You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (15 μέλη και 43 επισκέπτες)
οχι γυναικα μου μιλησεΚαι απο ότι είδα είναι αρσενικόυ γένους
απο βανα τιποτα καλο,οχι γυναικα μου μιλησε
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
O ένας χειρότερος απ' τον άλλον....γαμησε ακαπωτα κ έχυνε λέει....ο άλλος λέει ωραίοςωραίος
πόσα σου ζήτησε;
Μαλακές έχετε κάει αλήθεια
pappap
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
απο βανα τιποτα καλο,
πηγες απο κοντα?Και απο ότι είδα είναι αρσενικόυ γένους
Μόνο μασάζ ,σε βάζει σε ένα πάγκο στη σαλοκουζινα!εχει παει κανενας η κασκαντεριλικη ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γυναίκα είναι!Και απο ότι είδα είναι αρσενικόυ γένους
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 736
Πιο ξυνή, πιο μεγάλη, πιο ακριβή και κυρίως πιο άτεχνη.....Η Μαρία παίζει να είναι πιο ξινή από την ξενια
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.650
- Πόντοι
- 716
Επειδή κι εμένα αυτή και η Νεφέλη είναι οι μόνες που μαρεσουν εμφανισιακά, έχεις καμία αντίστοιχη πρόταση σε άλλο μαγαζι; Μόνο βανα και Κρίσταλ έχω επισκεφθείΤελευταία επισκεψη στη βανα. Πανω κατω τα ιδια στο ροστερ. Περασμα με Ευρυδίκη. Στο σαλονορισμα αν εξαιρέσεις την Ευρυδίκη ολες ηταν υπερβαρες. Ακομα και η πρωην κατερινα βενους νυν εμμυ βανα εχει παρει παρα πολλα κιλα. Ειχε καλη πισω οψη οταν ξεκινησε το αθλημα τωρα δε βλέπετε. Περασμα λοιπον με Ευρυδίκη τελευταίο ραντεβου της ημερας. Εχει ρίξει την ποιοτητα στις υπηρεσιες της η μικρη. Μασαζ κοροιδεμα. Ουτε απαλο άγγιγμα δεν θα το ελεγα. Λες και απλα πασαλιβει λαδι. Στο 20λεπτο λεει να γυρίσω. Καθοτι δεν είμεθα χθεσινοι δεχθηκα μπας λεω απο μεσα μου γινει δουλιτσα στο 2ο μερος. Φορουσε ενα καθολου ελκυστικο φορεμα που το σηκωσε και κατεβασε αλλα δεν το εβγαλε. ( οτι να ναι) ενω κρατουσε εναν αισθησιασμο στο δευτερο μερος καποτε, τωρα κ αυτη εγινε αντε τελειωνε να ερθει ο επομενος. Καθολου καλη η τελευταια συναντηση με την μικρη. Της το ειπα κι ολας , στο μουνι της λογικα αλλα στα κακαλα μου κι εμενα. Μαυρο μεχρι νεοτερας. Εύχομαι η εισοδος του elegance και η συχνοτερη επισκεψη της στεφανιας να σοβαρεψουν λιγο την κατασταση. Να υπαρχουν ξεκαθαρες υπηρεσιες και οχι κοροιδεματα. Θεμα χρονου ειναι οπως ειπε και ο τακ πιο πισω να αρχισουν να κοβουν τα συν,συν,συν και τα μη,μη,μη τα κοριτσακια γιατι η κατασταση εχει φτασει στο κοκκινο.
Υγειες και καλα να περναμε χωρις χασιματα.
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα από το golden. Πλέον έχει αλλά προγράμματα. Έγινε κάτι σεν το Venus το νέο. Από 50-60 έως 100€. Ακόμα η ξένια είναι εκεί. Πας από κοντά και στα λένε τα προγράμματα. Εγώ έφυγα, δεν έκατσα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Έφυγες γιατί δεν σε ικανοποίησαν τα προγράμματα ή τα κορίτσια;Πέρασμα από το golden. Πλέον έχει αλλά προγράμματα. Έγινε κάτι σεν το Venus το νέο. Από 50-60 έως 100€. Ακόμα η ξένια είναι εκεί. Πας από κοντά και στα λένε τα προγράμματα. Εγώ έφυγα, δεν έκατσα
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Να σε πω την αλήθεια και τα δυο εν μέρη. Εκείνη την στιγμή σύγκρινα και λίγο με τις τιμές του elegance και τα προγράμματα και νομίζω ότι είναι καλύτερο το elegance. Απλα έγινε και αυτό 100€ και γαμησιΈφυγες γιατί δεν σε ικανοποίησαν τα προγράμματα ή τα κορίτσια;
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Δεν είναι αναγκαστικά κακό αυτό.Μόνο μασάζ ,σε βάζει σε ένα πάγκο στη σαλοκουζινα!
Αν νιώσεις μια λιγουρίτσα, τσουπ στο ψυγείο, παίρνεις ένα σνακ και συνεχίζεις...
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Ωπα ωπα δεν κατάλαβα. Στο golden (πρώην Aqua) πλέον εκτός απο απλό φραπεδάκι, με 100 έχει και ολοκλήρωμένο?Να σε πω την αλήθεια και τα δυο εν μέρη. Εκείνη την στιγμή σύγκρινα και λίγο με τις τιμές του elegance και τα προγράμματα και νομίζω ότι είναι καλύτερο το elegance. Απλα έγινε και αυτό 100€ και γαμησι
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.336
- Πόντοι
- 736
Ρε φίλε πραγματικά με αυτά που διαβάζεις θέλεις να την βρεις; Ποση απελπισία πια εδώ μέσα;Κάποιο άλλο στοιχείο ώστε να την βρούμε;;;
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.336
- Πόντοι
- 736
Το body free έκλεισε οριστικά φίλε…δεν είναι ελευθερο το προφίλ της οπότε θα πρέπει να της κάνει αίτημα...ισως για αυτο δεν τη βρήκε.....
Να ρωτήσω πήγε κανένας απο τον καινουριο χώρο του body free.....; EXOYME μαθει τι παίζει ρόστερ, τιμές κτλ;
Το Venus Άλλαξε χώρο. Για λίγες μέρες ήταν στο χώρο του Νίκου μέχρι να κλείσει και τώρα είναι απέναντι Κωσταντίνου Καραμανλή 75 αν δεν κάνω λάθος. Και επίσης άλλαξε και η διεύθυνση. Επανήλθε ο Σάκης στο χώρο!
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.582
- Πόντοι
- 7.195
το ξέρω.....Τον νέο χώρο που προήλθε απο το body free Νικου...body center του Σάκη ....Για αυτόν τον χώρο ρωτάω.......Το body free έκλεισε οριστικά φίλε…
Το Venus Άλλαξε χώρο. Για λίγες μέρες ήταν στο χώρο του Νίκου μέχρι να κλείσει και τώρα είναι απέναντι Κωσταντίνου Καραμανλή 75 αν δεν κάνω λάθος. Και επίσης άλλαξε και η διεύθυνση. Επανήλθε ο Σάκης στο χώρο
Λέγεται πλέον αν κατάλαβα καλά Venus και είναι καραμανλή 75 με Σάκη στην υποδοχή.....
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.336
- Πόντοι
- 736
Και επαναλαμβάνω ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το body free…το ξέρω.....Τον νέο χώρο που προήλθε απο το body free Νικου...body center του Σάκη ....Για αυτόν τον χώρο ρωτάω.......
Λέγεται πλέον αν κατάλαβα καλά Venus και είναι καραμανλή 75 με Σάκη στην υποδοχή.....
Ο Νίκος μετά από πολλά χρόνια σταματάει εντελώς κάθε δραστηριότητα. Για το ίδιο μαγαζί λέμε Venus λέγεται και είναι εκεί που είπα στο δεύτερο όροφο. Για αυτούς που δεν ξέρουν ακριβώς είναι Κωσταντίνου Καραμανλή με 28ης Οκτωβρίου γωνία