Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Καλό μήνα σε όλους.Γνωριζει κάνεις ποια είναι η συγκεκριμένη και αν αξίζει?

Συνημμένα

• IMG_20230501_141448.jpg
    IMG_20230501_141448.jpg
    260,3 KB · Εμφανίσεις: 123

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Καλό μήνα σε όλους.Γνωριζει κάνεις ποια είναι η συγκεκριμένη και αν αξίζει?
Καλό μήνα. Λογικά η Νεφέλη. Αλλά γενικά δεν ανεβάζουν πάντα κάποια από τις κοπέλες που δουλεύει εκείνη την μέρα. Είχα ρωτήσει μια φορά στο massagio και με είχαν απαντήσει αυτό που προανέφερα

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
Καλημερα. Ισχυει η καθε κοπελα δουλευει οπως αυτη θελει το προγραμμα της. Εγω προσωπικα δεν βγαζω εσωρουχο καθαρα για λογους υγιεινής, δεν θα ηθελα να με αγγιζουν εκει κατω 20 διαφορετικοι πελατες καθε μερα γ ολα τα λεφτα θεωρω δεν αξιζει να ρισκαρω την υγεια μου. Κατι που το ξεκαθαριζω απο την αρχη πριν προχωρησουμε στο προγραμμα για να εχετε δικαιωμα να διαλεξετε αλλη κοπελα εαν θελετε κατι διαφορετικο. Οσο αναφορα την πληρωμη το εξηγησα εχθες, η πολιτικη ειναι πληρωμη προκαταβολικα εκτος κ εαν σας γνωριζουμε κ εχετε ξαναερθει.
20 διαφορετικοί δεν μας βγαίνουν τα νούμερα γλύκα!!!

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Καταδρομικη στο Λουξουρι με Αντζελινα... Η κοπέλα έχει γινει ξεπετα... Ήμαρτον δηλαδή... Ήταν από καλύτερα μασαζοκοριτσα στο κρύσταλ με τα εξτραδακια της.... Και πλέον ούτε τα βασικά... Μασαζ χάδι σε στυλ βαριέμαι... Και 2ο μέρος χυσε να πάμε σπίτι μας... Από εμένα μαύρο...

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ.. αν ενας λογος που φοβομαστε να στελνουμε φωτογραφιες ειναι ακριβως αυτος.. κ μιλαω σαν μια αλλη κοπελα που δουλευει σε αλλο μαγαζι παρολαυτα θα μπορουσε να συμβει κ σε εμενα.. δεν την ξερω την κοπελα ουτε ξερω π δλευει ,σαν γυναικα μιλαω.μην το κανετε βρε παιδια εχουμε ολοι προσωπικη ζωη .. εχουμε οικογενειες καποιες παιδια ειναι κριμα.. ειλικρινα . Ας το παρουμε αναποδα θα σας αρεσε εσας ν δημοσιοποιουμε τα στοιχεια σας κ τα προφιλ σας εδω μεσα; Γτι ν γινεται αυτο; Μπορειτε να ανταλλάζετε μηνυματα μεταξυ σας κ ν μην εκθετετε ατομα μ φωτογραφιες δημοσια..σας μιλαω μ ολη την καλυτερη διαθεση μην το κανετε ειναι προσωπικα στοιχεια κ εαν θελουμε να εξελιχθει ο χωρος κ ν μπουν κ αλλα κοριτσια στο φορουμ κ ν εχουμε μια αμεση επικοινωνια τουλαχιστον να σεβομαστε τα τυπικα. Συγνωμη εαν σας κουρασα απλα ειναι ασχημο αυτο ν συμβαινει
Μπραβο Νιcole .....η καλυτερη αξιεπαινη παρεμβαση !!! μελουs (και αs εισαι και καινουριο μελοs) στο τελευταιο post του μελουs elgreco90 με την Φωτο τηs Χριστιναs που κατεριψε oλα τα περι κανονων του "Nηματοs- Bu". Συμφωνω μαζι σου απολυτα, πολυ αντικημενικα τοποθετηθηkεs και κατεθεσεs γραπτωs την αποψη σου για το δικαιωμα αξιων -(ηθικεs αξιεs-προσωπικη ζωη - οικογενεια) που διακατεχουν να εχουν ολλοι ανεξερετωs ιδιοτηταs δηλ αν ειναι μελοι -επισκεπτεs η επαγκελματιεs του ειδουs .Και χαρισματικα δικαια με αυτην την παρεμβαση σου τιμαs αξια και την συμετοχη σου στο Νημα

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Μπραβο Νιcole .....η καλυτερη αξιεπαινη παρεμβαση !!! μελουs (και αs εισαι και καινουριο μελοs) στο τελευταιο post του μελουs elgreco90 με την Φωτο τηs Χριστιναs που κατεριψε oλα τα περι κανονων του "Nηματοs- Bu". Συμφωνω μαζι σου απολυτα, πολυ αντικημενικα τοποθετηθηkεs και κατεθεσεs γραπτωs την αποψη σου για το δικαιωμα αξιων -(ηθικεs αξιεs-προσωπικη ζωη - οικογενεια) που διακατεχουν να εχουν ολλοι ανεξερετωs ιδιοτηταs δηλ αν ειναι μελοι -επισκεπτεs η επαγκελματιεs του ειδουs .Και χαρισματικα δικαια με αυτην την παρεμβαση σου τιμαs αξια και την συμετοχη σου στο Νημα
Έλα ρε φίλε σιγά μη κατέρριψα και F-16...

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
11.583
Eννοω οτι δεν γίνεται να έχεις 20πελατες την μερα , μιλώντας σκωπτικά βεβαίως βεβαιως!!!
Καλησπερα.. για ν μιλαω για 20 πελατες την ημερα σημαινει οτι εχω κανει κ κανω αυτο το νουμερο. Μιλωντας παντα εμπεριστατωμενα

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Καλημερα. Ισχυει η καθε κοπελα δουλευει οπως αυτη θελει το προγραμμα της. Εγω προσωπικα δεν βγαζω εσωρουχο καθαρα για λογους υγιεινής, δεν θα ηθελα να με αγγιζουν εκει κατω 20 διαφορετικοι πελατες καθε μερα γ ολα τα λεφτα θεωρω δεν αξιζει να ρισκαρω την υγεια μου. Κατι που το ξεκαθαριζω απο την αρχη πριν προχωρησουμε στο προγραμμα για να εχετε δικαιωμα να διαλεξετε αλλη κοπελα εαν θελετε κατι διαφορετικο. Οσο αναφορα την πληρωμη το εξηγησα εχθες, η πολιτικη ειναι πληρωμη προκαταβολικα εκτος κ εαν σας γνωριζουμε κ εχετε ξαναερθει

Καλημερα. Ισχυει η καθε κοπελα δουλευει οπως αυτη θελει το προγραμμα της. Εγω προσωπικα δεν βγαζω εσωρουχο καθαρα για λογους υγιεινής, δεν θα ηθελα να με αγγιζουν εκει κατω 20 διαφορετικοι πελατες καθε μερα γ ολα τα λεφτα θεωρω δεν αξιζει να ρισκαρω την υγεια μου. Κατι που το ξεκαθαριζω απο την αρχη πριν προχωρησουμε στο προγραμμα για να εχετε δικαιωμα να διαλεξετε αλλη κοπελα εαν θελετε κατι διαφορετικο. Οσο αναφορα την πληρωμη το εξηγησα εχθες, η πολιτικη ειναι πληρωμη προκαταβολικα εκτος κ εαν σας γνωριζουμε κ εχετε ξαναερθει.
Καλησπερα στο νημα , γεια σου Νιcole .Ισχυει αυτο ναι ειναι δικαιωμα σου σαφεστατα να ακολουθειs το δικο σου προγραμμα με τουs δικου σου κανονεs (δεν θελω να αντιπαραθεσω αναφορα κανω ) θετειs ορια και προιποθεσειs θελημενα ακολουθανε οσοι ειναι πελατεs σου .....Oμωs AΦΕΝΟΣ θετειs ορια αγγιγματοs ( καθ'ολα αντιαισθητικο περι sex) στην ευαισθητη περιοχη σου που δεν αμφισβητουνται σαφωs και λεs για λογουs ασφαλειαs & υγειαs ......AΦΕΤΕΡΟΥ ομωs κανειs στοματικο - πιπα- ακαποτη σε ολουs χωριs εξαιρεση .....εκει τι γινεται δεν παιζει η υγεια και η ασφαλεια σε σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα με στοματικο φτυσιματα και γλυψιματα . Eis γνωση μαs oταν συμετεχουμε σε σεξουαλικεs συνεβρεσειs ο κινδυνοs ελλοχευει και ειναι παρον . Αν θελειs μπορειs να μου απαντησειs Ευχαριστω.

Τελευταία τροποποίηση:

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
Καλησπερα.. για ν μιλαω για 20 πελατες την ημερα σημαινει οτι εχω κανει κ κανω αυτο το νουμερο. Μιλωντας παντα εμπεριστατωμενα
Σορρυ που επεμβαινω αλλα αυτο που λες... οτι εχεις κανει το συγκεκριμενο νουμερο σε μια μερα πως να το λαβει το κοινο? Αν πουμε δηλαδη οτι ηταν 20 και εκανες το τυπικο της μιας ωρας παει να πει χωρις αναμονη χωρις πλυσιμο χωρις τιποτα εκλεισες 20ωρο. Δε θα αναφερω το ποσο κουρασμενη θα ησουν απ τον 4ο-5ο και μετα αλλα το θεμα υγιεινης κυριως που μονη εθιξες πριν. Απ την αλλη αν ηταν μισαωρα παμε στο σημειο οτι πληρωνουμε για μια ωρα και λαμβανουμε το μισο. Οπως και να χει νομιζω καπου μπερδεψες τον ειρμο σου η εισαι η wonder woman. Σαν ενδιαφερομενος παντως δε με ενθουσιαζει να ακουω οτι θα με ακουμπησουν χερια που πριν απο εμενα ακουμπησαν αλλους 19.

