Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.199
Πόντοι
201
92 άτομα παρακολουθούν την συζήτηση ...
Για μπείτε να μας πείτε την γνώμη σας μην μιλαμε μονο οι ίδιοι
και τι να πουμε ρε συ καρδιναλιε....για την Νικολ ποση ωρα κανει και τι κανει...το γεγονος οτι συζητανε με την Νικολ και δινουν αξια σε ποσο κανει και τι κανει με ξεπερναει προσωπικα λογικα λογω ηλικιας(48)
Εξαλλου μπορει να παει στο νημα τις και να το λυσει εκει με ολους οσους εχουν διαφωνιες.....αντε καλο μηνα

Τελευταία τροποποίηση:

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Φιλε μου ο καθενας οπου θελει δινει κι οτι θελει κανει τα λεφτα του..ελευθερη αγορα ειναι..εγω ναι φυσικα θα ξαναπαω..1ον με ενημερωσαν πριν μπω τι θα κανω..2ον δεν μου ζητησαν μπουρμπουαρ για να βγαλει αυτο και για να βγαλει το αλλο ..3ον περα απ το ερωτικο προγραμμα εκανα jaccuzi και μασαζ που κοστιζει σε αναλογο μαγαζι Αθήνας τουλαχειστον 50ευρω
Τωρα αν μου φαινοταν πολλα απλα δε θα πηγαινα..δεν θα κλαφτω αν δεν εχω λεφτα ν αγορασω ferrari..
Όπως τα λες είναι, συμφωνώ.
Απλά εγώ μιλάω για κάτι ¨μεγαλύτερο".
Δηλαδή προσπάθεια να παραμείνουν σταθερές οι τιμές και να μην ξεκινήσουν να ανεβαίνουν παλι.

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
10.992
Καλημερα σε ολα τα μελη .. ευχαριστω γ την κριτικη κ εν μερη γ το κραξιμο. Αλλωστε η αρνητικη κριτικη ειναι γ μενα χρησιμη στο να βελτιωσω της υπηρεσιες μου δεν εγινα μελος γ να ακουω κοπλιμεντα ουτε το παιζω χρυσο μουνι , καμια σχεση , αλλα γ να αφουγκραζομαι τα προβληματα κ το σκεπτικο ολων κ να βελτιωνομαι. Κ εγω και το μαγαζι οπου παρεχω τις υπηρεσιες μου.Οταν εχω πολυ δλεια γινομαι βιαστικη κ αγχωτικη ΙΣΧΥΕΙ κατι που εχω σκοπο ν το βελτιωσω απο εδω κ στο εξης . Συμβαινει γτι δεν θελω να ακυρωσω ραντεβου κ να αφησω καποιον πελατη παραπονεμενο αλλα εχετε δικιο.. η ποιοτητα πανω απ ολα σε σχεση μ την ποσοτητα. Σαν κοπελα που επιασα πρωτη φορα δλεια στο χωρο του μασαζ τωρα ζητω συγνωμη αν σας απογοητευσα σε καποια σημεια, οσο αλληλεπιδρουμε εδω μεσα ομως κανενα σχολιο δεν αγνοω ακουω κ διαβαζω καθε παραπονο και εχω ολη την καλη διαθεση ν το βελτιωσω .Σας ευχαριστω ολους λοιπον κ συνεχιζουμε δυνατα.

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.264
Πόντοι
361
Αν κατάλαβα καλά δουλεύουν καποιες κοπέλες που κάνουν μασάζ και μια που πάει από δωμάτιο σε δωμάτιο κ κάνει τα τσιμπουκια;;

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
10.992
Αν κατάλαβα καλά δουλεύουν καποιες κοπέλες που κάνουν μασάζ και μια που πάει από δωμάτιο σε δωμάτιο κ κάνει τα τσιμπουκια;;
Αν αναφερεσαι σε εμενα εχουμε σαν επιλογη προγραμματος να μπει η επαγγελματιας μας ν κανει το μασαζ κ μετα ν μπει η κοπελα της επιλογης του ν κανει το δευτερο προγραμμα που αφορα το αισθησιακο κομματι. Αυτο μονο κ μονο γτι θελαμε ν μεινετε ικανοποιημενοι κ στο μασαζ καθως οι κοπελες του αισθησιακου μασαζ δεν εχουν την γνωση ν κανουν επαγγελματικο μασαζ , οποτε στο ιδιο κοστος παρεχουμε κ το επαγγελματικο μασαζ και το αισθησιακο προγραμμα. Αυτο ειναι σαν επιλογη φυσικα και εαν θελετε προγραμμα ολοκληρο μ την κοπελα που κανει αισθησιακο μασαζ θα γινει απλα το μασαζ θ ειναι πιο ερασιτεχνικο.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Σε επικοινωνία που είχα με το vana spa με ενημερώσαν ότι η Ευριδίκη σταματήσε..... ξέρουμε αν έχει κανεί πουθενά μεταγραφή

