Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Πριν καιρό έκανε πραγματικό μασάζ και στο τέλος σε έβαζε και σε μια μαλακια με δόνηση. Στην ίδια κατηγορία gilf είναι και η Κατερίνα στην Αρετσού.Καλησπέρα σε όλους. Επισκέφθηκα την κυρία της αγγελίας https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/xalarotiko-masaz-6970-053-309_i1015907 .
Κόστος στα 50 ευρώ. Χώρος καθαρός αλλά το μπάνιο τρομερά μικρό.
Κάπου εδώ τελειώνουν τα θετικά!!!
Μεγαλοκοπέλα, θα την έκανα γύρω στα 50. Δεν ξέρω γιατί δεν έφυγα αλλά είπα να δοκιμάσω. Το σώμα είναι ανάλογο της ηλικίας οπότε μη περιμένετε τίποτα καλό.
Από μασάζ σκέτο χάιδεμα πράγμα που δεν μ αρέσει μιας και θέλω καλό δυνατό μασάζ. Στο δεύτερο μέρος παίχτηκε μόνο στοματικό μιας και δεν είχα καμία όρεξη για κάτι παραπάνω,
Εκεί ήταν φιλότιμη και το πάλεψε. Τα πήρε στο στόμα και με γρήγορους ρυθμούς σηκώθηκα και την έκανα.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια κοπέλα που να κάνει όντως δυνατό μασάζ γιατί αυτό θέλω και στο δεύτερο μέρος αν κάνει στοματικό καλός, αλλιώς και με μια εκτόνωση βολευόμαστε!!
Μιας και έρχομαι στη Θεσσαλονίκη όποτε υπάρχει χρόνος από τη δουλειά δεν μπορώ συνέχεια να ανακαλύπτω νέα μέρη μιας και πολλά είναι πριβέ. Γι αυτό θέλω τη συμβουλή σας.
Ευχαριστώ όσους απαντήσουν και συγνώμη αν κούρασα.
Από τα free προτείνω Νάντια crystal
Το καλύτερο πακέτο πάντως το είχε η Ελισάβετ στην Βάνα...