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
11.583
Καλησπερα στο νημα , γεια σου Νιcole .Ισχυει αυτο ναι ειναι δικαιωμα σου σαφεστατα να ακολουθειs το δικο σου προγραμμα με τουs δικου σου κανονεs (δεν θελω να αντιπαραθεσω αναφορα κανω ) θετειs ορια και προιποθεσειs θελημενα ακολουθανε οσοι ειναι πελατεs σου .....Oμωs AΦΕΝΟΣ θετειs ορια αγγιγματοs ( καθ'ολα αντιαισθητικο περι sex) στην ευαισθητη περιοχη σου που δεν αμφισβητουνται σαφωs και λεs για λογουs ασφαλειαs & υγειαs ......AΦΕΤΕΡΟΥ ομωs κανειs στοματικο - πιπα- ακαποτη σε ολουs χωριs εξαιρεση .....εκει τι γινεται δεν παιζει η υγεια και η ασφαλεια σε σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα με στοματικο φτυσιματα και γλυψιματα . Eis γνωση μαs oταν συμετεχουμε σε σεξουαλικεs συνεβρεσειs ο κινδυνοs ελλοχευει και ειναι παρον . Αν θελειs μπορειs να μου απαντησειs Ευχαριστω.
Καλησπερα κ παλι. Ο γυναικειος κολπος ειναι πιο ευαισθητος λογω ph .. ενω λοιπον στη στοματικη κοιλοτητα μπορω ν κανω συνεχες πλυσεις μ betadine μετα απο καθε ραντεβου δεν μπορω ν κανω το ιδιο μ κολπικες πλυσεις διοτι δεν ειναι υγιες κ φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα. Να θωρακισω τον οργανισμο μ πληρως δεν ειναι εφικτο αλλα δεν θελω ν τον επιβαρυνω κ επιπλεον..πιπα ακαποτη δεν κανω σε ολους ανεξαιρετως εαν δω κατι βρωμικο η με εμφανής δερματοπαθειες η δε το αναλαμβάνω η ζηταω ν βαλει προφυλακτικο..

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Καλησπέρα συναγωνιστές έναμησι μηνα σχεδόν έλειπα εκτός δράσης λόγω ενός μικρού ατυχήματος η Τόκιο που δουλεύει…τελευταία φορά την είχα πετύχει στο Krystal..είναι ακόμη εκεί
Ναι στο Κρυσταλ

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
11.583
Σορρυ που επεμβαινω αλλα αυτο που λες... οτι εχεις κανει το συγκεκριμενο νουμερο σε μια μερα πως να το λαβει το κοινο? Αν πουμε δηλαδη οτι ηταν 20 και εκανες το τυπικο της μιας ωρας παει να πει χωρις αναμονη χωρις πλυσιμο χωρις τιποτα εκλεισες 20ωρο. Δε θα αναφερω το ποσο κουρασμενη θα ησουν απ τον 4ο-5ο και μετα αλλα το θεμα υγιεινης κυριως που μονη εθιξες πριν. Απ την αλλη αν ηταν μισαωρα παμε στο σημειο οτι πληρωνουμε για μια ωρα και λαμβανουμε το μισο. Οπως και να χει νομιζω καπου μπερδεψες τον ειρμο σου η εισαι η wonder woman. Σαν ενδιαφερομενος παντως δε με ενθουσιαζει να ακουω οτι θα με ακουμπησουν χερια που πριν απο εμενα ακουμπησαν αλλους 19.
Ειμαι η wonder woman

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
Δεν βγαινουν τα νουμερα καρδιά μου.
Η μας τρολάρεις η μας κοροϊδεύεις.
Θα δεχτώ οτι το νούμερο ηταν τυχαίο εν τη ρύμη του λόγου σου αλλα μην επιμένεις.
Θα δεχτώ επίσης μια ανάλυση πως βγαίνουν 20 πελατες στο ωράριο της λειτουργίας της επιχείρησης σου και ευχαρίστως θα απολογηθώ για την αμφισβήτηση μου.
Αν οχι όμως;

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Έλα ρε φίλε σιγά μη κατέρριψα και F-16...
Δεν ξερω για τα F16 ....παντωs την Χριστινα- Silia την κατεριψεs ειναι σιγουρο με αυτο το Post και με αυτην την εμφανιση δυσκολα να σταυρωσει ξανα πελατη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom