AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 405
- Πόντοι
- 36
Να φανταστεις η διπλανη πορτα ειναι πιο λεπτη...
Αρα την ξέρεις
Για λέγε
Να φανταστεις η διπλανη πορτα ειναι πιο λεπτη...
σγουρο μαλλι,φοιτητρια,γυρω στα 25ηλικια?...βλεπω μια γεματη απο το μπαλκονι καποια φορα,να ειναι αυτη λετε?
ηλικια?...βλεπω μια γεματη απο το μπαλκονι καποια φορα,να ειναι αυτη λετε?
σγουρο μαλλι,φοιτητρια,γυρω στα 25
Ρώτα την αν ρουφάει το καλαμάκι
αν ψήνει μπριζολάκι
Με λιγη πιεση κανει φουλ προγραμμα,εγω την πηρα πριν κανα χρονο,τωρα αν διπλασιαστηκε η πηγε μποντι λαιν,θα σας γελασω,παντως δεν αξιζει η φαση,τοτε ημουν σε μεγαλες αγαμιες...οπα...τι προσφερει και ποσο?περιποιμενει ειναι?δωστε πληροφοριες στο λαο!
αρα να μην το ψαξω?Με λιγη πιεση κανει φουλ προγραμμα,εγω την πηρα πριν κανα χρονο,τωρα αν διπλασιαστηκε η πηγε μποντι λαιν,θα σας γελασω,παντως δεν αξιζει η φαση,τοτε ημουν σε μεγαλες αγαμιες...
ρίχνεις λίγο μαγιονέζα.... και κάνεις μελιτζανοσαλάτακαι αν μου πει ψηνει μελτζανες?τι γινετε μετα?
Γουστα ειναι αυτα,μη σε παρω και στο λαιμο μου,αλλα συμβουλη μου ειναι να πας πουθενα αλλου να τα χωσεις.αρα να μην το ψαξω?
Συνηθως ειναι στην στηλη ¨Αισθητικη ομορφια" του Αγγελιοφορου και ειναι η μονη που δεν αναφερεται σε μαγαζι,οποτε τη διακρινεις ευκολα,παντως τωρα δεν την εχει.Η αγγελία της θυμάσαι τι γράφει?
Βουρ τοτε...Εχω ένα παλιό ΄φύλλο του Μαίου και νομίζω πως το βρήκα. Αν δεν κάνω λάθος βέβαια