Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

Commas93

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2022
Like
38
Πόντοι
0
Για να βρεις την Ροζίτα μπες στο κανεσεχ και βρες το προφίλ roses. Από εκεί της στέλνεις μήνυμα και σου δίνει το τηλέφωνο της.

Υγ. Η Μπέτυ είχε κανένα τατουάζ √50 ;
δεν με αφηνει το κανεσεξ φιλε ολο λεει οτι θα ενεργοποιηθει ο λογαριασμος σε 48 ωρες και εχουν περασει δυο βδομαδες! αν το εχεις στειλε προσωπικο μηνυμα να σου δωσω και πληροφοριες για δελφων

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
136
Πόντοι
1
Κύριοι καλησπέρα!Λοιπόν χρωστάω μια ενημέρωση από την επίσκεψη μου στην Εβίτα(ευχαριστώ προκαταβολικά τα παιδιά που μου απάντησαν σε ότι ρώτησα πριν την επίσκεψη μου στο εν λόγω ίδρυμα).Η υποδοχή της Εβίτας εξαιρετική , ευγενική και ευχάριστη!Μου παρουσίασε 3 κοπέλες
1.ΕΥΑ γύρο στα 29 ωραίο σώμα ,χωρίς περιττά κιλά με στήθος 2 προς 3 ξανθιά με κοντό μαλλί.
2.ΕΡΙΚΑ κοντά στα 40 μέτριο ύψος λίγα ψωμάκια και λίγο κοιλίτσα, στήθος 2 αρακι, μαύρο σγουρό μαλλί μακρι πιο κάτω από τους όμως.
3.ΝΑΝΣΥ λιγότερο από 30 ψηλή ,χοντρούλα μικρα σχετικά βυζάκια σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα ,ξανθιά με καρέ μαλλί...διέκρινα μια σχετική ξινιλα στο ύφος της.
Επέλεξα Έρικα με κριτήριο την ηλικία της,πονταρα δλδ στην εμπειρία της,και για καλή μου τύχη μου βγήκε, ήξερε από πίεση στο μασάζ με χαλάρωσε αρκετά μπορώ να πω και μου έκανε ένα εξαιρετικό στοματικό αλλάξαμε 3 στάσεις μέχρι να έρθει το τέλος!Ξέχασα να αναφέρω ότι παίζουν 2 τιμές 60 € και 70€ των 30 και 45 λεπτών αντίστοιχα!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.659
Πόντοι
2.720
Ο φίλος που έγραψε για την Μπετυ στην δελφων εάν ήθελε να βοηθήσει πραγματικά θα είδε γράψει άλλα 4 μηνύματα της πλάκας για να μπορέσει να στείλει σε πμ τις πληροφορίες που θελουμε.
Ένα δίκιο το έχεις. Αλλά νομίζω πλέον δέχεται πμ

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.227
Πόντοι
3.786
Σήμερα πήγα στο body free πρώτη φορά να δοκιμάσω… Ξεχάστηκα και δεν είχα ενεργό rapid… Οπότε στον έλεγχο δεν το είχα και αναγκάστηκα έφυγα δε με άφησαν να συνεχίσω. Δεν ξέρω βέβαια αν αξίζει γιατί είδα 1-2 κοπέλες να περπατάνε αλλά δε μου γέμισαν το μάτι.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού.Από τις γνώμες σχεδόν όλων που έχω διαβάσει,δεν αξίζει να δώσεις 80,γιατί είναι ξεπέτες

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Κύριοι καλησπέρα!Λοιπόν χρωστάω μια ενημέρωση από την επίσκεψη μου στην Εβίτα(ευχαριστώ προκαταβολικά τα παιδιά που μου απάντησαν σε ότι ρώτησα πριν την επίσκεψη μου στο εν λόγω ίδρυμα).Η υποδοχή της Εβίτας εξαιρετική , ευγενική και ευχάριστη!Μου παρουσίασε 3 κοπέλες
1.ΕΥΑ γύρο στα 29 ωραίο σώμα ,χωρίς περιττά κιλά με στήθος 2 προς 3 ξανθιά με κοντό μαλλί.
2.ΕΡΙΚΑ κοντά στα 40 μέτριο ύψος λίγα ψωμάκια και λίγο κοιλίτσα, στήθος 2 αρακι, μαύρο σγουρό μαλλί μακρι πιο κάτω από τους όμως.
3.ΝΑΝΣΥ λιγότερο από 30 ψηλή ,χοντρούλα μικρα σχετικά βυζάκια σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα ,ξανθιά με καρέ μαλλί...διέκρινα μια σχετική ξινιλα στο ύφος της.
Επέλεξα Έρικα με κριτήριο την ηλικία της,πονταρα δλδ στην εμπειρία της,και για καλή μου τύχη μου βγήκε, ήξερε από πίεση στο μασάζ με χαλάρωσε αρκετά μπορώ να πω και μου έκανε ένα εξαιρετικό στοματικό αλλάξαμε 3 στάσεις μέχρι να έρθει το τέλος!Ξέχασα να αναφέρω ότι παίζουν 2 τιμές 60 € και 70€ των 30 και 45 λεπτών αντίστοιχα!
Μπράβο για την ενημέρωση αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα για τους περισσότερους εξ ημών: Η Εβίτα είναι prive...

Kotsarikos(2)

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2021
Like
18
Πόντοι
0
δεν με αφηνει το κανεσεξ φιλε ολο λεει οτι θα ενεργοποιηθει ο λογαριασμος σε 48 ωρες και εχουν περασει δυο βδομαδες! αν το εχεις στειλε προσωπικο μηνυμα να σου δωσω και πληροφοριες για δελφων
Σου έστειλα pm

Commas93

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2022
Like
38
Πόντοι
0
Επέλεξα Έρικα με κριτήριο την ηλικία της,πονταρα δλδ στην εμπειρία της,και για καλή μου τύχη μου βγήκε, ήξερε από πίεση στο μασάζ με χαλάρωσε αρκετά μπορώ να πω και μου έκανε ένα εξαιρετικό στοματικό αλλάξαμε 3 στάσεις μέχρι να έρθει το τέλος!Ξέχασα να αναφέρω ότι παίζουν 2 τιμές 60 € και 70€ των 30 και 45 λεπτών αντίστοιχαφιλε

Commas93

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2022
Like
38
Πόντοι
0
ωραια περιγραφη φιλε..σωστοτατος
μια ερωτηση και χρειαζομαι την βοηθεια σου.
αυτη η εβιτα που ακριβως βρισκεται? αν θες στειλε κ μηνυμα..γραφουν οι φιλοι εδω για εβιτα συνεχεια αλλα δεν καταλαβα που ειναι..φωτισε με!

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
136
Πόντοι
1
αυτη η εβιτα που ακριβως βρισκεται? αν θες στειλε κ μηνυμα..γραφουν οι φιλοι εδω για εβιτα συνεχεια αλλα δεν καταλαβα που ειναι..φωτισε με!
Θα σου πει εκείνη μη σε απασχολεί αυτο!το θέμα είναι να σε δεχθεί

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Είναι πριβε το μαγαζί πού σημαίνει πρέπει κάποιος να σε συστήσει οπότε άχρηστο είναι το να μάθεις πού είναι

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Είναι πριβε το μαγαζί πού σημαίνει πρέπει κάποιος να σε συστήσει οπότε άχρηστο είναι το να μάθεις πού είναι
Οι σημερινοί νέοι τα θέλουν όλα έτοιμα. Για να μπω κάποτε στην ΕΒΙΤΑ, πήγα μόνος, έφαγα μια φορά πετσέτα, και μετά σιγά σιγά όλα πήραν τον δρόμο τους. Ας δοκιμάσει ο φίλος. Αν έχει οκ συμπεριφορά κτλ, ισως γίνει αποδεκτός.

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
136
Πόντοι
1
Οι σημερινοί νέοι τα θέλουν όλα έτοιμα. Για να μπω κάποτε στην ΕΒΙΤΑ, πήγα μόνος, έφαγα μια φορά πετσέτα, και μετά σιγά σιγά όλα πήραν τον δρόμο τους. Ας δοκιμάσει ο φίλος. Αν έχει οκ συμπεριφορά κτλ, ισως γίνει αποδεκτός.
Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα και εγώ κάποτε....ούτε βρακί με άφησαν να βγάλω.Την καλημέρα μου κύριοι!

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
136
Πόντοι
1
Σκέφτομαι η επόμενη καταδρομική να είναι στην Μαριάννα...ξέρεις κάποιος να πει για το προσωπικό που έχει στη διάθεση της και ποιες αξίζουν?Η Μαριάννα πάντα ήταν πολύ καλή στην επιλογή κοριτσιών...σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα και εγώ κάποτε....ούτε βρακί με άφησαν να βγάλω.Την καλημέρα μου κύριοι!

Ναι ρε παιδιά, ΟΚ. Να φάμε τα μούτρα μας, αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε πού είναι το μαγαζί για να πάμε.

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Αν είσαι OK σε συμπεριφορά και ευγενικός ίσως δεν θα στα μούτρα σου αλλά μπορεί για πρώτη φορά να πας για ένα απλό μασάζ και να φύγεις ?
Ευγένεια είναι το μεσαίο μου όνομα. Κι ας φάω πόρτα μια δυο φορές. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πού να πάω... Εννοώ πού βρίσκεται το "μαγαζί".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom