ισως φιλε..αυτες αλλαζουν κ ονοματα..η μαριαννα αν ειναι μελαχρινη 50αρα ναι ισωςΗ Μπέτυ μήπως είναι η Μαριάνα;; Και αυτή Δελφων δέχεται...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)
δεν με αφηνει το κανεσεξ φιλε ολο λεει οτι θα ενεργοποιηθει ο λογαριασμος σε 48 ωρες και εχουν περασει δυο βδομαδες! αν το εχεις στειλε προσωπικο μηνυμα να σου δωσω και πληροφοριες για δελφωνΓια να βρεις την Ροζίτα μπες στο κανεσεχ και βρες το προφίλ roses. Από εκεί της στέλνεις μήνυμα και σου δίνει το τηλέφωνο της.
Υγ. Η Μπέτυ είχε κανένα τατουάζ √50 ;
Κύριοι καλησπέρα!Λοιπόν χρωστάω μια ενημέρωση από την επίσκεψη μου στην Εβίτα(ευχαριστώ προκαταβολικά τα παιδιά που μου απάντησαν σε ότι ρώτησα πριν την επίσκεψη μου στο εν λόγω ίδρυμα).Η υποδοχή της Εβίτας εξαιρετική , ευγενική και ευχάριστη!Μου παρουσίασε 3 κοπέλες
1.ΕΥΑ γύρο στα 29 ωραίο σώμα ,χωρίς περιττά κιλά με στήθος 2 προς 3 ξανθιά με κοντό μαλλί.
2.ΕΡΙΚΑ κοντά στα 40 μέτριο ύψος λίγα ψωμάκια και λίγο κοιλίτσα, στήθος 2 αρακι, μαύρο σγουρό μαλλί μακρι πιο κάτω από τους όμως.
3.ΝΑΝΣΥ λιγότερο από 30 ψηλή ,χοντρούλα μικρα σχετικά βυζάκια σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα ,ξανθιά με καρέ μαλλί...διέκρινα μια σχετική ξινιλα στο ύφος της.
Επέλεξα Έρικα με κριτήριο την ηλικία της,πονταρα δλδ στην εμπειρία της,και για καλή μου τύχη μου βγήκε, ήξερε από πίεση στο μασάζ με χαλάρωσε αρκετά μπορώ να πω και μου έκανε ένα εξαιρετικό στοματικό αλλάξαμε 3 στάσεις μέχρι να έρθει το τέλος!Ξέχασα να αναφέρω ότι παίζουν 2 τιμές 60 € και 70€ των 30 και 45 λεπτών αντίστοιχα!
1.ΕΥΑ γύρο στα 29 ωραίο σώμα ,χωρίς περιττά κιλά με στήθος 2 προς 3 ξανθιά με κοντό μαλλί.
2.ΕΡΙΚΑ κοντά στα 40 μέτριο ύψος λίγα ψωμάκια και λίγο κοιλίτσα, στήθος 2 αρακι, μαύρο σγουρό μαλλί μακρι πιο κάτω από τους όμως.
3.ΝΑΝΣΥ λιγότερο από 30 ψηλή ,χοντρούλα μικρα σχετικά βυζάκια σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα ,ξανθιά με καρέ μαλλί...διέκρινα μια σχετική ξινιλα στο ύφος της.
Επέλεξα Έρικα με κριτήριο την ηλικία της,πονταρα δλδ στην εμπειρία της,και για καλή μου τύχη μου βγήκε, ήξερε από πίεση στο μασάζ με χαλάρωσε αρκετά μπορώ να πω και μου έκανε ένα εξαιρετικό στοματικό αλλάξαμε 3 στάσεις μέχρι να έρθει το τέλος!Ξέχασα να αναφέρω ότι παίζουν 2 τιμές 60 € και 70€ των 30 και 45 λεπτών αντίστοιχα!
Ένα δίκιο το έχεις. Αλλά νομίζω πλέον δέχεται πμΟ φίλος που έγραψε για την Μπετυ στην δελφων εάν ήθελε να βοηθήσει πραγματικά θα είδε γράψει άλλα 4 μηνύματα της πλάκας για να μπορέσει να στείλει σε πμ τις πληροφορίες που θελουμε.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.227
- Πόντοι
- 3.786
Ουδέν κακόν αμιγές καλού.Από τις γνώμες σχεδόν όλων που έχω διαβάσει,δεν αξίζει να δώσεις 80,γιατί είναι ξεπέτεςΣήμερα πήγα στο body free πρώτη φορά να δοκιμάσω… Ξεχάστηκα και δεν είχα ενεργό rapid… Οπότε στον έλεγχο δεν το είχα και αναγκάστηκα έφυγα δε με άφησαν να συνεχίσω. Δεν ξέρω βέβαια αν αξίζει γιατί είδα 1-2 κοπέλες να περπατάνε αλλά δε μου γέμισαν το μάτι.
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Μπράβο για την ενημέρωση αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα για τους περισσότερους εξ ημών: Η Εβίτα είναι prive...Κύριοι καλησπέρα!Λοιπόν χρωστάω μια ενημέρωση από την επίσκεψη μου στην Εβίτα(ευχαριστώ προκαταβολικά τα παιδιά που μου απάντησαν σε ότι ρώτησα πριν την επίσκεψη μου στο εν λόγω ίδρυμα).Η υποδοχή της Εβίτας εξαιρετική , ευγενική και ευχάριστη!Μου παρουσίασε 3 κοπέλες
Kotsarikos(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2021
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Σου έστειλα pmδεν με αφηνει το κανεσεξ φιλε ολο λεει οτι θα ενεργοποιηθει ο λογαριασμος σε 48 ωρες και εχουν περασει δυο βδομαδες! αν το εχεις στειλε προσωπικο μηνυμα να σου δωσω και πληροφοριες για δελφων
Κύριοι καλησπέρα!Λοιπόν χρωστάω μια ενημέρωση από την επίσκεψη μου στην Εβίτα(ευχαριστώ προκαταβολικά τα παιδιά που μου απάντησαν σε ότι ρώτησα πριν την επίσκεψη μου στο εν λόγω ίδρυμα).Η υποδοχή της Εβίτας εξαιρετική , ευγενική και ευχάριστη!Μου παρουσίασε 3 κοπέλες
Επέλεξα Έρικα με κριτήριο την ηλικία της,πονταρα δλδ στην εμπειρία της,και για καλή μου τύχη μου βγήκε, ήξερε από πίεση στο μασάζ με χαλάρωσε αρκετά μπορώ να πω και μου έκανε ένα εξαιρετικό στοματικό αλλάξαμε 3 στάσεις μέχρι να έρθει το τέλος!Ξέχασα να αναφέρω ότι παίζουν 2 τιμές 60 € και 70€ των 30 και 45 λεπτών αντίστοιχαφιλε
Θα σου πει εκείνη μη σε απασχολεί αυτο!το θέμα είναι να σε δεχθείωραια περιγραφη φιλε..σωστοτατος
μια ερωτηση και χρειαζομαι την βοηθεια σου.
αυτη η εβιτα που ακριβως βρισκεται? αν θες στειλε κ μηνυμα..γραφουν οι φιλοι εδω για εβιτα συνεχεια αλλα δεν καταλαβα που ειναι..φωτισε με!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
Είναι πριβε το μαγαζί πού σημαίνει πρέπει κάποιος να σε συστήσει οπότε άχρηστο είναι το να μάθεις πού είναιωραια περιγραφη φιλε..σωστοτατος
μια ερωτηση και χρειαζομαι την βοηθεια σου.
αυτη η εβιτα που ακριβως βρισκεται? αν θες στειλε κ μηνυμα..γραφουν οι φιλοι εδω για εβιτα συνεχεια αλλα δεν καταλαβα που ειναι..φωτισε με!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Οι σημερινοί νέοι τα θέλουν όλα έτοιμα. Για να μπω κάποτε στην ΕΒΙΤΑ, πήγα μόνος, έφαγα μια φορά πετσέτα, και μετά σιγά σιγά όλα πήραν τον δρόμο τους. Ας δοκιμάσει ο φίλος. Αν έχει οκ συμπεριφορά κτλ, ισως γίνει αποδεκτός.Είναι πριβε το μαγαζί πού σημαίνει πρέπει κάποιος να σε συστήσει οπότε άχρηστο είναι το να μάθεις πού είναι
Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα και εγώ κάποτε....ούτε βρακί με άφησαν να βγάλω.Την καλημέρα μου κύριοι!Οι σημερινοί νέοι τα θέλουν όλα έτοιμα. Για να μπω κάποτε στην ΕΒΙΤΑ, πήγα μόνος, έφαγα μια φορά πετσέτα, και μετά σιγά σιγά όλα πήραν τον δρόμο τους. Ας δοκιμάσει ο φίλος. Αν έχει οκ συμπεριφορά κτλ, ισως γίνει αποδεκτός.
kokinoskoufitsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
55 Μαΐων περίπου ,για χαβαλέ καλή είναι αλλά μέχρι εκεί. Οι υπόλοιπες μέτριες και βιαστικές.Η θεία πόσο ετών?
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Τι εγινε ???? υπαρχει συνννεοηση και κοιωη γραμμη για τις χρεωσεις ???Χειρομαλαξη και μαλ α 50 ε
Που ειναι η επιτροπη ανταγωνισμου ??? αυτο ειναι ΚΑΡΤΕΛ
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα και εγώ κάποτε....ούτε βρακί με άφησαν να βγάλω.Την καλημέρα μου κύριοι!
Ναι ρε παιδιά, ΟΚ. Να φάμε τα μούτρα μας, αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε πού είναι το μαγαζί για να πάμε.
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
αρα σπιτι σου εγινε η φαση ???Μασάζ ραντεβού στη Θεσσαλονίκη στο χώρο σας
Η καθημερινές δραστηριότητες και το στρες που αντιμετωπίζετε σας προκαλούν κόπωση και σωματική καταπόνηση. Το μασάζ μας θα σας χαλαρώσει.www.massage-thessaloniki.net
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Ευγένεια είναι το μεσαίο μου όνομα. Κι ας φάω πόρτα μια δυο φορές. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πού να πάω... Εννοώ πού βρίσκεται το "μαγαζί".Αν είσαι OK σε συμπεριφορά και ευγενικός ίσως δεν θα στα μούτρα σου αλλά μπορεί για πρώτη φορά να πας για ένα απλό μασάζ και να φύγεις ?
Όχι. Η φάση έγινε στο ισόγειο διαμερισμα απέναντι από το τουρκικό προξενείο.αρα σπιτι σου εγινε η φαση ???