τάνια μελαχρινή με βυζάρες, καλό σώμα, πολύ καλή συμμετοχή αλλά από μασάζ άστα να πάνε... Έχει επίσης και άλλα κορίτσια αλλά δεν έτυχε να τις δώ. Συγχωρέστε με προκαταβολικά που δεν δίνω ενδεικτικά νούμερα τηλεφώνων αλλά έχω προσωπικά τηλέφωνα από το μαγαζί (αγγελία παίζει πάντως οπότε από τα παραπάνω θα προσανατολιστείτε πιστεύω). Προσοχή πάντως με τις τιμές γιατί χωρίς σκούφο παίζει +20€ για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Για το μαγαζί του Βασίλη στην Μοναστηρίου έμαθα ότι έκλεισε μάλλον οριστικά. Δυστυχώς δεν γνωρίζω παραπάνω.

Να'μαστε όλοι καλά.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Παιδιά γειά σας.

Στον Αγγελιοφόρο έχει αγγελία στις γνωριμίες για <<εμφανίσιμες γυμνάστριες που προσφέρουν χαλαρωτικό μασάζ>> με σταθερό ....030  και κινητό ....991. Προφανώς κέντρο γιατί αρχίζει από 2.

Ξέρει κανείς τίποτε, πριν πάρω τηλέφωνο? Αν αξίζει ή όχι κλπ.

Αν θέλετε και σε πμ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ευχαριστώ

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.

Να βοηθήσω και γώ το φόρουμ.

Αρχικά για Βαρδάρη - Καλλιδοπούλου που κάποιοι φίλοι ζητάνε τηλέφωνα αβίαστα, να διευκρινίσω ότι προ 1,5 χρόνο περίπου έγινε στα δύο αυτά μαγαζιά διπλό ταυτόχρονο πέσιμο από κρυφό ....νόμο ο οποίος πήγε μαζί με "πελάτη" που είχε ήδη κάνει τα κονέ του και στα 2 μαγαζιά του resort.

Για το μαγαζί στους αμπελόκηπους, δεν έχω πρόσφατη ιδία εμπειρία, αλλά ξέρω ότι για το δεύτερο και τρίτο πρόγραμμα σίγουρα θέλει σύσταση. Το τηλέφωνο του μαγαζιού είναι κινητό και τελειώνει σε ...164. Αγγελία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια μόνιμα στον Αγγελιοφόρο και στην Metrosport στην οποία είναι συνήθως στις τρείς τελευταίες αγγελίες της σχετικής κατηγορίας.

Για το καινούργιο ίδρυμα της Εύας πρώην υπεύθυνης σε Καλλιδοπούλου και εξ ολοκλήρου αφεντικό τώρα, βρίσκεται επίσης επί της Β.Όλγας σε ζυγό νούμερο λίγο πριν την διασταύρωση με την Καλλιδοπούλου (κοντά κοντά μιας και υπάρχει συνεργασία μεταξύ τους  :cheesy:) προς κατεύθυνση το κέντρο. Εκει παίζει η Αφροδίτη (από Βασίλη-smile) ή Λένα (από Καλλιδοπούλου και Εβίτα), η Ντίνα (από Καλλιδοπούλου), η Τάνια μελαχρινή με βυζάρες, καλό σώμα, πολύ καλή συμμετοχή αλλά από μασάζ άστα να πάνε... Έχει επίσης και άλλα κορίτσια αλλά δεν έτυχε να τις δώ. Συγχωρέστε με προκαταβολικά που δεν δίνω ενδεικτικά νούμερα τηλεφώνων αλλά έχω προσωπικά τηλέφωνα από το μαγαζί (αγγελία παίζει πάντως οπότε από τα παραπάνω θα προσανατολιστείτε πιστεύω). Προσοχή πάντως με τις τιμές γιατί χωρίς σκούφο παίζει +20€ για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Για το μαγαζί του Βασίλη στην Μοναστηρίου έμαθα ότι έκλεισε μάλλον οριστικά. Δυστυχώς δεν γνωρίζω παραπάνω.

