Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Πολυ καλεs απαντησειs δινει η κοπελiα-Νιcole ......προσεγμενεs xωριs yπαινιγμουs και μαλακιεs .....αν θελεται σταματηστε να την προκαλειτε .Νομιζω αξια διακατεχει μεροs sτο νημα
Όλα καλά.... Αλλά καλά θα κάνει να ανοίξει ένα δικό της θέμα....

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.081
Πόντοι
736
Καλησπερα.μπορει να ειμαι καινουργιος στο φορουμ αλλα σας διαβαζω καιρο.. λιγο σεβασμο δε βλαπτει ρε παιδια.. δεν ειναι η μονη που την κανατε προσωπικη επιθεση για βλακεια..δε σας τραβανε με το ζορι να πατε στα εν λογω μαγαζια.. πας.. αν δε μεινεις ευχαριστημενος απο τη παροχη υπηρεσιων πας σε καποιο αλλο.. τη κανετε επιθεση για τα 20 ατομα που ανεφερε.. και στη τελικη ρε φιλε δικιο εχει θα σας ρωτησει τι θα κανει και τι οχι με το τετοιο της?? χαλαρωστε λιγο.. δε χρειαζονται ειρωνιες για να εκφερετε τη γνωμη σας να γινεστε κυνικοι και αξεστοι. Ναι θα μου πεις πληρωνω μπλα μπλα μπλα. ναι οκ στη γκομενα σας και στη γυναικα σας τοτε και σου μενει και το 50αρικο. αυτα. φιλικα peace.
Ως νέο μέλος αν θέλεις άκου μερικα tips:
1.Διαβαζουμε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι έχει γραφτεί και μετά απαντάμε
2.Οταν σε κοροϊδεύουν ασυστολα ΝΑΙ πρέπει να είσαι κυνικός
3. Με 10 μηνυματα στο φόρουμ είναι τουλάχιστον προκλητικό να κρίνεις άτομα που έχουν επενδύσει πολύ χρόνο στο φόρουμ.
4. ""Αδιόριστοι δικηγόροι"" πίστεψε με μόνο κακό κάνουν στην τσέπη μας.
5. (Κυριότερο) Πρώτα γράφουμε ΜΙΑ κριτική να συνεισφέρουμε έστω στο ελάχιστο και μετά απαντάμε με θυμοσοφιες.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736
Το θρεντ αυτό είναι που αποτυπώνει ανάγλυφα την εικόνα της πόλης μας… Διθυραμβικές κριτικές για μία μαλακία 50 – 60 €. Ανύπαρκτες υπηρεσίες μασάζ Αλλά στους περισσότερους αρκεί να τους τον παίξουν…
Το αστείο είναι ότι αντί να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες εσχάτως είχαμε αύξηση από 50 σε 60 € σε συγκεκριμένο κατάστημα ακόμα και στην μαλακία! Υπάρχουν τρεισήμισι Καταστήματα με φουλ υπηρεσίες, μία που κάνει αρπαχτή από Αθήνα και μας αγαπάει όσο γεμίζουν οι τσέπες της και το κλασσικό φαινόμενο κοπέλες να φεύγουν από μαγαζιά που δουλεύουν να ανοίγουν δικά τους και να καβαλάνε το καλάμι. Επειδή όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου μπορούμε και μόνοι Μας να τον παίξουμε θα ήταν καλό να κάνουμε μία αποχή από όλα τα μαγαζιά για ένα μήνα. Ίσως να ήταν ένα καμπανάκι προς τους επιχειρηματίες του χώρου να μη μας θεωρούν μαλάκες αν και μεταξύ μας καποιος που πληρώνει για μία μαλακία 50 και 60 € Επάξια κερδίζει αυτό το χαρακτηρισμό

Leagues

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι, ψάχνω κάποιο μέρος στην Θεσσαλονίκη για μασάζ και τελείωμα με το χέρι, τίποτα παραπάνω. Δεν έχω προηγούμενες εμπειρίες σε τίποτα σχετικό. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι ασφαλές και αξιόπιστο;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736
Σταματήστε τη γκρίνια και συνεισφέρετε με τις εμπειρίες σας και τις κριτικές σας.
Μόνο έτσι θα βελτιωθούν οι υπηρεσίες και θα πέσουν οι τιμές.
Αυτό που ονομάζεις γκρίνια είναι δυσάρεστη εμπειρία και κακή κριτική

