Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

mixalis4444

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
filoi mou kalispera sintiso tin maria anepifilakta einai oti kalitero iparxi. mipos kseri kanis pou xathikes i anna maria apo tin vilka?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
filoi mou kalispera sintiso tin maria anepifilakta einai oti kalitero iparxi. mipos kseri kanis pou xathikes i anna maria apo tin vilka?
πετρου ερημιτη τρ-τε-πε πρωινα... γουσταρεις φιλε;αλλα μεχρι τελη του μηνα,δεν με διαβαζεις που ειμαι φαν;...καλου κακου ομως παρε και κανα τηλ 6939199927 να ρωτησεις γιατι παιζουν μερες που εμεινε κλειστο και παιζουν και αδειες...

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
δεν ξερω εκει τι κανουν αλλα στο παλιο που ειχαν (οι αφεντικινες) στην ολγας τα καναν ολα!!!

Τελικα φιλε NIKOLG 15 +JAMES 70 εχετε μπερδευτει  λιγακι....
Το SAHRA ΔΕΝ ειναι τσιμισκη,ειναι Ολυμπου με της γνωστες ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥΣ μασερ.... :o :o :o
παραλιγο να την παθω !!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
μηπως ξερει κανεις για ενα μασατζιδικο
πανω στη δωδεκανησου καπου στη τροχαια??

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Γεια σας φίλτατοι συναγωνιστές στην οδό του μασαζίδικου!!

Σας παρακολουθώ καιρό τώρα αλλά δεν έχω συμμετάσχει ενεργά στο forum. Εως σήμερα που αρχίζω. Λοιπόν, ποιά είναι αυτή η Μαρία αγαπητοί μου??? Ξέρω, θα με κράξετε που δεν έχω πολλά posts κ.λπ. αλλά τι να κάνω??? Τι πρέπει να πω εκτός από το να ζητάω???

Ίσως βέβαια και να μπορώ κάτι να δώσω  ;)

Αλήθεια, μπορεί κανείς να μου πει αν μπορούμε κάπως να ελέγξουμε ποιός παρακολουθεί το forum? Προφανώς όχι. Ρωτάω γιατί κάποιες πληροφορίες μπορεί να μας προδώσουνε και να χαλάσουν τα κονέ μας.

Καινούργιο μαγαζί ανατολικά από επιχειρηματία του χώρου με άνω του ενός μαγαζιού ως τώρα σας λέει κάτι??

Αυτά. Καλώς σας βρήκα!!

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
καλημερα....μιλησα χθες με την γνωστη χρυσα και μου ειπε οτι θα βρισκεται απο σημερα παλι στο avis βασιλης ολγας...αυτο για ενα φιλο που ρωτησε για την χρυσα...

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη στην βουλγαρη....2 κοπελες, χριστινα παντελως αδιαφορη κ βαλερια, αβυζο αλλα απο πατο............ρωσια μερια.....μασαζ αδιαφορο αλλα το καλαμακι ηταν απιστευτο!!!....συνεχεια δεν υπηρξε λογω γυναικολογικων....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
καλημερα....μιλησα χθες με την γνωστη χρυσα και μου ειπε οτι θα βρισκεται απο σημερα παλι στο avis βασιλης ολγας...αυτο για ενα φιλο που ρωτησε για την χρυσα...
thanx man

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
μηπως ξερει κανεις για ενα μασατζιδικο
πανω στη δωδεκανησου καπου στη τροχαια??
Νομίζω αριστερά από τα goodies έχει ένα κουδούνι "αισθητικός" αλλά δε λειτουργεί το θυροτηλέφωνο οπότε, αν είναι αυτό, θέλει τηλέφωνο πριν το οποίο δεν έχω(μιλάμε για το μαγαζί της λίζας από resort πλατεία δημοκρατίας σωστά ? )

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
πετρου ερημιτη τρ-τε-πε πρωινα... γουσταρεις φιλε;αλλα μεχρι τελη του μηνα,δεν με διαβαζεις που ειμαι φαν;...καλου κακου ομως παρε και κανα τηλ 6939199927 να ρωτησεις γιατι παιζουν μερες που εμεινε κλειστο και παιζουν και αδειες...
πήγα Δευτέρα και ήταν ένα μπάζο που έβαφε τα μαλλιά της, βρε ουστ!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ναι τελικα δεν ειναι και παιζει να σταματησε γενικως,αν μαθω κατι θα γραψω ή εδω ή στην μπουρδελοκατασταση...κριμα γιατι κι εγω την γουσταρα πολυ...
Της είπα να δω και την άλλη κοπέλα και τι μου είπε? :" Α εμείς εδώ δε τις δείχνουμε τις κοπέλες στους πελάτες". Τα συμπεράσματα δικά σας

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
την βραδινη λες σε φωτο;δεν πιστευω να δουλευαν 2 μαζι για δεν καταλαβα..
ναι δύο ήταν αλλά μάλλον έβαφαν η μία τα μαλιά τηε άλλης, ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
όλα τα μασατζίδικα έχουν παραπάνω από μία στη βάρδια, δε σε κατάλαβα συνάδελφε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για το μασατζίδικο της Μοναστηρίου - Πεσόντων Πυροσβεστών μιλάω, λογικό νομίζω στο παρόν thread, οκ όλα καλά

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
mipos kseri kanis pou xathikes i anna maria apo tin vilka?
παιδες για να τελειωνουμε εγω απαντησα σε αυτο το ερωτημα του μιχαλη(κακως ισως εδω,αλλα κι αυτος εδω ρωτησε)που αφορα γνωστη ιεροδουλο νομιμα εργαζομενη οχι για κανενα μασατζιδικο και το τηλ ειναι απο το μαγαζι στην πετρου ερημιτη...μπουρδελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom