Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
μαλλον την νεφελη του κρυσταλ εννοειΌταν λες γνώστη
μαλλον την νεφελη του κρυσταλ εννοειΌταν λες γνώστη
Απ το Κρίσταλ εννοώ. Είπα μήπως έπαιξε καμιά μεταγραφή.Όταν λες γνώστη
Φέρνει όντως στο σωματοτυπο της ΚρίστιΓια αυτην την καινουρια ξανθουλα του Κρυσταλ ......φενεται ωραιο κορμακι πιτσιρικα ξερειs κανειs να μαs δωσει πληροφοριεs απο τιs φωτογραφιεs μου φερνει σωματοτυπο Christi .........Nα ξερειs Christi i remember you ..... because i miss you so much!!!
Ναι χεστηκε η Νεφέλη του Κρυσταλ να πάει να τη γαμησει ο κάθε καημένος με 100€Απ το Κρίσταλ εννοώ. Είπα μήπως έπαιξε καμιά μεταγραφή.
Θεμα χρονου ειναι να αλλαξουν οι υπηρεσίες. Οταν υπαρχει ανταγωνισμός ολα ειναι διαφορετικα. Εγω αλλου στέκομαι και το εχω και απορία. Πως γίνεται να υπαρχει πρόγραμμα να γλυψεις την κορασιδα αλλα να μη προσφέρετε πρόγραμμα στοματικο με προφύλαξη ή οχι πχ. Το πρωτο πιο ανθυγιεινό ειναι για αυτες. Σιγουρα θα υπαρχει λογος αλλα πρακτικα παντα το λεω.Γιαυτο που γινεται τωρα που καποια μαγαζια βαζουν φουλ προγραμματα δεν νομιζω να ακολουθησουν τα αλλα μαγαζια ουτε να χασουν πελατεια. Αυτο που νοιαζει εμενα και νομιζω τους περισσοτερους εδω ειναι να παμε σε μια κοπελα ομορφη οχι πολυ μεγαλη καυλιαρα να περασουμε καλα. Τωρα αν ερθει πχ μια 50 χρονων σπασμενη ε οτι υπηρεσιες και να εχει εγω δεν θα περασω αν ηθελα κατι τετοιο θα πηγαινα μπουρδελα. Αν ομως εμφανιστει μια κριστυ μια φενια/φαιδρα μια νεφελη που προσφερει φουλ ή εστω καλαμακι τοτε μπορει να μαζεψει ολη την πελατεια.
Γνωμη μου
Νομίζω όλες. Το θέμα είναι να διαλέξεις κοπέλες που να έχουν καλή χημεία και λίγο μεταξύ τους για να περάσεις εσυ καλάΑλάνια ξέρετε ποιες κοπέλες προσφέρουν διπλό προγράμμα στο Crystal?
Οτι πιο σωστο εχω διαβασειΓιαυτο που γινεται τωρα που καποια μαγαζια βαζουν φουλ προγραμματα δεν νομιζω να ακολουθησουν τα αλλα μαγαζια ουτε να χασουν πελατεια. Αυτο που νοιαζει εμενα και νομιζω τους περισσοτερους εδω ειναι να παμε σε μια κοπελα ομορφη οχι πολυ μεγαλη καυλιαρα να περασουμε καλα. Τωρα αν ερθει πχ μια 50 χρονων σπασμενη ε οτι υπηρεσιες και να εχει εγω δεν θα περασω αν ηθελα κατι τετοιο θα πηγαινα μπουρδελα. Αν ομως εμφανιστει μια κριστυ μια φενια/φαιδρα μια νεφελη που προσφερει φουλ ή εστω καλαμακι τοτε μπορει να μαζεψει ολη την πελατεια.
Γνωμη μου
Οπου υπαρχει αυτο που προαναφερεs ......... να ξερειs υπαρχει και το αναλογοs επομενο εξτρα '' ΧΧΧ "με το αναλογο ''τιμημα''. Φυσικα και οχι με ολουs τουs πελατεs .Σε αυτα τα ιδρυματα υπαρχουν..... GOLDEN SERVICES FOR EXCELLENT GENTLEMEN Υ.Γ Μην περιμενειs με 50-60-80ευρο να εχειs τετοιεs υπηρεσιεsΘεμα χρονου ειναι να αλλαξουν οι υπηρεσίες. Οταν υπαρχει ανταγωνισμός ολα ειναι διαφορετικα. Εγω αλλου στέκομαι και το εχω και απορία. Πως γίνεται να υπαρχει πρόγραμμα να γλυψεις την κορασιδα αλλα να μη προσφέρετε πρόγραμμα στοματικο με προφύλαξη ή οχι πχ. Το πρωτο πιο ανθυγιεινό ειναι για αυτες. Σιγουρα θα υπαρχει λογος αλλα πρακτικα παντα το λεω.
Εξ' Αθηνών τα φώταΓια αυτό έλεγα... Καλά είναι που έρχονται από Αθήνα, καλά είναι που μπαίνουν Κοπέλες από μασατζιδικα όπως η Νικόλ.....
Αλλάζουν και θα αλλάξουν κι άλλο τα πράγματα. Ειδικά τώρα που πέφτει αναδουλεια.....
Γινεται γιατί αυτές δεν το βλέπουν έτσι. Και έχεις απόλυτο δίκιοΘεμα χρονου ειναι να αλλαξουν οι υπηρεσίες. Οταν υπαρχει ανταγωνισμός ολα ειναι διαφορετικα. Εγω αλλου στέκομαι και το εχω και απορία. Πως γίνεται να υπαρχει πρόγραμμα να γλυψεις την κορασιδα αλλα να μη προσφέρετε πρόγραμμα στοματικο με προφύλαξη ή οχι πχ. Το πρωτο πιο ανθυγιεινό ειναι για αυτες. Σιγουρα θα υπαρχει λογος αλλα πρακτικα παντα το λεω.
Είναι πριβέ το χτύπημα. Στον παίζει με άλλο τουπέ. Διαφέρει ο ρυθμός.Τι διαφορετικο υπαρχει δηλαδη και χρεώνει 60 ευρω;
Φίλε μου, νομίζω ότι πρέπει να αναφέρεις ποιο είναι το prive μαγαζί. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν θα δώσεις κονέ για να πάμε και προφανώς ούτε εμείς θα δίναμε χωρίς να σε ξέρουμε. Με το να πεις όμως ποιο είναι το μαγαζί δεν εκτίθεσαι ενώ ταυτόχρονα ενημερώνεις κάποιον που θέλει να ψαχτεί για να βρει το κονέ.Καλησπερα στην παρέα…
Πέρασμα εχθές από το πριβέ χώρο στο κέντρο που είχα αναφέρει .Το κονε έγινε μέσω του φίλου μου που πηγαίνει.Δε δυσκολεύτηκα στο να το βρω γιατί είναι σε κεντρικό σημείο με πάρκινγκ κοντά.Με το που άνοιξε η πόρτα με υποδέχτηκε μια μελαχρινή μιλφαρα με ωραίες καμπύλες και προς έκπληξη μου είδα τη Φενια/Φεδρα της οποίας η τύχη ήταν άγνωστη για τόσο καιρό..Έγινε μια μικρή ξενάγηση στο χώρο και κατευθείαν πέρασμα στο δωμάτιο με Φενια.Δε χρειάζεται συστάσεις η συγκεκριμένη καθώς κάνει πολυ δυνατό πρόγραμμα χωρίς μη και όχι αυτό όχι το αλλο στο δεύτερο μερος έμεινε μόνο με το εσώρουχο …Ο χώρος ιδιαίτερα διακοσμημένος και παρα πολυ καθαρός , το μπάνιο βρίσκεται εκτός δωματίου αλλα είσαι μόνος σου καθόλη τη διάρκεια όποτε δε με πείραξε…Γενικα η φάση ήταν τελείως διαφορετική από ότι στα υπόλοιπα μαγαζιά γιατί εισαι τελείως μονος με την κοπέλα , δεν ακούγονται κουδούνια τηλέφωνα κτλ.Κόστος 60€ για χέρι συνολική διαρκεια επίσκεψης περιπου μια ωρα.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά
Νομίζω οτι ολοι θελουμε ξεκαθαρες υπηρεσιες. Με ολα τα υπολοιπα που λες κοροϊδεύουμε τον εαυτο μας.Οπου υπαρχει αυτο που προαναφερεs ......... να ξερειs υπαρχει και το αναλογοs επομενο εξτρα '' ΧΧΧ "με το αναλογο ''τιμημα''. Φυσικα και οχι με ολουs τουs πελατεs .Σε αυτα τα ιδρυματα υπαρχουν..... GOLDEN SERVICES FOR EXCELLENT GENTLEMEN Υ.Γ Μην περιμενειs με 50-60-80ευρο να εχειs τετοιεs υπηρεσιεs
Σύμφωνο απόλυτα φίλε μου ...έχεις ένα μαγαζί προσφέρεις συγκεκριμένες υπηρεσίες όχι έλα και θα δούμε αν δεν τους αρέσει ας βγουν στο μεροκάματο να δουν πως βγαίνουν τα λεφτάΝομίζω οτι ολοι θελουμε ξεκαθαρες υπηρεσιες. Με ολα τα υπολοιπα που λες κοροϊδεύουμε τον εαυτο μας.
Αφού ξέρουν ότι ολο και κάποιος θα τσιμπήσει.Σύμφωνο απόλυτα φίλε μου ...έχεις ένα μαγαζί προσφέρεις συγκεκριμένες υπηρεσίες όχι έλα και θα δούμε αν δεν τους αρέσει ας βγουν στο μεροκάματο να δουν πως βγαίνουν τα λεφτά
60€ μια μαλακια?Ανέβασε και τις τιμές το Γκόλντεν στην εκτόνωση το έκανε 60 και οι υπηρεσίες μειωμένες