Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (15 μέλη και 43 επισκέπτες)

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Και απο ότι είδα είναι αρσενικόυ γένους

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.199
Πόντοι
201

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Όχι φίλε μου η αγγελία αν δεις είναι γραμμένη σαν να είναι αντρας

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
136
Πόντοι
1

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.650
Πόντοι
716
Τελευταία επισκεψη στη βανα. Πανω κατω τα ιδια στο ροστερ. Περασμα με Ευρυδίκη. Στο σαλονορισμα αν εξαιρέσεις την Ευρυδίκη ολες ηταν υπερβαρες. Ακομα και η πρωην κατερινα βενους νυν εμμυ βανα εχει παρει παρα πολλα κιλα. Ειχε καλη πισω οψη οταν ξεκινησε το αθλημα τωρα δε βλέπετε. Περασμα λοιπον με Ευρυδίκη τελευταίο ραντεβου της ημερας. Εχει ρίξει την ποιοτητα στις υπηρεσιες της η μικρη. Μασαζ κοροιδεμα. Ουτε απαλο άγγιγμα δεν θα το ελεγα. Λες και απλα πασαλιβει λαδι. Στο 20λεπτο λεει να γυρίσω. Καθοτι δεν είμεθα χθεσινοι δεχθηκα μπας λεω απο μεσα μου γινει δουλιτσα στο 2ο μερος. Φορουσε ενα καθολου ελκυστικο φορεμα που το σηκωσε και κατεβασε αλλα δεν το εβγαλε. ( οτι να ναι) ενω κρατουσε εναν αισθησιασμο στο δευτερο μερος καποτε, τωρα κ αυτη εγινε αντε τελειωνε να ερθει ο επομενος. Καθολου καλη η τελευταια συναντηση με την μικρη. Της το ειπα κι ολας , στο μουνι της λογικα αλλα στα κακαλα μου κι εμενα. Μαυρο μεχρι νεοτερας. Εύχομαι η εισοδος του elegance και η συχνοτερη επισκεψη της στεφανιας να σοβαρεψουν λιγο την κατασταση. Να υπαρχουν ξεκαθαρες υπηρεσιες και οχι κοροιδεματα. Θεμα χρονου ειναι οπως ειπε και ο τακ πιο πισω να αρχισουν να κοβουν τα συν,συν,συν και τα μη,μη,μη τα κοριτσακια γιατι η κατασταση εχει φτασει στο κοκκινο.
Υγειες και καλα να περναμε χωρις χασιματα.
Επειδή κι εμένα αυτή και η Νεφέλη είναι οι μόνες που μαρεσουν εμφανισιακά, έχεις καμία αντίστοιχη πρόταση σε άλλο μαγαζι; Μόνο βανα και Κρίσταλ έχω επισκεφθεί

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Μάγκες έχουμε ενημέρωση από elegance?
Με ποια κοπέλα περάσατε, αν μείνατε ευχαριστημένοι κτλ;

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Πέρασμα από το golden. Πλέον έχει αλλά προγράμματα. Έγινε κάτι σεν το Venus το νέο. Από 50-60 έως 100€. Ακόμα η ξένια είναι εκεί. Πας από κοντά και στα λένε τα προγράμματα. Εγώ έφυγα, δεν έκατσα

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πέρασμα από το golden. Πλέον έχει αλλά προγράμματα. Έγινε κάτι σεν το Venus το νέο. Από 50-60 έως 100€. Ακόμα η ξένια είναι εκεί. Πας από κοντά και στα λένε τα προγράμματα. Εγώ έφυγα, δεν έκατσα
Έφυγες γιατί δεν σε ικανοποίησαν τα προγράμματα ή τα κορίτσια;

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Έφυγες γιατί δεν σε ικανοποίησαν τα προγράμματα ή τα κορίτσια;
Να σε πω την αλήθεια και τα δυο εν μέρη. Εκείνη την στιγμή σύγκρινα και λίγο με τις τιμές του elegance και τα προγράμματα και νομίζω ότι είναι καλύτερο το elegance. Απλα έγινε και αυτό 100€ και γαμησι

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Μόνο μασάζ ,σε βάζει σε ένα πάγκο στη σαλοκουζινα!
Δεν είναι αναγκαστικά κακό αυτό.
Αν νιώσεις μια λιγουρίτσα, τσουπ στο ψυγείο, παίρνεις ένα σνακ και συνεχίζεις...

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
426
Πόντοι
21
Να σε πω την αλήθεια και τα δυο εν μέρη. Εκείνη την στιγμή σύγκρινα και λίγο με τις τιμές του elegance και τα προγράμματα και νομίζω ότι είναι καλύτερο το elegance. Απλα έγινε και αυτό 100€ και γαμησι
Ωπα ωπα δεν κατάλαβα. Στο golden (πρώην Aqua) πλέον εκτός απο απλό φραπεδάκι, με 100 έχει και ολοκλήρωμένο?

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736
δεν είναι ελευθερο το προφίλ της οπότε θα πρέπει να της κάνει αίτημα...ισως για αυτο δεν τη βρήκε.....

Να ρωτήσω πήγε κανένας απο τον καινουριο χώρο του body free.....; EXOYME μαθει τι παίζει ρόστερ, τιμές κτλ;
Το body free έκλεισε οριστικά φίλε…
Το Venus Άλλαξε χώρο. Για λίγες μέρες ήταν στο χώρο του Νίκου μέχρι να κλείσει και τώρα είναι απέναντι Κωσταντίνου Καραμανλή 75 αν δεν κάνω λάθος. Και επίσης άλλαξε και η διεύθυνση. Επανήλθε ο Σάκης στο χώρο!

• Like
Αντιδράσεις: cheef4

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Το body free έκλεισε οριστικά φίλε…
Το Venus Άλλαξε χώρο. Για λίγες μέρες ήταν στο χώρο του Νίκου μέχρι να κλείσει και τώρα είναι απέναντι Κωσταντίνου Καραμανλή 75 αν δεν κάνω λάθος. Και επίσης άλλαξε και η διεύθυνση. Επανήλθε ο Σάκης στο χώρο
το ξέρω.....Τον νέο χώρο που προήλθε απο το body free Νικου...body center του Σάκη ....Για αυτόν τον χώρο ρωτάω.......
Λέγεται πλέον αν κατάλαβα καλά Venus και είναι καραμανλή 75 με Σάκη στην υποδοχή.....

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736
το ξέρω.....Τον νέο χώρο που προήλθε απο το body free Νικου...body center του Σάκη ....Για αυτόν τον χώρο ρωτάω.......
Λέγεται πλέον αν κατάλαβα καλά Venus και είναι καραμανλή 75 με Σάκη στην υποδοχή.....
Και επαναλαμβάνω ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το body free…
Ο Νίκος μετά από πολλά χρόνια σταματάει εντελώς κάθε δραστηριότητα. Για το ίδιο μαγαζί λέμε Venus λέγεται και είναι εκεί που είπα στο δεύτερο όροφο. Για αυτούς που δεν ξέρουν ακριβώς είναι Κωσταντίνου Καραμανλή με 28ης Οκτωβρίου γωνία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom