Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Πάρε το χρόνο σου δεν βιαζόμαστε. Ίσα ίσα όσο πιο πολύ χρόνο πάρεις τόσο πιο πολλές φορές θα ρωτήσεις που να παςΌχι παιδιά δεν πήγα λόγω χρόνου
Πάρε το χρόνο σου δεν βιαζόμαστε. Ίσα ίσα όσο πιο πολύ χρόνο πάρεις τόσο πιο πολλές φορές θα ρωτήσεις που να παςΌχι παιδιά δεν πήγα λόγω χρόνου
Θέλουν σκέψη αυτά τα πράγματα...........Πάρε το χρόνο σου δεν βιαζόμαστε. Ίσα ίσα όσο πιο πολύ χρόνο πάρεις τόσο πιο πολλές φορές θα ρωτήσεις που να πας
Aν δες πας ,να μα την Παναγια δεν παω ξανα πουθενα....στα ισαΌχι παιδιά δεν πήγα λόγω χρόνου
Όρμα Τζάκ....Όχι παιδιά δεν πήγα λόγω χρόνου
Ωραίος ο Νικόλας με της ξεπετες του ???Όρμα Τζάκ....
Πέρασμα απο Body Free με Βέτα κοντούλα ξανθιά με μέτριο 5λεπτο μασάζ,στοματικό super γιατί το γουστάρει και στήσιμο στα 4 με κατάθεση ψυχής.Ναι με πιστοποιητικό στην είσοδο κανονικά.Ωραίος ο Νικόλας!
να τα βαλουμε κατω με χαρτι και στυλο να δουμε τι γινεται και αν γινεταιΜια περισυλλογή όμως τη θέλει πριν πάει κάποιος.......
Μερικές φορές γίνεται αλλά μερικές φορές μπορεί και να μη γίνεται.......να τα βαλουμε κατω με χαρτι και στυλο να δουμε τι γινεται και αν γινεται
Γι'αυτο δεν έχει αναφερθεί ότι είναι prive?Επίσκεψη σε Angels Spa ,Jumbo,μπήκα μέσα περίμεναν 2 κυρίες για μποτοξ η δε ξέρω τι άλλο,ρώτησα τιμές για μασάζ κ έφυγα,απούσα η Ευα ξανθιά με τα πλαστικά βυζιά ,θα ξανακάνω έφοδο από βδομαδα
Αυτό πού πήγε ο φίλος στην Ποσειδώνος είναι μεν free δε κάνει τίποτε δε κάποτε η Εύα πού το έχει είχε 2 prive με φουλ αλλά τώρα όχιΓι'αυτο δεν έχει αναφερθεί ότι είναι prive?
Ή μιλάμε για διαφορετικά ιδρύματα;
Αν είναι free που περίπου βρίσκεται;
καλησπερα! ειμαι τελειως νεος εδω και διαβασα τα τελευταια...μηπως γινεται να το στειλεις και σε μενα? προσπαθησα να στειλω dm αλλα δν εβρισκα την επιλογη παρεπιμπτοντωςΤο έχω εγώ αδερφέ στείλε μου όποτε θέλεις
Τζαμπα τρελενεσαι μεγαλε.....αλλου το ανεβασες οι διαχειριστες δεν φταινε σε κατι....τσεκαρε το ποστ σου εδω....Κύριοι διαχειριστές του φόρουμ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν ανέβηκε το μυν μου;έκανα δύο ώρες να το γράψω.ημουν πολύ προσεκτικός σαυτα που εγραψα.δεν έχω γραμματέα να της υπαγορευω.σεβαστείτε τον κόπο κ χρόνο μου .τουλάχιστον κόψτε αυτά που νομίζετε ότι δεν δημοσιεύονται κ βάλτε το υπόλοιπο μυν.σας παρακαλώ γιατί δεν τοχω σώσει το μυν κ ποιος ξαναγράφει.ευχαριστω
Μακάρι σπαρτιάτη ναταν αυτό το μύνημα.ηταν δεκαπλάσιο κ αφορούσε αποκλειστικά κ μόνο τα μασατζιδικα στην θεσσαλονίκη.εγραφα για όλα τα μαγαζιά της πόλης κ μου περάσανε όλα ταλλα μυνηματα ,εκτός απαυτο,γι'αυτό τρελαίνομαι,γιατί χάλασα 2ωρες απτην ζωή μου για να το γράψω το κωλομυνημα.θα επανερθω δρυμιτερος το απόγευμα που θαχω χρόνο κ θα τα ξαναγράψω.παντως ο διαχειριστής που το διάβασε το μύνημα δεν έχει την αίσθηση του χιούμορ σίγουρα.κουρασα ήδη κ παίρνω τον μπουλοοοοοο προς το παρόνΤζαμπα τρελενεσαι μεγαλε.....αλλου το ανεβασες οι διαχειριστες δεν φταινε σε κατι....τσεκαρε το ποστ σου εδω....
Nuru massage Θεσσαλονίκη - bourdela.com forum
Γνωρίζετε ποιες παρεχουν υπηρεσίες nuru στη Θεσσαλονικη; Με ή χωρις ερωτικες υπηρεσιες. Ευχαριστωwww.bourdela.com
Κάνουν πιπα στο aqua?Σου βάζουν στο aqua spa και δάχτυλο πέρα από πιπα κλπ;