β. γεωργιου 6Φιλε που στην Ολγας ειχαν το μαγαζι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
mixalis4444
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
filoi mou kalispera sintiso tin maria anepifilakta einai oti kalitero iparxi. mipos kseri kanis pou xathikes i anna maria apo tin vilka?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πετρου ερημιτη τρ-τε-πε πρωινα... γουσταρεις φιλε;αλλα μεχρι τελη του μηνα,δεν με διαβαζεις που ειμαι φαν;...καλου κακου ομως παρε και κανα τηλ 6939199927 να ρωτησεις γιατι παιζουν μερες που εμεινε κλειστο και παιζουν και αδειες...filoi mou kalispera sintiso tin maria anepifilakta einai oti kalitero iparxi. mipos kseri kanis pou xathikes i anna maria apo tin vilka?
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Φιλε James,που κοντα στην Τσιμισκη ειναι αυτο?κανενα τηλ?στούντιο-μασαζ ΖΑΗΡΑ. στο κέντρο.
Ξέρει κανείς τίποτα.
το βρήκα εδώ:
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 755
- Πόντοι
- 4.535
Φιλε James,που κοντα στην Τσιμισκη ειναι αυτο?κανενα τηλ?
Αναφέρει στην αγγελία ένα κινητό και όνομα. Γιατί δεν δοκιμάζεις εκείνο;
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
δεν ξερω εκει τι κανουν αλλα στο παλιο που ειχαν (οι αφεντικινες) στην ολγας τα καναν ολα!!!
Τελικα φιλε NIKOLG 15 +JAMES 70 εχετε μπερδευτει λιγακι....
Το SAHRA ΔΕΝ ειναι τσιμισκη,ειναι Ολυμπου με της γνωστες ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥΣ μασερ.... :o :o :o
παραλιγο να την παθω !!!!
only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καμια αφιξη στην εβιτα ξερει κανεις???
Γεια σας φίλτατοι συναγωνιστές στην οδό του μασαζίδικου!!
Σας παρακολουθώ καιρό τώρα αλλά δεν έχω συμμετάσχει ενεργά στο forum. Εως σήμερα που αρχίζω. Λοιπόν, ποιά είναι αυτή η Μαρία αγαπητοί μου??? Ξέρω, θα με κράξετε που δεν έχω πολλά posts κ.λπ. αλλά τι να κάνω??? Τι πρέπει να πω εκτός από το να ζητάω???
Ίσως βέβαια και να μπορώ κάτι να δώσω ;)
Αλήθεια, μπορεί κανείς να μου πει αν μπορούμε κάπως να ελέγξουμε ποιός παρακολουθεί το forum? Προφανώς όχι. Ρωτάω γιατί κάποιες πληροφορίες μπορεί να μας προδώσουνε και να χαλάσουν τα κονέ μας.
Καινούργιο μαγαζί ανατολικά από επιχειρηματία του χώρου με άνω του ενός μαγαζιού ως τώρα σας λέει κάτι??
Αυτά. Καλώς σας βρήκα!!
Σας παρακολουθώ καιρό τώρα αλλά δεν έχω συμμετάσχει ενεργά στο forum. Εως σήμερα που αρχίζω. Λοιπόν, ποιά είναι αυτή η Μαρία αγαπητοί μου??? Ξέρω, θα με κράξετε που δεν έχω πολλά posts κ.λπ. αλλά τι να κάνω??? Τι πρέπει να πω εκτός από το να ζητάω???
Ίσως βέβαια και να μπορώ κάτι να δώσω ;)
Αλήθεια, μπορεί κανείς να μου πει αν μπορούμε κάπως να ελέγξουμε ποιός παρακολουθεί το forum? Προφανώς όχι. Ρωτάω γιατί κάποιες πληροφορίες μπορεί να μας προδώσουνε και να χαλάσουν τα κονέ μας.
Καινούργιο μαγαζί ανατολικά από επιχειρηματία του χώρου με άνω του ενός μαγαζιού ως τώρα σας λέει κάτι??
Αυτά. Καλώς σας βρήκα!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
mazdaβ. γεωργιου 6
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
thanx manκαλημερα....μιλησα χθες με την γνωστη χρυσα και μου ειπε οτι θα βρισκεται απο σημερα παλι στο avis βασιλης ολγας...αυτο για ενα φιλο που ρωτησε για την χρυσα...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Νομίζω αριστερά από τα goodies έχει ένα κουδούνι "αισθητικός" αλλά δε λειτουργεί το θυροτηλέφωνο οπότε, αν είναι αυτό, θέλει τηλέφωνο πριν το οποίο δεν έχω(μιλάμε για το μαγαζί της λίζας από resort πλατεία δημοκρατίας σωστά ? )μηπως ξερει κανεις για ενα μασατζιδικο
πανω στη δωδεκανησου καπου στη τροχαια??
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
πήγα Δευτέρα και ήταν ένα μπάζο που έβαφε τα μαλλιά της, βρε ουστ!!!πετρου ερημιτη τρ-τε-πε πρωινα... γουσταρεις φιλε;αλλα μεχρι τελη του μηνα,δεν με διαβαζεις που ειμαι φαν;...καλου κακου ομως παρε και κανα τηλ 6939199927 να ρωτησεις γιατι παιζουν μερες που εμεινε κλειστο και παιζουν και αδειες...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Της είπα να δω και την άλλη κοπέλα και τι μου είπε? :" Α εμείς εδώ δε τις δείχνουμε τις κοπέλες στους πελάτες". Τα συμπεράσματα δικά σαςναι τελικα δεν ειναι και παιζει να σταματησε γενικως,αν μαθω κατι θα γραψω ή εδω ή στην μπουρδελοκατασταση...κριμα γιατι κι εγω την γουσταρα πολυ...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ναι δύο ήταν αλλά μάλλον έβαφαν η μία τα μαλιά τηε άλλης, ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώτην βραδινη λες σε φωτο;δεν πιστευω να δουλευαν 2 μαζι για δεν καταλαβα..
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
όλα τα μασατζίδικα έχουν παραπάνω από μία στη βάρδια, δε σε κατάλαβα συνάδελφε
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Για το μασατζίδικο της Μοναστηρίου - Πεσόντων Πυροσβεστών μιλάω, λογικό νομίζω στο παρόν thread, οκ όλα καλά
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παιδες για να τελειωνουμε εγω απαντησα σε αυτο το ερωτημα του μιχαλη(κακως ισως εδω,αλλα κι αυτος εδω ρωτησε)που αφορα γνωστη ιεροδουλο νομιμα εργαζομενη οχι για κανενα μασατζιδικο και το τηλ ειναι απο το μαγαζι στην πετρου ερημιτη...μπουρδελοmipos kseri kanis pou xathikes i anna maria apo tin vilka?