You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)
plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Ή διακοπές είναι ή το πιο πιθανό να κάνουν ανακαίνιση απο ότι ξέρω.Συναγωνιστες εχω το τηλ απο Μοναστηριου 69........6049 αλλα μου βγαινει συνεχεια κλειστο...Μηπως ξερετε τι παιζει?
Help...
υπομονή λοιπόν..
Τελικα φιλε NIKOLG 15 +JAMES 70 εχετε μπερδευτει λιγακι....
Το SAHRA ΔΕΝ ειναι τσιμισκη,ειναι Ολυμπου με της γνωστες ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥΣ μασερ.... :o :o :o
παραλιγο να την παθω !!!!
Κοίτα εγώ ρώτησα απλά αν ξέρει κανείς τι είναι το Zahra και μου απάντησαν Τσιμισκή
Αυτό που ανέφερα εγώ για Τσιμισκή (δε θυμάμαι όνομα) το είχε αγγελία και είναι Αριστοτέλους γωνία, αλλά όπως είχα πει δεν ...κερνάνε ούτε φραπέ!
Εγώ όταν γύρισα από Ταϋλάνδη χώρισα τη γκόμενά μου και έκανα 1 μήνα να χαμογελάσω. Ήθελα να μετοικήσω εκεί και να νοικιάζω ομπρέλες στην παραλία...
Δυστυχώς όμως φίλε μου, επειδή εδώ δεν είναι Ταϋλάνδη, θα ξαναπάς, πίστεψέ με, θα ξαναπάς σε μασατζίδικο
Δυστυχώς όμως φίλε μου, επειδή εδώ δεν είναι Ταϋλάνδη, θα ξαναπάς, πίστεψέ με, θα ξαναπάς σε μασατζίδικο
Τώρα βέβαια μετά το πολιτισμικό σοκ που έπαθα στηνΤαϋλάνδη,
σιγά μην ξαναπάω σε μασατζίδικο εδώ
ακόμα κι αν δίνουν και μπριζολίτσα (έστω και σούπερ, μπον φιλέ!!! )
george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ψαχνω το τηλ απο το μασαζ στη Αγ.μαρινα.. οποιος το εχει ας μου το στειλει παρακαλω σε pm το ειχα αλλα το εχασα. Αλλιως αν υπαρχει τηλ απο κοπελα που κανει μασαζ στο σπιτι της.. οχι σε μαγαζι. ευχαριστω πολυ!
Ψαχνω το τηλ απο το μασαζ στη Αγ.μαρινα.. οποιος το εχει ας μου το στειλει παρακαλω σε pm το ειχα αλλα το εχασα. Αλλιως αν υπαρχει τηλ απο κοπελα που κανει μασαζ στο σπιτι της.. οχι σε μαγαζι. ευχαριστω πολυ!
ποια ειναι αυτη?εχει μασαζ στην τουμπα?
george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σπιτι της. Δεν ειναι καλη μια χοντρη ειναι
αν δεν ειναι καλη γιατι την ψαχνεις? ;)Σπιτι της. Δεν ειναι καλη μια χοντρη ειναι
george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μάλλον θα κάνει άλλα πράγματα καλά
Μπορεί
Ποιός ξέρει....
Κανει κανει. ειναι κ οικονομικη! Οποιος το εχεισ plz ας το στειλει! η καμιας αλλης
Κανει κανει. ειναι κ οικονομικη! Οποιος το εχεισ plz ας το στειλει! η καμιας αλλης
ενδιαφερον..οποιας ξερει κατι ας ενημερωσει και εμας...γειτονας ειμαι
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....φυσικά
λες να την εχω δει σε κανα σουπερ της γειτονιας μου?θελω στοιχεια!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Να φανταστεις η διπλανη πορτα ειναι πιο λεπτη...Μπορεί να είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας.
Αλλά άμα είναι χοντρή ρε συ kiri?
Δεν θα λέει