Να'μαστε όλοι καλά.
και η μπαζοκατασταση και η ανακυκλωση παει ρολοι με λιγα λογια....

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Γι' αυτό που ρώτησα δεν ξέρει κανείς τίποτε?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Για το οποίο δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Εσύ μάλλον ξέρεις καλύτερα.

Ο παλιός είναι αλλιώς......

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Θα φάω πετσέτα αν πάω πρώτη φορά?

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν θα φας πετσετα, αλλα 70 ευρω για να πιασεις το βυζι μιας χοντρης κ ασχημης.....η αλλη επιλογη ειναι να πιασεις ενα βυζ, μικροτερο απο το δικο μου, με τα ιδια φραγκα μιας 45αρας που δεν βλεπεται επισης....αν δεν σε πειραζει κ ο χωρος που ειναι χαλια παρε κ πες μας....

υγ. αν 8ες δωσε τοτηλ να σου πω αν ειναι αυτο της δραγουμη

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά γειά σας.

Στον Αγγελιοφόρο έχει αγγελία στις γνωριμίες για <<εμφανίσιμες γυμνάστριες που προσφέρουν χαλαρωτικό μασάζ>> με σταθερό ....030  και κινητό ....991. Προφανώς κέντρο γιατί αρχίζει από 2.

Ξέρει κανείς τίποτε, πριν πάρω τηλέφωνο? Αν αξίζει ή όχι κλπ.

Αν θέλετε και σε πμ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ευχαριστώ
Νομιζω οτι μας λες για το μαγαζι που ειναι στην κασσανδρου αν ειναι αυτο... αστο μην πας ειναι απατη.

geothe

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
@ stofos

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κρίμα για τον Βασίλη Μοναστηρίου. Την είχα καταβρεί... Κα;ι δεν προλαβα να πάρω και το τηλ της Αθήνας (είχε 2 μαγαζιά και εκεί - και κατεβαίνω απο βδομάδα....)

Δοκίμασα Αγγελιοφόρο και δεν ειδα αγγελία να τελειώνει σε ...164. Τώρα ή θόλωσε το μάτι μου και θέλω επειγόντως μασαζοθεραπεία ή άλλαξαν τηλ καια αγγελία. Να επαναλάβω λοιπόν την εκκληση μου για το τηλ με ΡΜ.

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
το τηλ.της δημητρας-ερρικας?μπωρει να το στειλει καποιος σε πμ?
ευχαριστω προκαταβολικα

geothe

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελικά επισκεφτηκα τη Νασια στην Παπαφη. Λίγο μακρινή διαδρομή για μένα που μένω Σίνδο, αλλα το μασαζάκι άψογο, όπως πάντα. Απλά το πρόβλημαα με αυτήν είναι οτι δουλεύει μόνη της και είναι δύσκολο να κλείσεις ραντεβού καμια φορά.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τελικά επισκεφτηκα τη Νασια στην Παπαφη. Λίγο μακρινή διαδρομή για μένα που μένω Σίνδο, αλλα το μασαζάκι άψογο, όπως πάντα. Απλά το πρόβλημαα με αυτήν είναι οτι δουλεύει μόνη της και είναι δύσκολο να κλείσεις ραντεβού καμια φορά.
Για να ειναι 100% πετυχημενη η διαφημηση πρεπει να μας στειλεις και πληροφοριες που θα την βρουμε κι εμεις οι αδαεις...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Η οποια μαλλον δεν εχει μεγαλυτερη ποικιλια στο μενου, αλλα το απλο προγραμματακι ειναι αρκετα value for money...... κατα τα αλλα βεβαια το οτι δουλευει μονη της ειναι και καλο, δεν υπαρχει συνωστισμος, ειναι διακριτικη, κλεινεις το ραντεβουδακι και πηγαινεις! ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Για να ειναι 100% πετυχημενη η διαφημηση πρεπει να μας στειλεις και πληροφοριες που θα την βρουμε κι εμεις οι αδαεις...

Εχει αναφερθει παλιοτερα η συγκεκριμενη, περιοχη Παπαφη αγγελια κινητο σε ....854 απ οτι θυμαμαι, συναδελφε agnius! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom