Αγαπητή μου Νικόλ, ας κάνω και εγώ το σχόλιό μου για να ενισχύσω αυτά που είπαν οι άλλοι συναγωνιστές.
Είσαι ευγενέστατη, έξυπνη, διαχειρίζεσαι πάρα πολύ ωραία τις απαντήσεις, εν ολίγοις έχεις υψηλή κοινωνική νοημοσύνη, κάτι που απαιτείται για να πετύχει κάποιος σε οποιοδήποτε ελεύθερο επάγγελμα. Μπράβο σου γι’ αυτό, ελπίζω η δουλειά που κάνεις να είναι απολύτως η επιλογή σου και να περνάς καλά με αυτό γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσες να πετύχεις και σε πολλά άλλα.
Τα σχόλια μου λοιπόν. Προφανώς εδώ μέσα έχεις μπει για marketing. Ίσως ακούγεται κάπως σκληρή η λέξη έτσι όπως το λέω και αντίθετα με αυτό που είπες εσύ, αλλά για ποιο άλλο λόγο μπορεί κάποια κοπέλα να μπει εδώ μέσα, σε ένα χώρο που είναι 98 τοις 100 άντρες και μάλιστα πουτανιάρηδες, για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους σχετικά με την σεξουαλική τους διασκέδαση. Η ενημέρωση για τον εαυτό σου ή για το χώρο που εργάζεσαι είναι προφανώς για να βελτιωθεί η εικόνα μας για αυτόν και να έρθουμε να σας προτιμήσουμε. Γιατί άλλο;;; Εκτός κι αν σε καυλώνει αυτό που γίνεται εδώ, κάτι που δεν το δείχνεις με τις απαντήσεις σου και δεν πιστεύω ότι συμβαίνει αν και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.
Επίσης, προφανώς και έπρεπε να περιμένεις αυτό που θα συμβεί μπαίνοντας σε τέτοιες συζητήσεις. Είσαι σε χώρο ανώνυμο, λέω και πάλι, με 98 τοις 100 άντρες και μάλιστα πουτανιάρηδες. Τι περίμενες να γίνει όταν είπες ότι δεν θέλεις να πιάνουν το μουνί σου ή ότι κάνεις 20 στοματικά την ημέρα; Όταν έχεις διαβάσει σε όλες τις παραπάνω σελίδες για όλα αυτά τα ιδρύματα και όλες αυτές τις κοπέλες που βγάζουν ή δεν βγάζουν το εσώρουχο και που ζητάν ή δεν ζητάν έξτρα για αυτό. Θεωρώ όμως ότι για το σκοπό που μπήκες εδώ, το παραπάνω δεν είναι πρόβλημα γιατί δημιουργήθηκε τόσο πολύ συζήτηση για εσένα και το χώρο σου που οπωσδήποτε κάποιοι από εδώ που δεν θα ερχόντουσαν, θα έρθουν. Απλά ξέφυγε και αν συνεχίσεις να απαντάς θα ξεφύγει κι άλλο.
Καταλήγω για να μην κουράζω, αυτό το νήμα είναι για ενημερώσεις για μασατζίδικα στην Θεσσαλονίκη και όχι νήμα φιλοσοφίας ή συζήτησης για το τι και πως. Το καλύτερο θα ήταν ίσως να ανοίξεις ένα δικό σου προσωπικό νήμα έτσι ώστε όποιος θέλει και αν θέλεις κι εσύ, να μπαίνει και να επικοινωνεί μαζί σου δημόσια και εκεί να αναφέρεις το τι κάνεις και τι όχι, τις προτιμήσεις σου και να το περνάς σε πριβέ για τα πιο ιδιαίτερα.
Σε χαιρετώ λοιπόν από εδώ και πιθανόν να έρθω κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά, μου αρέσει το μυαλό σου και οι τρόποι σου και δεν τα βρίσκεις πολύ συχνά στο δικό σου χώρο.
Φιλικά πάντα, θα πρότεινα να προσέχεις λίγο την δημόσια έκθεση σου.