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Πολυ καλεs απαντησειs δινει η κοπελiα-Νιcole ......προσεγμενεs xωριs yπαινιγμουs και μαλακιεs .....αν θελεται σταματηστε να την προκαλειτε .Νομιζω αξια διακατεχει μεροs sτο νημα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Πολυ καλεs απαντησειs δινει η κοπελiα-Νιcole ......προσεγμενεs xωριs yπαινιγμουs και μαλακιεs .....αν θελεται σταματηστε να την προκαλειτε .Νομιζω αξια διακατεχει μεροs sτο νημα
Αναγνωρίζουμε κ το καλό κ το κακό από μονοί μας δε χρειαζόμαστε υποδείξεις από κανένα
Εχει στόμα κ μιλάει η κοπέλα γιαυτό άλλωστε μπήκε εδώ για να μας λύνει τις οποίεσδηποτε απορίες κ το κάνει πολύ καλά απ ότι φαίνεται

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.664
Πόντοι
201
Σε επικοινωνία που είχα με το vana spa με ενημερώσαν ότι η Ευριδίκη σταματήσε..... ξέρουμε αν έχει κανεί πουθενά μεταγραφή
Αν σταμάτησε κι αυτη παει. Ολα τα θερια μειναν.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Φιλαράκι μ ψάχνει απεγνωσμένα φενια/Φαίδρα οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή σε πμ:sunglasses:

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.251
Πόντοι
7.195
Καλό μήνα :*
σε δύο εβδομάδες κοντά σας 15-25 Μαΐου.
αυτή τη φορά θα δοκιμάσω την περιοχή Τούμπα!
Εκεί Έχω κλείσει ενα τέλειο Airbnb.
Γεια σου, Βίκυ! Θα έρθεις Τούμπα μεριά; Θα σε κάνουμε και ΠΑΟΚΙ:D::D::D: ...Πάρα πολύ κοντά στη περιοχή που μένω, θα τα πούμε από κοντά...:grin::grin::grin:

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
526
Πόντοι
81
Καλημερα. Ισχυει η καθε κοπελα δουλευει οπως αυτη θελει το προγραμμα της. Εγω προσωπικα δεν βγαζω εσωρουχο καθαρα για λογους υγιεινής, δεν θα ηθελα να με αγγιζουν εκει κατω 20 διαφορετικοι πελατες καθε μερα γ ολα τα λεφτα θεωρω δεν αξιζει να ρισκαρω την υγεια μου. Κατι που το ξεκαθαριζω απο την αρχη πριν προχωρησουμε στο προγραμμα για να εχετε δικαιωμα να διαλεξετε αλλη κοπελα εαν θελετε κατι διαφορετικο. Οσο αναφορα την πληρωμη το εξηγησα εχθες, η πολιτικη ειναι πληρωμη προκαταβολικα εκτος κ εαν σας γνωριζουμε κ εχετε ξαναερθει.
Με έπεισες να μην πατήσω στο εν λόγω μαγαζί

Εγγρ.
24 Αυγ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα
Πέρασμα με κατερινα Αρετσού την προηγούμενη εβδομάδα .
Στα αρνητικά που έχετε γράψει κατά καιρούς δεν διαφωνώ αλλά μου αρέσουν πολύ τα βυζια της και γενικότερα μου αρέσουν οι μεγάλες όποτε τη βρίσκω μαζί της .
Μασαζάκι 30-40 λεπτά και μετά τελείωμα με ισπανικό κλασσικά

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Πέρασμα από golden και έκλεισα τηλεφωνικά ραντεβού με την Μαρίνα γτ διάβασα εδώ καλές κριτικές. Τίμιο θα έλεγα, προσπαθεί για το καλύτερο, το μασάζ εμένα δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Διάλεξα το τζακουζι μαζί της , που στην τελική δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο και τζάμπα έδωσα +20€. Προχωρήσαμε στο στοματικό που ήταν ικανοποιητική, δεν είχε μα και μου. Κατά την είσοδο μου συστήθηκε και μια Χριστίνα νομίζω, η οποία δεν μου πολύ άρεσε, θεωρώ πως η Μαρίνα είναι πιο κοντά στα δικά μου γούστα.
Έχει το ίδιο τηλέφωνο επικοινωνίας?

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Πέρασμα από golden και έκλεισα τηλεφωνικά ραντεβού με την Μαρίνα γτ διάβασα εδώ καλές κριτικές. Τίμιο θα έλεγα, προσπαθεί για το καλύτερο, το μασάζ εμένα δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Διάλεξα το τζακουζι μαζί της , που στην τελική δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο και τζάμπα έδωσα +20€. Προχωρήσαμε στο στοματικό που ήταν ικανοποιητική, δεν είχε μα και μου. Κατά την είσοδο μου συστήθηκε και μια Χριστίνα νομίζω, η οποία δεν μου πολύ άρεσε, θεωρώ πως η Μαρίνα είναι πιο κοντά στα δικά μου γούστα.
Έχει το ίδιο τηλέφωνο επικοινωνίας με το Aqua?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom