Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Περιμένουμε με ανυπομονησία.

Μπας και ζωντανέψει κάτι στην πόλη μας

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Περιμένουμε με ανυπομονησία.

Μπας και ζωντανέψει κάτι στην πόλη μας
Το ανοιξε η ευα απο καλιδοπουλου μην με ρωτησετε κατι παραπανω γιατι ειναι ολοι και ολες μελοι που χουν μαγαζια και με το τη λεμε καταλαβενουν και ποιος ειναι.εχει καλα κοματια παντος.

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ανοιξε η ευα απο καλιδοπουλου μην με ρωτησετε κατι παραπανω γιατι ειναι ολοι και ολες μελοι που χουν μαγαζια και με το τη λεμε καταλαβενουν και ποιος ειναι.εχει καλα κοματια παντος.
Εχει και αγγελεια μου ειπε.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535

Μάλιστα... αν θέλεις και μπορείς με ρίχνεις ένα ΠΜ...

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου καλησπερα...Κι εγω αυτην ψαχνω και γενικα βυζαρου αλλα εδω (αν και εχω δωσει πληροφοριες οσοι μου ζητησαν με pm,KΑΝΕΙΣ δεν δινει τιποτα.Οσους ρωτησα γι αυτην την Μαρια τη βυζαρου,ολοι λενε ότι prive το μαγαζι κτλ..Οι μαλακες οι κρυψινοι
αυτη η μαρια ειναι ζγουρομαλλα??

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι απροσμενη εξελιξη,,,εκανε την πρακτικη της  :pipa2: :knockinb:η κοπελα στην καλιδοπουλου και τωρα παει διπλα να το παιξει και αφεντικο,,και τα κοροιδα απο πισω,,,α ρε παλιες καλες εποχες που δεν ηξερες τι σε περιμενει στο δωματιο και τωρα το προπληρωνεις κιολας......

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι απροσμενη εξελιξη,,,εκανε την πρακτικη της  :pipa2: :knockinb:η κοπελα στην καλιδοπουλου και τωρα παει διπλα να το παιξει και αφεντικο,,και τα κοροιδα απο πισω,,,α ρε παλιες καλες εποχες που δεν ηξερες τι σε περιμενει στο δωματιο και τωρα το προπληρωνεις κιολας......
Και στην Καλιδοπουλου το αφεντικο εκανε αδελφε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μαρίνα από Βαρδάρη Καλλιδοπούλου εθεάθη πουθενα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η Ελληνίδα απέχει προς το παρον λογω ασθενειας. Για την αλλη δεν ξερω
Μάλλον για τη Ρωσίδα με το καρεδάκι κατσαρομάλλα συνήθως που το πάιζει ελληνίδα μιλάω, με τα μικρά βυζιά τη λεπτή, πότε ξανθιά,κοκκινομάλλα πότε καστανή, αποτυχυμένες βαφές, ηλικία 23-24 από ότι λέει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Με την "κρυφή" ρώγα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μάλλον για τη Ρωσίδα με το καρεδάκι κατσαρομάλλα συνήθως που το πάιζει ελληνίδα μιλάω, με τα μικρά βυζιά τη λεπτή, πότε ξανθιά,κοκκινομάλλα πότε καστανή, αποτυχυμένες βαφές, ηλικία 23-24 από ότι λέει
Χάθηκε αυτη, δεν εχω ιδεα που πηγε. Και βάλε +10-11 στην ηλικία για να εισαι μεσα :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αυτο δεν ειναι και νεο...
αυτο δεν ειναι και νεο...
Χάθηκε αυτη, δεν εχω ιδεα που πηγε. Και βάλε +10-11 στην ηλικία για να εισαι μεσα :2funny:
Ναι συμφωνώ πάνω από 30 είναι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βαρδάρη πριν μια βδομάδα περίπου, Αλεξία μέτρια σε όλα της και ακόμα πιο κάτω. όχι το ένα όχι το άλλο,Για να βγάλει ρούχα ζήτησε 30 έξτρα, βρε ουστ μπαζόλα. Το μαγαζί θέλει ΟΛΙΚΗ ανανέωση

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βαρδάρη πριν μια βδομάδα περίπου, Αλεξία μέτρια σε όλα της και ακόμα πιο κάτω. όχι το ένα όχι το άλλο,Για να βγάλει ρούχα ζήτησε 30 έξτρα, βρε ουστ μπαζόλα. Το μαγαζί θέλει ΟΛΙΚΗ ανανέωση
Η αλεξία η κοντούλα? Ζητησε 30εξτρα? Μπουαχαχαχαχαχα. Μηπως δεν σε ήξεραν αδελφε? Αυτη ξεμουνιάζεται από την πρώτη της μέρα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η αλεξία η κοντούλα? Ζητησε 30εξτρα? Μπουαχαχαχαχαχα. Μηπως δεν σε ήξεραν αδελφε? Αυτη ξεμουνιάζεται από την πρώτη της μέρα
Δεν καταλάβατε, απλά είχε ξεντυθεί και όταν μου είπε για covered της είπα άστο καλύτερα, μα τώρα ξεντύθηκα μου είπε. Ε ξαναντύσου βρε μπάζο. Καταλάβατε τώρα. Βαρδάρη πηγαίνω 2,5 χρόνια συνάδελφε

geothe

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά το Μαγαζι της Μοναστηρίου (Βασιίλης) εχει κλείσει οριστικά? Ξερει κανείς ?

Αν  ναι κρίμα γιατι η Μαρία ήταν πολύ σουπερ......

Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου στείλει με π.μ. το τηλ από Μ. Αλεξανδρου ? Εκεί θέλει συστάσεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom