Τελευταίες εμπειριες.
Είμαι πολύ σέξι με κορμί ΗΦΑΙΣΤΙΟ και πολύ ερωτική διάθεση, μου αρέσει να με γδύνεις και να με παίρνεις γλυκά. Στητό στήθος 4άρι, Εκρηκτικά οπίσθια και Πανέμορφο Σέξι προσωπάκι, με μεγάλες καύλες στα κορμί μου, αν είσαι άνδρας με ευγένεια αλλά και με βρώμικο μυαλό θα ήθελα να σε γνωρίσω. Ξέρω να...
kanesex.com
Μαριαννα ή Ιρινα στην Εγνατία. Θεία από ανατολικές χώρες με δικός της χώρο, όπως την βλέπετε στην φωτο. Προγράμματα 50€ το μισάωρο, 100€ η ώρα με δυο εκτονώσεις. Υπάρχει κι άλλη κοπέλα στον χώρο που έρχεται με συννενόηση από πριν. Πήρα το προγραμμα των 50, χωρίς φιλιά, πίπα χωρίς καποτα, αρκετές στάσεις, αλλά σε κανένα σημείο της πράξης δεν έδειξε ένταση και ενδιαφέρον. Άκρως διεκπεραιωτική σε σημείο που δεν θα ξαναπάω.
Επίσης στο ίδιο μήκος κύματος και οι αγγελίες με κοπέλες σε ένα διαμέρισμα στην οδό Μαβιλλη κοντά στον Βαρδάρη. Μια μετριότητα, απλά δε καθαρό χώρο. 2 κοπέλες στον χώρο, παρτουζα ξεκινα αππ τα 120€ για κια εκτόνωση, μια ξανθιά τζιλφ και μια μελαχρινή τούμπανο με βυζαρες. Κλασικά η γριά έδειξε ότι γούσταρε χωρίς να σε εμπνέει εμφανισιακά και η μελαχρινή ήθελε να τελειώσει στο 20λεπτο.
Αυτά από μένα σήμερα. Πρέπει να έχει πέσει τρελή αναδουλειά σε Εβίτα και Βάσια, καθώς ξεκίνησαν να στέλνουν μηνύματα για καλή χρονιά…