Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Επισκεψη στο Golden λοιπον πρωτη φορα..εντυπωσιακος χωρος αναλογο αθηνας..αρκετη κινηση εκεινη την ωρα..ολες με μαυρα μινι πηγαινοερχοντουσαν..ενημερωση για 60 70 80 και μεσα στην τιμη μπορουσα να κανω jaccuzi και κατι χαμαμ πολυθρονες..πηρα 80 που ειναι στοματικο με μια μελαχροινη Ναταλια 26 27 πολυ ωραιο πιπινι..αδυνατο 2αρι βυζακι με κωλαρα..στο δωματιο της εκανα προταση αν μπαινει κι αυτη και μου ειπε +20 ειναι εξτρα υπηρεσια..οκ της λεω..social time στο υδρομασαζ κανα 20λεπτο γυμνοι και οι 2 χαιδεματα κλπ οπου αρχισε και την πιπα..βγαινω απ το υδρομασαζ μου λεει κατσε 10 λεπτακια στην πολυθρονα ( η οποια κυριολεκτικα εκαιγε)..βγαινει ξαναμπαινει σε κανα 10λεπτακι οπου αρχιζει το μασαζ γυρω στη μιση ωρα..γυρναω..πιπα καλη,οχι αμαν και τι αλλα προφανως νεουδι..καταθεση στο προσωπο ορθιος οπου φαινοταν να το γουσταρε..συνολο 100 κι εκατσα περιπου 1 ωρα και ενα τεταρτο..αυτα για το golden..
ευχαριστούμε για την κριτική φίλε!
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάμε όμως.
Αν ήδη ξεκίνησαν και ανεβάζουν τις τιμές τι θα γίνει στο μέλλον;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.653
Πόντοι
2.720
Φίλε μου, άψογη κριτικη.
Μιλαμε για το παλιό aqua, ένα μαγαζί με το αδερφάκι του λιγο πιο κάτω στην Όλγας από τα παλιά του χώρου. Παλιότερα είχε ωραίες κοπέλες με διάφορες αλλαγές στο πρόγραμμα (εκτόνωση μόνο, μετά πίπα, μετά ο,τι γουσταρε η κοπέλα).
Τα τελευταία χρόνια είχε παρακμασει κ δεν είχε εκμεταλλευτεί ανάλογα τον υπέροχο χώρο που έχει. Ίσως τώρα με την αλλαγή ονόματος και προσωπικού, να αποτελέσει μια καλή επιλογή. Θα φανεί στο κοντινό μέλλον
Και μακάρι (προσθέτω) να γυρίσει και η Δανάη τώρα που άλλαξε το στάτους του καταστήματος. θα θέλει χαρτάκι σαν τις τράπεζες.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Και μακάρι (προσθέτω) να γυρίσει και η Δανάη τώρα που άλλαξε το στάτους του καταστήματος. θα θέλει χαρτάκι σαν τις τράπεζες.
Ή η Νατάσα (για τους παλιούς)

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Από ότι είδα αλάνια το luxury ψάχνει προσωπικό. Άρα κάποια ή κάποιες έφυγαν

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Εδώ τι παίζει?
Δεν δείχνει να ειναι από αυτά που μας ενδιαφέρουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

από εδώ είχε κάποιος άλλος εμπειρία;

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Δεν δείχνει να ειναι από αυτά που μας ενδιαφέρουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

από εδώ είχε κάποιος άλλος εμπειρία;
Πρέπει να έχουν γράψει κάποιες σελίδες πίσω φίλε μου

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Φιλαράκι που είχε πάρε δώσε με την Χριστίνα-Πρώην Συλια Κρύσταλ μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία... Αν σου αρέσει αυτό το πράμα πηγαινε
Εγώ που είχα πάει και είχα πει ότι κάνει μασαζ με στοματικό στα 60€ και δυο δυο εκτονώσεις μέσα δεν ήταν τόσο χάλια. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Εγώ που είχα πάει και είχα πει ότι κάνει μασαζ με στοματικό στα 60€ και δυο δυο εκτονώσεις μέσα δεν ήταν τόσο χάλια. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση
Εννοείς για εμφάνιση; δεν ήταν τόσο πρησμένη;

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.081
Πόντοι
736
Επισκεψη στο Golden λοιπον πρωτη φορα..εντυπωσιακος χωρος αναλογο αθηνας..αρκετη κινηση εκεινη την ωρα..ολες με μαυρα μινι πηγαινοερχοντουσαν..ενημερωση για 60 70 80 και μεσα στην τιμη μπορουσα να κανω jaccuzi και κατι χαμαμ πολυθρονες..πηρα 80 που ειναι στοματικο με μια μελαχροινη Ναταλια 26 27 πολυ ωραιο πιπινι..αδυνατο 2αρι βυζακι με κωλαρα..στο δωματιο της εκανα προταση αν μπαινει κι αυτη και μου ειπε +20 ειναι εξτρα υπηρεσια..οκ της λεω..social time στο υδρομασαζ κανα 20λεπτο γυμνοι και οι 2 χαιδεματα κλπ οπου αρχισε και την πιπα..βγαινω απ το υδρομασαζ μου λεει κατσε 10 λεπτακια στην πολυθρονα ( η οποια κυριολεκτικα εκαιγε)..βγαινει ξαναμπαινει σε κανα 10λεπτακι οπου αρχιζει το μασαζ γυρω στη μιση ωρα..γυρναω..πιπα καλη,οχι αμαν και τι αλλα προφανως νεουδι..καταθεση στο προσωπο ορθιος οπου φαινοταν να το γουσταρε..συνολο 100 κι εκατσα περιπου 1 ωρα και ενα τεταρτο..αυτα για το golden..
Νεούδι στην ηλικια ναι , αλλα στη δουλειά οχι.....

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
Τελικά σε αυτό το νέο πριβέ μπορεί να δώσει κάποιος πρόσβαση να γνωρίσω και εγώ αυτή την περίφημη Φένια / Φαίδρα;

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Την πέτυχα στο δρόμο τη “Δαναη” … δεν θέλεις να γυρίσει!!! +20

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.653
Πόντοι
2.720
Την πέτυχα στο δρόμο τη “Δαναη” … δεν θέλεις να γυρίσει!!! +20
Άντε ρε……! Καλά ρε πούστη πόσο έφαγε? Και τον κρεοπώλη ? Ήταν και τάπα φαντάζομαι θα έγινε σαν μπάλα !

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Σοβαρα τωρα..ποσταρετε προσωπο ανθρωπου-κοπελας που εργαζεται σ αυτον τον χωρο εδω μεσα?
Τι να σας πω..προσεξτε μην καμια μερα δειτε τα παιδια σας ετσι..λιγη ντροπη ρε παιδια.

Tiger eye

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2023
Like
101
Πόντοι
0
Φιλαράκι που είχε πάρε δώσε με την Χριστίνα-Πρώην Συλια Κρύσταλ μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία... Αν σου αρέσει αυτό το πράμα πηγαινε
Α καλαααα
Και εσύ είπες να δημοσιοποιεισεις το πρόσωπο της
Ότι να ναι

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Το Golden έβαλε την Ναταλία στο facebook, μιλάμε για βυζάρες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom