JohnPehtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίχτες μου αξίζει τελικά το dames ή φόλα?
Μασάζ ψιλό χαϊδολογημα αισθησιακό αλλά όχι πίεση. Δεύτερο μέρος καλό θα έλεγα, άμα δεν είσαι Κάγκουρας όταν πας εκεί θα περάσεις ωραία πιστεύω.Καλησπέρα συναγωνιστές.
Τελείως καινουργιος και εγω και ηθελα να ρωτησω εμπειριες/ εντυπωσεις για την Ελίνα απο Vana Spa. Δεδομένου του γούστου μου με έχουν παραπέμψει στην συγκεκριμένη αλλα ηθελα να ξερω τι προσφερει-αν ειναι καλη στο μασαζ και στο δευτερο κομματι κλπ..
Μου αρε΄σουν πολύ οι ολόσωμες φωτό που βγάζεις! Ως φωτογράφος...εξαιρετική δουλειά!καλημέρα καλή εβδομάδα!
για λίγο ακόμα κοντά σας!
και αυτο που εξαίρεις και αυτο για το πουτσο ειναι προσωπικη μου αποψη....κατα τ αλλα συγκρινουμε ανομoια πραγματα Αθηνα-Θεσσαλονικη,στην Αθηνα οι μύστες αν δεν παρουν αυτο που θελουν ριχνουν μαυρο στην καλυτερη και στην χειροτερη πεφτουν καντιλακια....σε αντιθεση μ εδω που αν δεν παρουν αυτο που θέλουν καποιοι τσονταρουν παραπανω λεφτα μηπως και τσιμπησουνε κανα γλωσσοφυλλο η χουφτωμα.....και εδω η φαση δεν ειχει να κανει με τα ελαιοτριβεια οσο με το οι μυστες τις Θεσσαλονικης ειναι πιπιδες.......παρε παραδειγμα απο Τοκυο ,οταν κατεβηκε Αθηνα τις εσκιζαν την ροδελιτσα και ελεγε και ευχαριστω,και εδω για να βγαλει λιγο βυζακι ζητάει εξτρα.......τροφη για σκεψη λοιπον ποιος φταει...(κατα την δικη μου αποψη παντα)Από σχόλια συναγωνιστών σχετικά με τα ελαιοτριβεία της Θεσσαλονίκης αλλά και από την συνολική εικόνα που έχω διαμορφώσει απ' αυτά, έχω ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα (όχι τώρα, εδώ και χρόνια ισχύει αυτή΄ η κατάσταση) ότι δε αξίζει να "τρώμε" τα λεφτά μας σε αυτά τα ινστιτούτα αισθητικής (sic) όπως αποκαλούνται γιατί η κοροιδία και η εξαπάτηση έχει πιάσει "ταβάνι"! Το κεφάλαιο "Μασαζτζίδικα Θεσσαλονίκης" έχει κλείσει για μένα με τη μοναδική ίσως εξαίρεση να αποτελεί το "Body Free" στη Λ. Κων/νου Καραμανλή στη παλιά Ν. Εγνατία. Το μόνο που έχει full πρόγραμμα. Τα υπόλοιπα, απλά "κόβουν" χρήμα με τις διάφορες παροχές (βγάλσιμο σουτιέν, string κλπ). Ο "φραπές" σε ημερήσια διάταξη! Αντίθετα, τα μασαζτζίδικα στην Αθήνα έχουν υψηλό επίπεδο στις υπηρεσίες, καλές τιμές και ωραία κορίτσια και το καλύτερο...σεβασμό στο πελάτη! Αν έχει κάποιος ή κάποια εξήγηση για ποιούς λόγους συμβαίνει αυτό, θα χαρώ να το συζητήσω...
ΣωστόοοοοοοοοοςΣυνεχιστε να πηγαινεται...συνεχιστε..
Ναι το ξέρω απλά δεν είχα πάει ποτέ εκεί για αυτό ρωτάωΗ Νατάσα από το Venus
Μια μαυρομαλα με σιλικονατες βυζάρες, φουσκωμένα χείλια που κανει το ίδιο πρόγραμμα με τις άλλες. Για μια φορά για την εμπειρία καλή είναι. ΟΧΙ για παραπάνωΝαι το ξέρω απλά δεν είχα πάει ποτέ εκεί για αυτό ρωτάω
Γενικά φόλα. Και παλιότερα φόλα ήταν.Παίχτες μου αξίζει τελικά το dames ή φόλα?
Πω ρε φιλέ πόσο αρχαίος είσαιΓενικά φόλα. Και παλιότερα φόλα ήταν.
Που είναι αυτή φίλε μου?Μια μαυρομαλα με σιλικονατες βυζάρες, φουσκωμένα χείλια που κανει το ίδιο πρόγραμμα με τις άλλες. Για μια φορά για την εμπειρία καλή είναι. ΟΧΙ για παραπάνω
Είσαι μερακλής πάντως. Χοντρούλα, μεγάλη μύτη, κοντά πόδια. Καλή επιλογήΚαλησπέρα συναγωνιστές.
Τελείως καινουργιος και εγω και ηθελα να ρωτησω εμπειριες/ εντυπωσεις για την Ελίνα απο Vana Spa. Δεδομένου του γούστου μου με έχουν παραπέμψει στην συγκεκριμένη αλλα ηθελα να ξερω τι προσφερει-αν ειναι καλη στο μασαζ και στο δευτερο κομματι κλπ..
CrystalΠου είναι αυτή φίλε μου?
Θα συμφωνήσω απολύτωςΑπό σχόλια συναγωνιστών σχετικά με τα ελαιοτριβεία της Θεσσαλονίκης αλλά και από την συνολική εικόνα που έχω διαμορφώσει απ' αυτά, έχω ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα (όχι τώρα, εδώ και χρόνια ισχύει αυτή΄ η κατάσταση) ότι δε αξίζει να "τρώμε" τα λεφτά μας σε αυτά τα ινστιτούτα αισθητικής (sic) όπως αποκαλούνται γιατί η κοροιδία και η εξαπάτηση έχει πιάσει "ταβάνι"! Το κεφάλαιο "Μασαζτζίδικα Θεσσαλονίκης" έχει κλείσει για μένα με τη μοναδική ίσως εξαίρεση να αποτελεί το "Body Free" στη Λ. Κων/νου Καραμανλή στη παλιά Ν. Εγνατία. Το μόνο που έχει full πρόγραμμα. Τα υπόλοιπα, απλά "κόβουν" χρήμα με τις διάφορες παροχές (βγάλσιμο σουτιέν, string κλπ). Ο "φραπές" σε ημερήσια διάταξη! Αντίθετα, τα μασαζτζίδικα στην Αθήνα έχουν υψηλό επίπεδο στις υπηρεσίες, καλές τιμές και ωραία κορίτσια και το καλύτερο...σεβασμό στο πελάτη! Αν έχει κάποιος ή κάποια εξήγηση για ποιούς λόγους συμβαίνει αυτό, θα χαρώ να το συζητήσω...
Όλες χοντρές εκεί μέσα και άσχημεςΕίσαι μερακλής πάντως. Χοντρούλα, μεγάλη μύτη, κοντά πόδια. Καλή επιλογή
Περιγράφεις τον Πιγκουίνο στο Batman. Καλή φάσηΕίσαι μερακλής πάντως. Χοντρούλα, μεγάλη μύτη, κοντά πόδια. Καλή επιλογή