Stef68

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
289
Πόντοι
20
Το θρεντ αυτό είναι που αποτυπώνει ανάγλυφα την εικόνα της πόλης μας… Διθυραμβικές κριτικές για μία μαλακία 50 – 60 €. Ανύπαρκτες υπηρεσίες μασάζ Αλλά στους περισσότερους αρκεί να τους τον παίξουν…
Το αστείο είναι ότι αντί να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες εσχάτως είχαμε αύξηση από 50 σε 60 € σε συγκεκριμένο κατάστημα ακόμα και στην μαλακία! Υπάρχουν τρεισήμισι Καταστήματα με φουλ υπηρεσίες, μία που κάνει αρπαχτή από Αθήνα και μας αγαπάει όσο γεμίζουν οι τσέπες της και το κλασσικό φαινόμενο κοπέλες να φεύγουν από μαγαζιά που δουλεύουν να ανοίγουν δικά τους και να καβαλάνε το καλάμι. Επειδή όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου μπορούμε και μόνοι Μας να τον παίξουμε θα ήταν καλό να κάνουμε μία αποχή από όλα τα μαγαζιά για ένα μήνα. Ίσως να ήταν ένα καμπανάκι προς τους επιχειρηματίες του χώρου να μη μας θεωρούν μαλάκες αν και μεταξύ μας καποιος που πληρώνει για μία μαλακία 50 και 60 € Επάξια κερδίζει αυτό το χαρακτηρισμό
Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε ακόμα έναν τομέα της οικονομίας με ερασιτεχνισμό χωρίς να αντιλαμβανόμαστε τις δυνατότητες που έχει. Εκτός του ότι αυτά τα ιδρύματα θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν το ντόπιο πληθυσμό θα ήταν πόλος έλξης και για πολλούς άλλους ακόμη από τους γύρω νόμους οι οποίοι θα συνεισέφεραν οικονομικά στην πόλη.
Η αγορά κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα αλλάξει. Ήδη βλέπουμε τα πρώτα δείγματα επαγγελματιών που έρχονται από την Αθήνα.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.655
Πόντοι
2.720
Αδελφέ συναγωνιστή εσύ που τσακίστηκες στις σκάλες του ιδρύματος στην προσπαθεια σου να μην σε αναγνωρίσω να ξέρεις ότι……..
Πρώτον δε σε ξέρω. Σε είδα μια χαρά αλλα δε μου λέει απολύτως τίποτα η φυσιογνωμία σου.
Δεύτερον και ο γκόμενος της μάνας μου να ήσουν δε θα μίλαγα. (Omerta)*
*υπο τη προϋπόθεση βέβαια ότι θα μου έσκαγες ένα 500άρικο
Τρίτον περαστικά και γρήγορα. Εύχομαι να μην έσπασες κάτι.
Και τέλος να είσαι καλά… γαμήθηκα στο γέλιο αδελφέ.

Αν είσαι μέλος να πιούμε ένα φραπέ!

Clouzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
10
Like
1.922
Πόντοι
491
Επίσκεψη στο Dames και συνεύρεση με την Σοφία.Οτι και να πω είναι λίγο.Αμα υπάρχει και η χημεία.Καθε φορά που βρισκόμαστε η φαντασία μας οργιάζει.
Το ρόστερ έχει αλλάξει λίγο αλλά όχι προς το καλύτερο.Ιδιως έχει μια που είναι πετσί και κόκαλο και αβυζι φυσικά.

Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές μασαζολαγνοι.
Πέρασμα από κρυστάλ συνέδρια με ίριδα.παραλίγο κάκωση δεξιάς ωμοπλάτης.ας πει κάποιος στην κοπέλα ότι το μασάζ δεν είναι βάζω όλη μου την δύναμη όπου να ναι και νομίζοντας κιόλας ότι ξέρω τι κάνω..έχω μια φίλη που έχει μια ξαδέλφη που έχει τελειώσει φυσιοθεραπεία..στο δεύτερο μέρος ψεύτικα βογκητά καυλας με διάθεση τελείωνε να φεύγουμε.
Πέρασμα προχθές από elegance με την φίλη μας την Νικόλ..μασάζ χάδι του ενός τέταρτου γύρισμα από την άλλη πίπα άκαποτη και μόνο βυζια έξω.Να μην ξεχάσω να πω ότι στο σαλονάκι είμασταν 3 μαντράχαλοι λες και περιμέναμε στον οδοντίατρο..

ΥΓ. Η αφεντικίνα παιδιά πρέπει να αρχίσει τις πίπες είναι πολύ δυνατό..

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Λοιποοον.. όπως προείπα εξελίσσεται η πορνοκατασταση.. άρχισαν τις πίπες και στο Ακουα- Γκόλντεν με 80€ .. elegance 70€.. και θα πάει λέγοντας παλουκαρια αν δώσετε το μήνυμα με αποχή και δήλωση της εδώ μέσα! Αποχή από κρυσταλ-Βάνα-Λουξουρι-μασατζιο για ένα διάστημα ώστε να αρχίσουν και τα κοριτσια εκει τις πίπες και να έχουμε ποικιλία! Φυσικά όσες θέλουν, να φύγουν(που δε βλέπω καμία να φεύγει γιατί.. έτσι μάθανε από παιδιά οι πιο πολλές) και να συνεχίσουν με τσιμπουκια ακαποτα ώστε να φτάσουν και στα φουλ ως έξτρα!
Υ.Γ. Η κοριτσάρα που χεις το κρυσταλ .. βάλε στο μενού τσιμπουκακια ακαποτα από οποία θέλει σαν extra.. έτσι κι αλλιώς κατά καιρούς έρχονται τσούπρες που ρουφάνε, κρατατες μην τις διώχνεις γιατί θα ανεβάσουν και τις υπηρεσίες τους και οι υπόλοιπες ή θα φύγουν. Εσυ πάλι θα κονομας

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
735
Πόντοι
96
αποχη μεχρι να γινει φουλ οπως στην αθηνα

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.081
Πόντοι
736
Πέρασμα από κρυστάλ συνέδρια με ίριδα.παραλίγο κάκωση δεξιάς ωμοπλάτης.ας πει κάποιος στην κοπέλα ότι το μασάζ δεν είναι βάζω όλη μου την δύναμη όπου να ναι και νομίζοντας κιόλας ότι ξέρω τι κάνω..έχω μια φίλη που έχει μια ξαδέλφη που έχει τελειώσει φυσιοθεραπεία..στο δεύτερο μέρος ψεύτικα βογκητά καυλας με διάθεση τελείωνε να φεύγουμε.
Πέρασμα προχθές από elegance με την φίλη μας την Νικόλ..μασάζ χάδι του ενός τέταρτου γύρισμα από την άλλη πίπα άκαποτη και μόνο βυζια έξω.Να μην ξεχάσω να πω ότι στο σαλονάκι είμασταν 3 μαντράχαλοι λες και περιμέναμε στον οδοντίατρο..

Τυχεροιιιιιιι..... είστε μεσα στην εικοσάδα της μέρας!!!!
Αφου το ανέχεστε να περιμένετε να δώσετε λεφτά να σας τραβήξουν μαλακία, αυτή η πόλη δεν σώζεται με τίποτα.
Απο που να πιάσεις, απο δήμαρχο, απο μητροπολίτη, μεχρι και στις πουτάνες ειδική κατηγορία είμαστε, για να καταλήξουμε στους αυτόκλητους δικηγόρους υπερασπιστές τους (εκτιμω απο άγνοια) με αποτέλεσμα να παίρνουν θάρρος και τις τιμές να ανεβάζουν χωρις αντίστοιχη των υπηρεσιών και να μας την λένε κιόλας!!!

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Καλά να πάθουμε... Εδώ τα σκαμε στην ΤΌΚΙΟ... ΣΤΗΝ ΤΌΚΙΟ ΡΕ ΜΛΚ... ΜΕ 150€ στην Αθήνα ρε μλκς...οχι απλά γαμιόταν... Έδινε κωλους μουνια... Ακαποτα... Με καποτες... Φετίχ... Ουρολαγνειες... Ότι θέλετε... Και εδώ την παρακαλάμε με 20 ευρώ να της πιάσουμε το μουνακι... Πάτε και αφήνετε 50ρικα στην Ίριδα... Σε ποια; στην ΣΤΗΝ ΊΡΙΔΑ ρε μλκς...μια γκόμενά με κόμπλεξ αυτοπροβολης και σύνδρομο επιβεβαίωσης.......ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΟΥΜΕ

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.081
Πόντοι
736
Καλά να πάθουμε... Εδώ τα σκαμε στην ΤΌΚΙΟ... ΣΤΗΝ ΤΌΚΙΟ ΡΕ ΜΛΚ... ΜΕ 150€ στην Αθήνα ρε μλκς...οχι απλά γαμιόταν... Έδινε κωλους μουνια... Ακαποτα... Με καποτες... Φετίχ... Ουρολαγνειες... Ότι θέλετε... Και εδώ την παρακαλάμε με 20 ευρώ να της πιάσουμε το μουνακι... Πάτε και αφήνετε 50ρικα στην Ίριδα... Σε ποια; στην ΣΤΗΝ ΊΡΙΔΑ ρε μλκς...μια γκόμενά με κόμπλεξ αυτοπροβολης και σύνδρομο επιβεβαίωσης.......ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΟΥΜΕ
Αγαπητέ να σε διορθώσω ελάχιστα, με 120 βαρέθηκα να βουλωνω οτι κοιλότητα είχε και δεν είχε!

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736
Αδελφέ συναγωνιστή εσύ που τσακίστηκες στις σκάλες του ιδρύματος στην προσπαθεια σου να μην σε αναγνωρίσω να ξέρεις ότι……..
Πρώτον δε σε ξέρω. Σε είδα μια χαρά αλλα δε μου λέει απολύτως τίποτα η φυσιογνωμία σου.
Δεύτερον και ο γκόμενος της μάνας μου να ήσουν δε θα μίλαγα. (Omerta)*
*υπο τη προϋπόθεση βέβαια ότι θα μου έσκαγες ένα 500άρικο
Τρίτον περαστικά και γρήγορα. Εύχομαι να μην έσπασες κάτι.
Και τέλος να είσαι καλά… γαμήθηκα στο γέλιο αδελφέ.

Αν είσαι μέλος να πιούμε ένα φραπέ!
Για να μη σε παρεξηγήσουμε καλύτερα να γράψεις αν είσαι μέλος να πιούμε έναν καφέ!!! Γιατί αν του κάνεις σε πρόταση για φραπέ η φαντασία μας θα οργιάσει:cheesy::cheesy::cheesy:

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736

Τι να αρχίσει τις πίπες ρε φίλε;;; Η Τζούλι έχει πιπωσει τη μισή Θεσσαλονίκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom