You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
Το ανοιξε η ευα απο καλιδοπουλου μην με ρωτησετε κατι παραπανω γιατι ειναι ολοι και ολες μελοι που χουν μαγαζια και με το τη λεμε καταλαβενουν και ποιος ειναι.εχει καλα κοματια παντος.Περιμένουμε με ανυπομονησία.
Μπας και ζωντανέψει κάτι στην πόλη μας
Εχει και αγγελεια μου ειπε.Το ανοιξε η ευα απο καλιδοπουλου μην με ρωτησετε κατι παραπανω γιατι ειναι ολοι και ολες μελοι που χουν μαγαζια και με το τη λεμε καταλαβενουν και ποιος ειναι.εχει καλα κοματια παντος.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 755
- Πόντοι
- 4.535
Το ανοιξε η ευα απο καλιδοπουλου μην με ρωτησετε κατι παραπανω γιατι ειναι ολοι και ολες μελοι που χουν μαγαζια και με το τη λεμε καταλαβενουν και ποιος ειναι.εχει καλα κοματια παντος.
Μάλιστα... αν θέλεις και μπορείς με ρίχνεις ένα ΠΜ...
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτη η μαρια ειναι ζγουρομαλλα??Φιλε μου καλησπερα...Κι εγω αυτην ψαχνω και γενικα βυζαρου αλλα εδω (αν και εχω δωσει πληροφοριες οσοι μου ζητησαν με pm,KΑΝΕΙΣ δεν δινει τιποτα.Οσους ρωτησα γι αυτην την Μαρια τη βυζαρου,ολοι λενε ότι prive το μαγαζι κτλ..Οι μαλακες οι κρυψινοι
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι απροσμενη εξελιξη,,,εκανε την πρακτικη της η κοπελα στην καλιδοπουλου και τωρα παει διπλα να το παιξει και αφεντικο,,και τα κοροιδα απο πισω,,,α ρε παλιες καλες εποχες που δεν ηξερες τι σε περιμενει στο δωματιο και τωρα το προπληρωνεις κιολας......
Και στην Καλιδοπουλου το αφεντικο εκανε αδελφετι απροσμενη εξελιξη,,,εκανε την πρακτικη της η κοπελα στην καλιδοπουλου και τωρα παει διπλα να το παιξει και αφεντικο,,και τα κοροιδα απο πισω,,,α ρε παλιες καλες εποχες που δεν ηξερες τι σε περιμενει στο δωματιο και τωρα το προπληρωνεις κιολας......
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μαρίνα από Βαρδάρη Καλλιδοπούλου εθεάθη πουθενα?
Η Ελληνίδα απέχει προς το παρον λογω ασθενειας. Για την αλλη δεν ξερωΜαρίνα από Βαρδάρη Καλλιδοπούλου εθεάθη πουθενα?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μάλλον για τη Ρωσίδα με το καρεδάκι κατσαρομάλλα συνήθως που το πάιζει ελληνίδα μιλάω, με τα μικρά βυζιά τη λεπτή, πότε ξανθιά,κοκκινομάλλα πότε καστανή, αποτυχυμένες βαφές, ηλικία 23-24 από ότι λέειΗ Ελληνίδα απέχει προς το παρον λογω ασθενειας. Για την αλλη δεν ξερω
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Με την "κρυφή" ρώγα
Χάθηκε αυτη, δεν εχω ιδεα που πηγε. Και βάλε +10-11 στην ηλικία για να εισαι μεσαΜάλλον για τη Ρωσίδα με το καρεδάκι κατσαρομάλλα συνήθως που το πάιζει ελληνίδα μιλάω, με τα μικρά βυζιά τη λεπτή, πότε ξανθιά,κοκκινομάλλα πότε καστανή, αποτυχυμένες βαφές, ηλικία 23-24 από ότι λέει
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτο δεν ειναι και νεο...Και στην Καλιδοπουλου το αφεντικο εκανε αδελφε
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
αυτο δεν ειναι και νεο...
αυτο δεν ειναι και νεο...
Ναι συμφωνώ πάνω από 30 είναιΧάθηκε αυτη, δεν εχω ιδεα που πηγε. Και βάλε +10-11 στην ηλικία για να εισαι μεσα
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Βαρδάρη πριν μια βδομάδα περίπου, Αλεξία μέτρια σε όλα της και ακόμα πιο κάτω. όχι το ένα όχι το άλλο,Για να βγάλει ρούχα ζήτησε 30 έξτρα, βρε ουστ μπαζόλα. Το μαγαζί θέλει ΟΛΙΚΗ ανανέωση
Η αλεξία η κοντούλα? Ζητησε 30εξτρα? Μπουαχαχαχαχαχα. Μηπως δεν σε ήξεραν αδελφε? Αυτη ξεμουνιάζεται από την πρώτη της μέραΒαρδάρη πριν μια βδομάδα περίπου, Αλεξία μέτρια σε όλα της και ακόμα πιο κάτω. όχι το ένα όχι το άλλο,Για να βγάλει ρούχα ζήτησε 30 έξτρα, βρε ουστ μπαζόλα. Το μαγαζί θέλει ΟΛΙΚΗ ανανέωση
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 413
- Πόντοι
- 36
Η αλεξία η κοντούλα? Ζητησε 30εξτρα? Μπουαχαχαχαχαχα. Μηπως δεν σε ήξεραν αδελφε? Αυτη ξεμουνιάζεται από την πρώτη της μέρα
Πόσα ξέρεις......
Όσα χρειάζεται. Χαρά μου να μοιράζομαι τις γνώσεις μουΠόσα ξέρεις......
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν καταλάβατε, απλά είχε ξεντυθεί και όταν μου είπε για covered της είπα άστο καλύτερα, μα τώρα ξεντύθηκα μου είπε. Ε ξαναντύσου βρε μπάζο. Καταλάβατε τώρα. Βαρδάρη πηγαίνω 2,5 χρόνια συνάδελφεΗ αλεξία η κοντούλα? Ζητησε 30εξτρα? Μπουαχαχαχαχαχα. Μηπως δεν σε ήξεραν αδελφε? Αυτη ξεμουνιάζεται από την πρώτη της μέρα