thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Εκει κανουν μασαζ με ροζ ποδιές !!!Τελικά ολοκληρώθηκε ο φραπές;
Εκει κανουν μασαζ με ροζ ποδιές !!!Τελικά ολοκληρώθηκε ο φραπές;
Αν φοράνε ΜΟΝΟ τις ποδιές καλη φάση! (αν και δεν νομίζω). Δεν έχω πάει άλλωστε.Εκει κανουν μασαζ με ροζ ποδιές !!!
Μόνος μου τον εκανα. Η άλλη μόνο από δίπλα πέρασεΤελικά ολοκληρώθηκε ο φραπές;
τεραστιο το thread ! αν μπορεις να μου γραψεις 3-4 να τα checkaro τα οποια θα συνδιασουν ενα καπως καλο μασαζ με τουλαχιστον ενα φραπεδακι ( οτι εξτρα ευπροσδεκτο) θα σου ημουν ευγνωμον !Welcome!
Ξεκίνα την μελέτη! Δεν είναι και τόσα πολλά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
True Story.
Ρε φίλε πλήρωσες +20 ευρώ για να τον παίξεις μόνος σου; Είσαι μερακληςΜόνος μου τον εκανα. Η άλλη μόνο από δίπλα πέρασε
Κρυσταλτεραστιο το thread ! αν μπορεις να μου γραψεις 3-4 να τα checkaro τα οποια θα συνδιασουν ενα καπως καλο μασαζ με τουλαχιστον ενα φραπεδακι ( οτι εξτρα ευπροσδεκτο) θα σου ημουν ευγνωμον !
Στείλε μήνυμα να στο στείλω το τηλέφωνο.Ενταξει,φιλε.Ευχαριστώ.
+VanaΚρυσταλ
Luxury
Massagio
Στείλε μήνυμα να στο στείλω το τηλέφωνο.
Ευχαρίστως...αλλα δεν ξερω πως να σ στειλω μήνυμα..ειμαι καινουργιος εδω περα..δεν εχω καταλαβει τιποτα ακομα ..που πάω για να στειλω μηνυμα σε ενα προφιλ?????Στείλε μήνυμα να στο στείλω το τηλέφωνο.
Σε ευχαριστω πολυ συναγωνιστη ! αν τα εγραψες και με σειρα ποιοτητας εισαι ακομα μεγαλυτερη παικτουραΚρυσταλ
Luxury
Massagio
Ηλια ριχτοοοοοοΡε φίλε πλήρωσες +20 ευρώ για να τον παίξεις μόνος σου; Είσαι μερακλης
Έχουμε κανένα νέο για αυτήν την μπελά... Την πήρε κανεναςεπισκεψη χθες κρυσταλ και περασμα με ιριδα για δοκιμη, δεν την ειχα δει πως ειναι εμφανησιακα ποτε. Προσωπο μετριο δεν μπορω να πω οτι δεν βλεπετε. Οσο για το σωμα σωματαρα απο τα πιο ωραια που εχω δει σε κοπελες. Στον αγωνα πρωτο μερος οπως ακριβως ηθελα και στο δευτερο μερος μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη δηλαδη οταν τελειωσα δεν σκεφτηκα οτι πεταξα ενα 50ρικο. Δεν ξερω αν θα την ξαναεβλεπα αλλα παραμενη μια καλη επιλογη. Ειδα επισης στο σαλονι μια Μπελλα που μου φανηκε ωραια με ωραια βυζια και προσωπο και γενικα το στυλακι και η εμφανιση ηταν σαν αυτες που ειναι πορτα στα μαγαζια το βραδυ. Δεν συγκρατησα αλλα ονοματα γιατι ηταν αδιαφορες.
οταν λες "θεία"τι εννοείς?..βλέπεται ή μπα?..σκέφτομαι να πάω..Είναι ώριμη μιλφ ή γιαγιά?Φιλε μην πας η Ταμίλα ειναι μια μεγαλη Θεια άσχημη ηταν παλια πισω απο σταθμό ειχα παει ασε που βρωμαγε σκόρδο γενικα δεν ελεγε
Εγω στα ειπα απο εκει κ περα εσυ ξερεις
Ρε μάγκες, στα παπαρια μας ποια είναι η ηλικία σας και ποιος ο σωματότυπος σας.
Φοβερή φάση φίλε τά δίνει όλα και στο πρώτο καί στο δεύτερο μέρος τό μωρό απαιχτο.. μερικά κιλά παραπάνω μελαχρινό βυζομπαλλο φουλ... φιλική και παιχνιδιάρικο πολύ.. τό νέο Μ στανταρακη..Έχουμε κανένα νέο για αυτήν την μπελά... Την πήρε κανενας
Μεγαλη 57 περιπου εμενα δεν μ αρεσε γουστα ειναι αυτα φιλεοταν λες "θεία"τι εννοείς?..βλέπεται ή μπα?..σκέφτομαι να πάω..Είναι ώριμη μιλφ ή γιαγιά?
Όταν λες φοβερή φάση; Κάνει μασάζ καλό δηλαδή; Και μετά εκτόνωση;Φοβερή φάση φίλε τά δίνει όλα και στο πρώτο καί στο δεύτερο μέρος τό μωρό απαιχτο.. μερικά κιλά παραπάνω μελαχρινό βυζομπαλλο φουλ... φιλική και παιχνιδιάρικο πολύ.. τό νέο Μ στανταρακη..